canım gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahCanim öncelikle saglikla al bebişini. Bu işleri tek yapmak seni zorlayabilir gerçi iki hamileligimdede ben yaptım ama senin yardımına gelecek birileri varsa gelsin.bben önce dolap içlerinden başladım bu arada 16 gün önce doğum yaptım yaptıklarımi yazıyorum.ellise dolabıni indirip silip düzeltti bazalar yataklar mutfak dip köşe cam perde aklına ne geliyorsa halıları temizDi yıkatmadim havada Yağmurluydu hep seninki gibi 1 ay sonra olsaydı yikardim.sSezeryan oldum evde 10 gün hiç birşey yapmadım sağolsun akrabalar yaptı ve herkes evine gidince evi kır goturuyodu temizlik yaptığım a çok pişman oldum.sŞimdiki aklım olsaydı yapmazdim kırkım çıktıktan sonra tekrar yapacam.
Sağol canim benim bebiş temiz eve geldi evet.şimdi çok şükür yapabiliyorum islerimi biran önce tamamen iyilesip buyuk temizliğimi yapmak istiyorum.ssizin normal mi olacak doğumcanım gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahdolaplardan başlarım diye düşünüyordum ben de, annem de yardıma gelecek, dediğin gibi yapılır yapılmasına ama zor olur tabi tek başıma..gelen giden battı tabi ev, bir de eş dost eşyaların yerini bilmez tabi ah canım yaa ikinci yorgunluk olacak..ama dibin köşen temiz sonuçta, mis gibi eve geldi bebiş
doktorumuz daha birşey söylemiyor..başından beri normal doğumdan yana bir doktor ama bebekte veya bende bir terslik olursa sezeryana gerek olabilirmiş..galiba bu ayın sonunda belli olacakSağol canim benim bebiş temiz eve geldi evet.şimdi çok şükür yapabiliyorum islerimi biran önce tamamen iyilesip buyuk temizliğimi yapmak istiyorum.ssizin normal mi olacak doğum
Hayırlısi olsun canimldoktorumuz daha birşey söylemiyor..başından beri normal doğumdan yana bir doktor ama bebekte veya bende bir terslik olursa sezeryana gerek olabilirmiş..galiba bu ayın sonunda belli olacak
çok teşekkür ederim..insan sabırsızlanıyor, bir taraftan da hiç doğuramıycakmış gibi geliyor sanırım alıştım böyle kocaman karınla yaşamayaHayırlısi olsun caniml
Canım sen yaza girerken ne temizlik yapman gerekiyorsa yap bebiş gelince deterjan çok kullanılmıyor kokmasın diye ve evde her pencere birden açılıp havalandırma yapılmıyor. Kaba temizliğimi eve yardımcı geldi yaptık. Halılarımı yıkatmıştım . Ben hastanedeyken yine ev havalandırılmış ve toz alınmış yerler silinmiş güzelce. Bebiş doğunca elim birdaha temizliğe gitmedi gelen giden zaten bitmiyor
Annen kardeşin dalan gelecekse yaparlar canımben yokken bişeyler yaparlar diye umuyorum evet