Doğuma Hazırlık Doğuma yakın doktor değişikliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YoncaBulut

İçimDe GittikÇe BüYüYen BiR aşK vaR . . .
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
247
135
33
30
Mrb arkadaşlar 29 haftalik hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum sizce dogru olur mu degistirip de sıkıntı yaşayan oldu muu acabaa

Aslında memnun degilseniz degistirin cok cok önemlş cünkü iyi bir doktor haftanızda öyle cok gec degil.. İletisim meselesi bu jinekolog meselesi sevmediyseniz devam etmeyin bence..

Evet memnun deilim malesef kızlar ilk günden beri doktorum ayni olsun hic degistirmiyeyim dedim ama son kontrolumde sikayetlerimi dedigimde fazla umursamadigini uzerinde durmadigini fark edince en iyisi değiştirmek dedim aslında iyi doktor ama cok yogun çalışıyor onun icin cok fazla ilgilenmiyor ultrasonda bebege bakarken bilee üstün körü bakıyor esimle bebeğimize hasret dönüyoruz evee sonucta azda olsa bizede gosterip heycanimiza ortak olabilir anlayacaginiz ilk günden beri bi türlü tam güven alamadim onun icin değiştirmek istiyorum ama vefasizlik yapıyormuş gibi hissediyorum ve gidecegim doktor neden doktorunu degistirdin sorusuna nasil bi cevap verecegimide bilmiyorum

Evet memnun deilim malesef kızlar ilk günden beri doktorum ayni olsun hic degistirmiyeyim dedim ama son kontrolumde sikayetlerimi dedigimde fazla umursamadigini uzerinde durmadigini fark edince en iyisi değiştirmek dedim aslında iyi doktor ama cok yogun çalışıyor onun icin cok fazla ilgilenmiyor ultrasonda bebege bakarken bilee üstün körü bakıyor esimle bebeğimize hasret dönüyoruz evee sonucta azda olsa bizede gosterip heycanimiza ortak olabilir anlayacaginiz ilk günden beri bi türlü tam güven alamadim onun icin değiştirmek istiyorum ama vefasizlik yapıyormuş gibi hissediyorum ve gidecegim doktor neden doktorunu degistirdin sorusuna nasil bi cevap verecegimide bilmiyorum
Gidecegin doktora da neymis canım ne üstüne vazife öyle bi soru sormak..

Gideceginiz doktorun doktorunuzu niye degistiniz diye soracagini hic sanmiyorum.kaldi ki sorsa bile.durum neyse onu soyleyin yeterince ilgilebmedigini dusunuyordum dersiniz doktor degistirmekte bir sikinti olacagini sanmiyrm benimde kafam karisk bu konuda 33 haftalik hamileyim ve henuz doktoruma karar veremedim her ay farkli bir doktorra gidiyrm YoncaBulut YoncaBulut

Gideceginiz doktorun doktorunuzu niye degistiniz diye soracagini hic sanmiyorum.kaldi ki sorsa bile.durum neyse onu soyleyin yeterince ilgilebmedigini dusunuyordum dersiniz doktor degistirmekte bir sikinti olacagini sanmiyrm benimde kafam karisk bu konuda 33 haftalik hamileyim ve henuz doktoruma karar veremedim her ay farkli bir doktorra gidiyrm YoncaBulut YoncaBulut
Rabbim iyi hekimle karsilastirsin canim cok saolun yardiminiz için iki hafta sonra kontrolum var cok iyi bahsi gecen bi doktor var ona gidecegim inşallah

Son ay degistirdim ben
Tahlillerimi ayrintili ultrasonumu testlerimi sordu
Sansimada dogum gunu nobetciydi dogumuma girdi

Benim bir arkadaşım değiştirdi. Son ayında. Çok pişman oldu.
Çok harika olmasa dahi tek doktor takibini yapsın der artık hep.

Se

Senin degistirme sebebin neydi peki
Plansiz hamilelikti maddi sikintimiz vardi 7 ay devlete gittim
Sonra isler yolunda gitti ozele gectim ama evin yakininda poliklinikti
Son ay gittigim poliklinigin buyuk hastanesine gectim
Hastane zaten cok tercih edilen biryerdi
Drlari da iyiydi daha once gidenlerden biliyordum
Ama dr umu hic tanimiyordum
Sansima cok sevdim

Takibi doğru olmadı çocuğun :KK43:
Doğum süresini yanlış verdi diğer doktordan 1 hafta 10 gün sonra dedi, bebeğin suyu azaldı sonra karga tulumba sezaryene aldılar kız mahvoldu. :KK43:
Kötü olmuş keşke doktoru iyice arastirip oyle secimini yapsaymis ..:-(
Allahh iyilerle karsilastirsin

Plansiz hamilelikti maddi sikintimiz vardi 7 ay devlete gittim
Sonra isler yolunda gitti ozele gectim ama evin yakininda poliklinikti
Son ay gittigim poliklinigin buyuk hastanesine gectim
Hastane zaten cok tercih edilen biryerdi
Drlari da iyiydi daha once gidenlerden biliyordum
Ama dr umu hic tanimiyordum
Sansima cok sevdim
Anladım canim iyi olmuş degistirmen rabbim yavrucugunu korusun sansiyla gelmis sansini sana da yansitmis :)

Back
X