Doğuma Hazırlık doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

susmkbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
5
3
1
28
kızlar meraba 39+3 günlük hamileyim imkanım olmadığı için hamileliğim boyunca 3 defa kontrole gittim doktorum riskli gebelik olduğunu suyumun az olduğunu söyledi hamileliğim boyunca hiç ilaç kullanmadım doğumda problem yaşarmıyım yardımcı olurmusunuz ??

Devlet hastanelerinde muayene ucretsiz. Sigortaniz yok mu ? Lütfen ihmal etmeyin üstelik riskli gebelik diyorsunuz. Ne yapın edin yarın kontrole gidin. Hap derken ne hapi ?

çalıştığım için izine ayrılamadım üstelik gittiğim kontrollerde geri iş yerinden çağırıldım muayenemi doğru düzgün olamadan. demir hapı kan hapı vitamin hapı hiç birini kullanamadım dün kontrole gittim doktor salı günü tekrar gel dedi hiç bir şekilde doğumdan bahsetmedi o yüzden çok korkuyorum doğumda bi problem olurmu diye

çalıştığım için izine ayrılamadım üstelik gittiğim kontrollerde geri iş yerinden çağırıldım muayenemi doğru düzgün olamadan. demir hapı kan hapı vitamin hapı hiç birini kullanamadım dün kontrole gittim doktor salı günü tekrar gel dedi hiç bir şekilde doğumdan bahsetmedi o yüzden çok korkuyorum doğumda bi problem olurmu diye
Sanırım özelde çalışıyorsunuz özel sektörün şartları zor bunu biliyoruz ancak siz hamilesiniz ve bu durum ihmale gelmez. İş yerinize söyleyecek lafım yok vicdansizlar. Bakın doktor suyunuzun az olduğunu söylemiş bu ne demek biliyor musunuz ? Bebeğinizin içeride büyük sorunlarla karşılaşma ihtimalinin çok yüksek olması demek. Sizin bu konuda iki kat dikkat etmeniz gerek. O ilaçlari bende kullanmadım çünkü çarpıntı ve mide bulantısı yaptı ama tabiki kullanılması gerek. Ama lütfen yarın erkenden acil vs bir kontrole gidin ctesi olduğu için ertelemeyin.

Sanırım özelde çalışıyorsunuz özel sektörün şartları zor bunu biliyoruz ancak siz hamilesiniz ve bu durum ihmale gelmez. İş yerinize söyleyecek lafım yok vicdansizlar. Bakın doktor suyunuzun az olduğunu söylemiş bu ne demek biliyor musunuz ? Bebeğinizin içeride büyük sorunlarla karşılaşma ihtimalinin çok yüksek olması demek. Sizin bu konuda iki kat dikkat etmeniz gerek. O ilaçlari bende kullanmadım çünkü çarpıntı ve mide bulantısı yaptı ama tabiki kullanılması gerek. Ama lütfen yarın erkenden acil vs bir kontrole gidin ctesi olduğu için ertelemeyin.
sabah ilk işim doktora gitmek olucak çok teşekkür ederim doğum yaklaştıkca endişelerim artıyor ister istemez sizlere danışmak istedim teşekkürler

sabah ilk işim doktora gitmek olucak çok teşekkür ederim doğum yaklaştıkca endişelerim artıyor ister istemez sizlere danışmak istedim teşekkürler
Ne demek insallah doğru bilgi vermisimdir. Bu arada Allah hayırlı dogumlar nasip etsin yavrunuzu saglikla kucaklayin inşallah :anne::KK200:

Hamilelik haklarınız var hangi kurumda hangi pozisyonda çalışırsanız çalışın bunun kanunu var şuan yasalar hamilelerden yana kontrol izni size vermek zorundalar gitmeseniz bu yüzden sizi işten çıkaramazlar hamilelerin çalışma şartlarını falan araştırın. Lütfen bu konuda bilinçlenin

37. haftadan sonra çalışabilir olsan kanunen çalışamazsın.bu senin hakkın .özel sektör malesef kurumsal olsa bile insafsız.

Back
X