Rüya Yorumları Doğuma Az Bir Süre Kala Gördüğüm Rüya

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
rüyamda durgun bir deniz görüyorum.
denizde kocaman bir seyahat gemisi, kıyıya yakın duruyor.
etrafında ayakları suda ördek gibi yüzmeye hazır ama yüzemeyen olduğu yerde duran binlerce beyaz leylek (ördek değil ama leylek).
hepsinin yönü kıyıya bakıyor.
ördeklerin arasından, denizin içinden çıkan portakal ağaçları var ve bu ağaçların portakallarıda denizin içinde yüzüyor.
ben kıyıda bölgenin belediye başkanıyla Röportaj yapıyorum.
temiz gözüken denizin altı gemiden dökülen petrolle kaplanmış.
bu yüzden leylekler öylece sabit duruyorlarmış, çünkü ayakları petrole bulanmış.
leylekler bembeyaz ama..
bu durum karşısında belediye başkanına ne yapılması gerektiğini soruyorum.
oda, yapılacak pek bişi olmadığını leyleklerin kurtulamayacağını ve öldürülmesi gerektiğini söyleyip iki tanesini vuruyor.
ben hemen müdahale edip, sadece ayaklarının petrole battığını kurtarılabilineceklerini söylüyorum ve rüyam bitiyor.

doğuma az bi süre kaldı ve içinde leylek olmasa bu rüyayı bu kadar merak etmezdim. sizce tüm bünlar ne demek. doğumla bi ilgisi var mı? yorumlarsanız çok sevinirim..

kendin yorumladınmı ?
ayrıca bence hemen sil .
denizin üzeri petrolle kaplanmış sıkıntı .silah sesi duymuşsan dedikodu laf duyacaksın. gerisine yorum yapmayacağım:128:

Son düzenleme:
kendin yorumladınmı ?
ayrıca bence hemen sil .
denizin üzeri petrolle kaplanmış sıkıntı .silah sesi duymuşsan dedikodu laf duyacaksın. gerisine yorum yapmayacağım:128:

petrol denizin üstünde değildi, deniz mavi-yeşil gibiydi. altında petrol olduğu için leylekler hereket edemiyor diyoruz.
yani görmüyorumpetrolü. deniz temiz leylekler bembeyaz.
rüyanın tek kötü tarafı, belediye başkanının 2 leyleği öldürmesi. ben kurtarılabilineceğini düşünürken, birden bu haraket beni rahatsız ediyor.

hamileliğim çok güzel gidiyor, hiç bi sorun yok. acaba görünen mi öyle, doğumda olmadık birşey mi olacak, ters giden bi durum falan varda doğumda mı ortaya çıkacak.
yada bu aralar zaten çok gerginim, bunun bi sonucumuydu bu rüya..

biraz önce parkta yürüyüşteydim ve dört yapraklı yonca buldum. belkide bu rüya o kadarda korkunç değildir.

$IMG_1814.jpg

petrol denizin üstünde değildi, deniz mavi-yeşil gibiydi. altında petrol olduğu için leylekler hereket edemiyor diyoruz.
yani görmüyorumpetrolü. deniz temiz leylekler bembeyaz.
rüyanın tek kötü tarafı, belediye başkanının 2 leyleği öldürmesi. ben kurtarılabilineceğini düşünürken, birden bu haraket beni rahatsız ediyor.

hamileliğim çok güzel gidiyor, hiç bi sorun yok. acaba görünen mi öyle, doğumda olmadık birşey mi olacak, ters giden bi durum falan varda doğumda mı ortaya çıkacak.
yada bu aralar zaten çok gerginim, bunun bi sonucumuydu bu rüya..

biraz önce parkta yürüyüşteydim ve dört yapraklı yonca buldum. belkide bu rüya o kadarda korkunç değildir.

Eki Görüntüle 396223

Canım bi rüyanın ilk yorumu çok önemliymiş
rüyanın sonucu kötü bile olsa ilk yoruma göre değişirmiş

X