Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurma yedim bi kaç tane çay ve ananas denemedim sevmiyorum zaten 3 günde bir nst çektiriyorum dün çektiler gram sancı bişey yok perşembe günü tekrar gidicem ve perşembe cuma günü son günüm yani kullandığım uygulama doğuma 3 gün kaldı diyo inşallah doğarMaşallah bende 37deyim hurma yiyorum şuan ahududu çayı ve ananas yiyin diyorlardı ama doktora sormak lazım
Aynen yoksa doğardı bu gidişle 41 42 haftayı görürüm gibiOyyyy tosun içeride rahat herhalde
Bebişko dönmüş mü kanala girmiş miAynen yoksa doğardı bu gidişle 41 42 haftayı görürüm gibi
Evet girdiBebişko dönmüş mü kanala girmiş mi
Çok şükür artık canı ne zaman isterse annesiEvet girdi
Aynen keyfine bıraktıkÇok şükür artık canı ne zaman isterse annesi
Sağlıkla gelsinAynen keyfine bıraktık
Papatya cayiniz deneyin ben oglumda aksamdan papatya cayi ictim gecesi doguma gittim39+4 olduk bebiş gelmek istemiyo fazla zorlamaya başladı kilosu 3.729 sizce ne olur merdiven inip çıksam hurma yesem faydası olurmu
O tür çayları pek sevmiyorum aslında tat olarak hoşuma gitmiyo ama denerim belki fayda ederPapatya cayiniz deneyin ben oglumda aksamdan papatya cayi ictim gecesi doguma gittim
Bende bugün girdim hiç bişey yok bakalım ne zaman gelecek sağlıcakla gelsinler çokta özletmesinlerHurma yedim bi kaç tane çay ve ananas denemedim sevmiyorum zaten 3 günde bir nst çektiriyorum dün çektiler gram sancı bişey yok perşembe günü tekrar gidicem ve perşembe cuma günü son günüm yani kullandığım uygulama doğuma 3 gün kaldı diyo inşallah doğar
İnşallahBende bugün girdim hiç bişey yok bakalım ne zaman gelecek sağlıcakla gelsinler çokta özletmesinler
39+4 olduk bebiş gelmek istemiyo fazla zorlamaya başladı kilosu 3.729 sizce ne olur merdiven inip çıksam hurma yesem faydası olurmu
Meryem Ana otunu doğum başlayınca kullanıyolar diye biliyorum açılma sancı fln olunca o zaman kullanılıyoAnanasın ortasını yiyebilirsiniz veya Meryem ana otu.
Meryem Ana otunu doğum başlayınca kullanıyolar diye biliyorum açılma sancı fln olunca o zaman kullanılıyo
Hmm anladımYoo, eltimin hiç sancı veya açılması yoktu.
Sunni sancı vereceklerdi balon takıp. Onu kullandı ve başladı kısa süre sonra.