doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sello
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sello

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
2
0
86
48
Edirne
merhaba arkadaslar ben 9 ay 10 oldu ama hala ağrım yok ve doktora gittik bana ağrı verdiler ama gene yok ne yapmak lazım acaba sezaryene alılarlar yorumlarınızı bekliyorum

bnm öyle bi sorunum olmadı ama bende bir arkadaşımdan duymuştum bol bol hurma yiyordu normal doğum yapmak suni sancı almamak için

sellocum benimde günüm geçmesine ragmen sancım yokdu ne yazık ki
en sonunda mecburen suni sancı verdiler o şekilde 4 saatte doğurdum
muhtemelen seninde o şekilde olur.yada sancın kısa bir zaman sonra gelir
umarım kendi sancınla doğum yaparsın.suni sancı ne yazık ki çok zor
ama hepsi gelip geçici
sağlık sıhhatle al kucagına bebeğini inşallah

Benim ilk doğumumda normal tarihten 9 gün sonra dogum yapmıştım . Egerki bebeğinde bir sıkıntı yoksa bekleyebilirsin

merhaba arkadaslar ben 9 ay 10 oldu ama hala ağrım yok ve doktora gittik bana ağrı verdiler ama gene yok ne yapmak lazım acaba sezaryene alılarlar yorumlarınızı bekliyorum

Selam Sello,
benim doktorum bana bir karisim verdi dogumu baslatmak icin.. onu ictikden 2 sonra dogum yaptim. bunun icinde mango meyve suyu, ozel bir yag ve bal vardi... bir gun sonra nisanim geldi ve suyum patladi... kizimiz icime kaka yaptigindan dolayi sunni sanci verdiler ama normal dogum yaptim 24 saat sonra...

bide mumkun oldugunca yuruyun cok faydasi var.... allah sizede benim dogumum kadar kolay dogum nasip etsin 8 dakika surdu :) inanin cok guzel bir dogum gecirdim sonradan sorunlar cikmis olsada sukurler olsun kizimi aldim kucagima...

merhaba canım ben ay once doğum yaptım hurmanın doğumu kolaylaştırdığını doğum sürecini hızlandrdığını duymustum bol bol hurma yedim:)ve hakkaten de oyle oldu gece 3 de sancım basladı 5te hastaneye gttm ve 6.40 kızım doğdu.cok hızlı gelişti hersey.hurmanın gercekten etkısı var oksitosin hormonu içeriyor o da zaten suni sancı dedıkleri şeymiş.inşallah kolay bir doğum olur senin de bebişini kucağına alırsın...

selam arkadasim hurmayi nezaman yemege basladiniz acaba son aylardami yoksa hamilelik boyuncami beniimde dogumun kismetse Allah nasip ederse eylul basinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…