• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma 3 ay kala durumlar nedir?

Hamilik durumumuz nasil

• Gayet iyi

OY: 3 42,9%
  • Zorluyor

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Merhaba sevgili anne adaylari.bu siteden çok şey öğrendim
Hamilik heyecanimi burada yasadim.bir erkek bebek bekliyorum.doğum ağustosta inş.bu zamana kadar neler değişti hayatinizda?psikolojik ve vücut özelliği olarak. Agrilariniz var mi?en önemlisi heyecan nedurumda:anneadayı:

Benim dogumuma 3 4 hafta kaldi.
Heyecan sifir stres tavan :)
Agrim yok hala ayaktayim butun islerimi yapiyorum.
Sadece bazi gunler asiri halsizlik ve uykusuzluk oluyor. Onun disinda bir problem yok cok sukur.

Benim dogumuma 3 4 hafta kaldi.
Heyecan sifir stres tavan :)
Agrim yok hala ayaktayim butun islerimi yapiyorum.
Sadece bazi gunler asiri halsizlik ve uykusuzluk oluyor. Onun disinda bir problem yok cok sukur.
Darisi bize olsun inş siz epey sonuna gelmissiniz.Rabbim saglikla nasip etsin inş

Bende 24 haftalik hamileyim ama diz kapagi AĞRIDI çeki yorum var mi önerisi olan

Merhaba sevgili anne adaylari.bu siteden çok şey öğrendim
Hamilik heyecanimi burada yasadim.bir erkek bebek bekliyorum.doğum ağustosta inş.bu zamana kadar neler değişti hayatinizda?psikolojik ve vücut özelliği olarak. Agrilariniz var mi?en önemlisi heyecan nedurumda:anneadayı:
Yoruldugmda bel agrisi siddetleniyor. Bide bzen canim hicbir sey yapmak istemiyor. Ama genel olark guzel cok sukur:))) sadece sabirsizlik var fazlasiyla. Ona bi cozum lazimm:))

32+5 olduk biz de. çalışabilir raporumu aldım. ayakta çok durunca ağrım oluo belimde doğal olarak. aman aman hiçbir şikayetim yok. ara ara kasıklarıma sankim sancı gelio gibi oluo ama geçio sonra. sanırım brixton hicks dedikleri bunlar olabilir :) ben de heyecandan da ziyade stres var. ve kafamdan bir türlü atamadığım bebeğimi paylaşamama durumu... her hamile anne adayına bir avazda doğum diliyorum...

Back
X