Doğuma Hazırlık Doğuma yakin genital bölge temizliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YoncaBulut

İçimDe GittikÇe BüYüYen BiR aşK vaR . . .
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
247
135
33
30
Arkadaşlar merhabalar yardiminiza ihtiyacım var dogumuma az kaldi hazirliksiz yakalanmak istemiyorum doğuma giden arkdaslarimiz ne zaman ve ne sekilde genital bolge temizligini yaptinizz ben sadece dugunmden once ilk defa agda kullanmistim o bölgeye morarip kanadigi icin bir daha gitmedim jilet desem karnim buyudugu icin artik zorlaniom tuy dokucude bebege zararli olur mu bilemiyorum lütfen yardımcı olun :-((

Tüm hamişlerin korkulu rüyası sanırım bu doğuma hazırlıksız yakalanmak ve epilasyon illeti...
Lazere gidiyordum ben tertemizdüm oh mis derken hamileliğimi öğrenmemle tüylerim yeniden çıkmaya başladılar tamamı olmasada bir kısmı . Yolunmuş tavuk gibiyim :):)
Ama önceki doğumlarımdan tecrübeliyim alta ayna koyarak çözüyorum işi , zor olsada mecburen...
Korkma canım , sancın başlasada temizliğini yaptıracak kadar zaman mutlaka verir sana ... ;)

Tüm hamişlerin korkulu rüyası sanırım bu doğuma hazırlıksız yakalanmak ve epilasyon illeti...
Lazere gidiyordum ben tertemizdüm oh mis derken hamileliğimi öğrenmemle tüylerim yeniden çıkmaya başladılar tamamı olmasada bir kısmı . Yolunmuş tavuk gibiyim :):)
Ama önceki doğumlarımdan tecrübeliyim alta ayna koyarak çözüyorum işi , zor olsada mecburen...
Korkma canım , sancın başlasada temizliğini yaptıracak kadar zaman mutlaka verir sana ... :KK66:
Cok saol canim rahatladim valaa ;-))

Bende bundan enmndise ediyorum sadece ağda kullandım.
Suyu geldiğini bile anlamayan insanlar var.
Nisan nedir nasıl olur bilmiyorum
Juliette kullanmadığım için tecrübesiz oluyorum
Çok zor

Aynı durumdayız canım, ben zaten şimdiden görmüyorum göbekten önümu. Geçen yaptım el yordamıyla temiz oldu ama tabi daha büyüyecek karnım. Aynaya hallederiz inşallah bakalım

Ben doğuma kadar kuaförde aldırdım sır agda ile. Inanın çok rahat edersiniz. Hem çok çabuk alıyorlar hem de bir süre sonra alıştığı icin aci da pek olmuyor. Tuylerin cikma süresi de uzuyor.

Yok canim ben bikere gittim ilk ve sondu her yerime agda yaparim sikinti olmaz ama genital bolgeye yapamiom hemen kanayi morario 1 hafta bacagimi kapatmadan gezdigimi bilirim pişik olmus gibi tövbe ettim anlayacağın sen alismissin ne güzel ama hamileyim bu saatten sonra agda da kasilmam pekde dogru olmaz zaten dogumdan sonra lazere gitcem zaten inşallah jiletle halledebilirim

bende ağda yaptırıyordum normalde ama hamile olduğumdan beri yaptırmadım ancak yaptırmam lazım nereye kadar kaçıcam bilmiyorum nereye güveneyim onu da bilmiyorum ben gibi olan var mı

bende ağda yaptırıyordum normalde ama hamile olduğumdan beri yaptırmadım ancak yaptırmam lazım nereye kadar kaçıcam bilmiyorum nereye güveneyim onu da bilmiyorum ben gibi olan var mı
Daha onceden agda yaptinsa yine devam et jilet kullanma kil koklerini guclendirdigi icin agdada cok zorlanirsin temiz guvenilir bi yer bul devam et canim

26 ocakta planlı sezeryan olacaktım ama 13 ocak gecesi sancım tuttu leke geldi
Sancının şiddeti ve sıklığı artınca vaktimin kalmadığını anladım
Bacak ve koltuk altımı epilatörle, özel bölgemi de jiletle alıp banyo yaptım
Nasıl yaptım bilmiyorum ama Allah kuvvet veriyor

Back
X