• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğuma 1 ay kaldı ama isim belirsiz

hangi isim daha hoş?

• tarkan

OY: 3 25,0%
  • denizhan

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12

delirdik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
29
100
88
merhaba arkadaşlar. doğuma 1-1.5 ay kadar zaman kaldı ama isim konusu hala belirsiz. bebeğimizin cinsiyeti erkek. eşim illa sonunda -han olsun yada eski Türk savaşçılarından isim olsun istiyor. örneğin Tarkan isminde çok takıldık kaldık ama hep şarkıcı Tarkan akla geldiği için ben biraz tereddüt ettim... sonu han ile biten tüüüüüümmmmm erkek isimlerini ezberledim.:mad:
finale kalan isim Tarkan ve Denizhan. sizce isimler nasıl?:anneadayı:

Kusura bakmayın ama ikisini de beğenmedim. Tarkan herkesin bildigi megastar Tarkan'ı akla getiriyor. Belki ilerde çocuga surekli o hatirlatilir. Hoslanmaz bilemeyiz
Denizhan da ona göre daha iyi. Ama denizle han birlesince bir değişik olmus. Daha anlamlı, daha güzel bir sürü erkek ismi var. Erkeğe isim bulmak daha kolay bence. Bebeğiniz de hayirla, sağlıkla gelsin insallah

Hanlılarda metehan en güzeli bence
Göktürk nasıl ?
Bakış açınıza uygun bi isim sanki

İkisi de güzel gelmedi.berat eymen.murat.emre gürhan. Daha güzel egemen de fena değil.

Eşimin ailesende sevilmeyen teyzesinin eski eşi bi enistesi varmis adi oğuzhan. Ben aslinda oguzhan olsun diyorum ama eşime kabul ettiremiyorum :kızgın: çok inat :KK62: nasıl kabul ettirebilrim yaa?
:dua:
Bide kulaği tırmalamayan ama sonu han ile biten isimlere örnek verebilir mısınız? Kulak tırmalamayan derken şöyle mesela ayhan, ilhan, gökhan. Yani han çıktığında tek başına söylenemeyen :anne:b

Eşimin ailesende sevilmeyen teyzesinin eski eşi bi enistesi varmis adi oğuzhan. Ben aslinda oguzhan olsun diyorum ama eşime kabul ettiremiyorum :kızgın: çok inat :KK62: nasıl kabul ettirebilrim yaa?
Bide kulaği tırmalamayan ama sonu han ile biten isimlere örnek verebilir mısınız? Kulak tırmalamayan derken şöyle mesela ayhan, ilhan, gökhan. Yani han çıktığında tek başına söylenemeyen :anne:b
Orhan
Bayhan:dondurma:
Serhan
Seyhan
Gürhan

merhaba arkadaşlar. doğuma 1-1.5 ay kadar zaman kaldı ama isim konusu hala belirsiz. bebeğimizin cinsiyeti erkek. eşim illa sonunda -han olsun yada eski Türk savaşçılarından isim olsun istiyor. örneğin Tarkan isminde çok takıldık kaldık ama hep şarkıcı Tarkan akla geldiği için ben biraz tereddüt ettim... sonu han ile biten tüüüüüümmmmm erkek isimlerini ezberledim.:mad:
finale kalan isim Tarkan ve Denizhan. sizce isimler nasıl?:anneadayı:
Han olsun istiyorsanız Beyhan aklıma geliyor değişik
Han’sız savaşçı isimleri de bleda Atila veya levent aklıma gelenler

Denizhan ilk defa duydum ve hic hosuma gitmedi.
Aslinda Deniz ismine bayilirim ama han la birlesince sevmedim.

Tarkan da bildigimiz Tarkan .

Siz bilirsiniz.

Emirhan
Metehan guzel.

Serhan, Burhan, Orhan, Cihan, Dağhan, Korhan, Erhan, Ferhan, Gürhan:işsiz:

Back