- 2 Aralık 2006
- 155
- 1
arkadaslar hepinıze dua ettım epidural sezeryan oldum ıcerı gırınce cok korktum tansıyonum düştü serum bağlanı hemen sakınlestırıldı iğnemi oldum hemen uyustum basımda duran dr 10 sonra başlayın dedı meger korktugum için demıs ben 1o dk beklerken drum bebeğini cıkarıyorum dedı ve oğlumu gordum hiç bişey hıssetmedım karnımda cekılme fılan olmadı amleıyat bıttı yoğun bakım servısınde yattım kum torbasını fılan hıçbıseyı hıssetmedım yavas yavas acılınca ayaklarım agrım oldu ama cok degıl benımle bırlıkte 4 kısı daha saezeryan oldu ogun onlar yürüyerek ayağa kaldırıldı odalarına goturuldu ama ben kalkamadım kalkınca cok basım dondu ve kan bosaldı alt taraftan sandalyeyle cıkarıldım gece de onlar dolastılar ama ben yıne yuruyemedım ertesı gun ancak yurudum şimdi evımdeyım yatıp kalkarkan canım yanıyo okadar tek sorunum bebek benı emmıyo göğüs ucum yok kaç gundur oldum pompa yapyom bıberonla emıyo ama onuda artık kestık ona alısacak bıde bazen pompadanda cıkmıyo sut güğüslerım tas olsu paylıycak sormayın ağladım bugun 11de uyandım o saaten 4 e kadar emzırmekle uğrastım 2de kahvaltı ettım 10 dk ara verdık şimdi uyududa bı yazayım dedım nasıl cıkacakbu göğüs ucum bılmıyom işte boyle görüşmek üzere agrı geldı bı yandan yatayım