Doğum Yaptığınız hastene ve doktorunuz

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
40
Selaların engüzeli ile a.s.
Arkadaşlar merhaba:teytey: ...
27 haftalık hamileyim aslında şuanda bulunduğum hastane ve doktorumdan memnunum ama hastane fiyatları biraz yüksek:1no2: eğer önerebileceğiniz doktor yada hastene var ise ne olur yazın paylaşın benimle.:1hug:.. Kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum :emir_bebek:. bazı hastane ve doktorlar para tuzağı içine giriyorlar ben çocuğum ve kendim için tabiikide sağlıklı olanı istiyorum:emir_bebek: cevaplarınızı bekliyorumm :teytey:

Selam ve Dua ile

cnm bursada olsan bir kaç yer tavsiye edebilirdim ama istanbulu bilmiyorum ben burda acıbadem e gidiyorum ama o da pahalı umarım gönlünce bir yer bulursun.

bende bursadayım özel konur tıp merkezine gidiyorum istanbulda ablam var o özel levente gidiyor memnun şimdilik birde türkiye hastanesini tavsiye ederim ordan oda okmeydanında

Ben istanbul ümraniye ıhlamurkuyuda ikamet ediyorum hisar hastanesine gidiyorum memnunum aslında doktorumdanda hastanedende ama fiyatları çok yüksek normal doğum 3600 sezeryan 4600 ssk %40 ını karşılıyor ben normal doğum yapmak istiyorum ama oldu ya bir aksaklık filan Allah korusun sezeryan olmam gerekli olursa çok para

Ben istanbul ümraniye ıhlamurkuyuda ikamet ediyorum hisar hastanesine gidiyorum memnunum aslında doktorumdanda hastanedende ama fiyatları çok yüksek normal doğum 3600 sezeryan 4600 ssk %40 ını karşılıyor ben normal doğum yapmak istiyorum ama oldu ya bir aksaklık filan Allah korusun sezeryan olmam gerekli olursa çok para

cnm acıbademe git bursadaki çok iyi ama istanbuldakileri bilmiyorum belki beğenirsin hemşireleri fln çok iyi hem aynı para belki daha da azdır ben burda yani bursada eğer normal olursa 3000 vericem sezeryan da 4500 galiba ssklı.

ben 9sene önce ümraniye atlas hastanesinde doğum yapmıştım çok memnun kalmıştım.2. çocuğu istiyoruz umarım hamile kalırım.atlas hastanesiyle görüştüm sezeryan 500 normal 300 müş.gene orda doğum yapmak istiyorum.aranızda orda doğum yapan varmı yakın zamanda?

ben de 6.5 aylık hamileyim.ümraniyede oturuyorum.şimdi hisar a gidiyorum ama doğumu başka bir yerde yapacağım.hisar çok pahalı.atlas ı düşünüyorum.henüz orayı görmedim.eşimle bir gün gidip gezicez.nasıl bir yer merak ediyorum.fiyatı çok uygunmuş.:teytey:

sanırım bende doğumu başka bir yerde yapcam gibi görünüyor kadıköyfe ferihan laçin hastanesi ve doktoru gül hanımı çok iyi diyorlar ama ben yinede gidip bir hastaneye de doktorada bakcam eşim askerde ablamla giderim herhalde

ben de Ankara'da normal doğum yaptıran iyi bir doktor arıyorum?? bana doktorunu önerecek biri var mı???

ferihan laçin bana çok yakın gittim bir kaç kere ama k.doğum doktoruna değil.temiz bi hastane sezeryan 1900 müş.oyüzden ben gene atlasta kararlıyım.orda selma hanımı çok iyi dediler aklınızda olsun arkadaşlar

ben de 6.5 aylık hamileyim.ümraniyede oturuyorum.şimdi hisar a gidiyorum ama doğumu başka bir yerde yapacağım.hisar çok pahalı.atlas ı düşünüyorum.henüz orayı görmedim.eşimle bir gün gidip gezicez.nasıl bir yer merak ediyorum.fiyatı çok uygunmuş.:teytey:

slma.sa.bende atlası düşünüyorum.gerçi daha hamile bile değilim umarım yakında mutlu haberi hepinizle paylaşırım.eğer atlasa giderseniz selma hn.çok iyiymiş ve güleryüzlüymüş.yenidoğan üniteside var.doğum ücretleride çok uygun.aklınızda olsun sizinde ve giderseniz benlede orası hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirima.s.

ben bir ay önce özel çapa hastanesinde doğum yaptım çokta memnun kaldım doktorumun ismi ayşegül tecer di normal doğum yaptım 250 ytl ödedim ssk normal doğum 250, mecburi sezeryan 350, isteğe bağlı sezeryan 750 ytl

merhaba arkadaşlar ben yeni hamileyim ve antalya da yaşıyorum. burada yaşam hastanesşne gidiyorum. bu hastaneyle ilgili bilgileri olan bana yazarsa sevinirim. ya da önereceğinizin başka bir yer varsa?

merhaba arkadaslar,
ferihan laçin hastanesi bana da yürüme mesafesinde, kadın doğuma gitmedim ama bir kere başka bir rahatsızlıktan ötürü gitmişliğim var.
sizler gül hanım diye bir doktoru methediyordunuz.
sormak istediğim bir şey var: ben allah izin verirse normal doğum istiyorum, dr gul hanım normal doğumu destekliyor mu, yoksa uğraşmamak için sezeryan diyor mu?çünkü benim selimiye hastanesinde de drum var, ve o tamamen normal doğum yanlısı...
bilgisi olan var ise ltf paylaşın

CANIM AVCILARA YAKINMIZIN BİLMİYOM AMA AVCILAR HOSPİTAL VAR.ORDA DR.FARUK ÇEKMECELİ VAR.ÇOK İYİ BİR DOKTOR SON ANA KADAR NORMAL DOĞUM YANLISI.SSK LI NORMAL DOĞUM FİYATIDA 450YTL.

sahkan cok sagol canım bende 30 haftadayım acıbadem park medıcal derken en sonunda avcılar hospıtal da faruk beyı sectım tavsıye attı burdan bazı arkadaslar ama yınede emın olamıyo ınsan daha 1 kere gıttım memnun kaldım ama sonucunu bılmıyorum bu yazdıgın benı cok rahatlattı sen faruk beyemı gıdıyorsun.

Merhaba bayanlar..

ben doğumumu mecidiyeköy çevre hastanesinde yaptım dr um Abdulkadir bey di..
ben muayelerinde çok memnundum..normal ücreti 75 di özel sigorta ile 14 veriyordum..
sezaryan oldum 3000 di onada para vermedim özel sigortam olduğu için..
ama keşke olmasaydım orada... sonrasında çok acı çektim..ve bence normal doğumu beklememk
için sezaryana aldı diye düşündüm sonrada bana bebeğin büyük yapamazsın demişti..
4 kg doğdu kızım ama doğum yaptıkdan sonra görüyorumki normal olup bende fazla doğuranda var..

ama arkadaşımın teki türkiye hastanesinde doğum yaptı.Dr.Nevra da ( web siteside var)
bi diğer arkadaşımda KAdıköy Şifada yaptı..
herikiside çok memnunda ama bunların fiyatlarını bilmiyorum

şimdiden hayırlı doğumlar...sağlıkla kavuş bebeğine

X