doğum yaptım

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
Kızlar 23'ünde 00.25'te doğum yaptım. 49 cm. 3 kg. sağlıklı çok şükür. kızım geldi.normal doğum yapacaktım ancak çatım darmış bir de kakasını yapmış içerde acil doğuma aldılar. herkese selam

Hayırlı Olsun Bebişin Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürlü olsun inş.

ooo
allah hayirli ugurlu etsin dugununude gor annesi insallah
(fazlami gittim bende)olsun insallah
hadi allah anali babali buyutsun

gözünaydın canım, ne güzel ya odasını görmüştüm tebessüm şimdi odasındadır annesiyle süper canım ya, Allah güzel ömürler yazsın bebişinle

gözün aydın, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah rabbim. bahtı güzel olsun...a.s.

Allah analı babalı büyütsün kızına uzun ve sağlıklı bir hayat versin canım. Güzel kızının resmini de bekliyoruz:)

gozun aydin tebrikler
allah anali babali hayirli ugurlu evlat olsun
(bizimkilerde insallah)
sagliklica yataginda odasinda guzel omur gecirsin insallah .... !

:teytey:kurtuldugunuza cok sevindim canimya.bebesin ve senin iyi oldugunuza cok sevindim rabbim ikinizide korusun hayirli saglikli olur insallah bebisin canim.simdi keyif cikarmaya bebislerimizi doya doya koklama siramiz geldi.insallash allah tum hamileleri sag saglim dogum yapmasini nasip etsin

cok sukur canim, bende merakla seni bekliyordum... allah gonlune gore evrsin.ne guzel kurtuldun darisi bizlerin basina

kizinin adi ne....

Hayırlı olsun bebeğin:teytey:
Bebeğine sağlıklı, sıhhatli mutlu bir yaşam diliyoruma.s.

allah analı babalı büyütsün canım darısı bütün hamişlerin başına inşallah:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…