Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilk olarak bebek arabasıyla başladım bir hafta önce aldık bebek doğana kadar borcunu bitirelim dedik. Şimdi ne yapacağım neler alacağım doğuma giderken neler alınmalı Bilmiyorum..
Oncelikle en lazim seyleri alip bi kenara koyun ki beklenmedik birsey olursa en azindan onlar hazir olsun. Yani anne ve bebegin hastaneye gideceklerini hazir edip bi kenara koyun. Eger bekleme isi olacaksa buyuk parcalari da onceden siparis etmekte fayda var. Ama yinede 20 hafta hazirlanmak icin cok erken ya
ben de yavaş yavaş hazırlığımı yapmak istiyorum, en azından aşağı yukarı ne almam gerektiğini bilmeliyim. amaaa yeni doğan bi bebişin en çok nelere ihtiyacı olur hiç fikrim yok...
mesela kıyafet almak istiyorum kaç parça alt kaç parça üst almalıyım, ne giydirilir en çok kullanılan lazım olan şeyler nelerdir bunları bilmiyorum