Doğum zamanı illaki açıklık var mı diye bakılıyor mu?

Hayır ilişkide aksine hiç sıkıntı yaşamıyorum ama bakış açısı olarak oraya parmağın değmesi beni tik ediyor huy kapıyorum normalde de dokundurtmuyorum tuhaf hissediyorum ama ilişkide sorun olmadı şimdiye kadar ve evet ben kendimi kötüye odaklıyorum çünkü öyle şeylerden huy kaptığım için o anı yaşamak istemiyorum insallahta yaşamam. Daha doktorum bile belli değil yeni şehir değiştirdim
Merak etme olasiliklardan bahsediyorsun sen, diyorum ya düşünülecek en son şey o, takılma kötü her yorumdan da uzak dur

Merak etme olasiliklardan bahsediyorsun sen, diyorum ya düşünülecek en son şey o, takılma kötü her yorumdan da uzak dur
Kesinlikle takılmamam gerek biraz daha yatışacağım kendimi boş yere rahatsız ediyorum ne zmn canımı sıkıp kafama taksam bu yorumlarını okuyacağım bu arada çok teşekkür ederim bilen biriyle böyle konuşmak cok iyi geldi çok🌸✨

Kasılmam yoksa peki
Buna cevap veremeyeceğim deneyimlemediğim için. 6 cm açıklıkla hastaneye gittim ben ve ilk o şekilde açıklık muayenesi oldum. Acayip yoğundu yani kasılmalarım. Ama birçok kişinin de yazdığı gibi, bunları düşünüp kendinize zehir etmeyin hamileliğinizi. Her anın tadını çıkarın, bol bol dinlenin. Ne ve nasıl olursa olsun doğum sonrasında bebeğinizi kucağınızda tuttuğunuz anı hayal edin❤️

Buna cevap veremeyeceğim deneyimlemediğim için. 6 cm açıklıkla hastaneye gittim ben ve ilk o şekilde açıklık muayenesi oldum. Acayip yoğundu yani kasılmalarım. Ama birçok kişinin de yazdığı gibi, bunları düşünüp kendinize zehir etmeyin hamileliğinizi. Her anın tadını çıkarın, bol bol dinlenin. Ne ve nasıl olursa olsun doğum sonrasında bebeğinizi kucağınızda tuttuğunuz anı hayal edin❤️
Çok teşekkür ederimm gerçekten bu düşüncelerle zamanı geçirmek çok kötü şimdilik saldım artık korksam da bi şekilde olacak kafasıyla bakıyorum ve o güzel anı düşünüyorum🌸🌸

Back
X