Doğum yapmış ikiz anneleri sütünüz yetti mi?

Merhaba,
ikizlerimi ilk günden itibaren ikisini birlikte emzirdim. İlk altı ay sadece anne sütü verdim . İki yaşına kadar da emzirdim . Şuan 28 aylıklar :nazar::nazar:

Mrb tam 1aylık ikizlerim var. 2hafta kuvözde kaldılar. Anne sütü sağıp sağıp götürdük. Şükürler olsun yetmeyi bırakın buzluğum süt dolu. Halada sütim çok maşallah diyelim. İnş böyle devam eder ama ben sağıyorumda.. hem emziriyorum hemde sık sık sağıyırum. Yoksa süt boşalmadığı için yeni üretim olmaz. Sonuçta minicik bebeklerimçn içecekleri ne kadar da?

Merhaba
Benim bebeklerimde 1 ay küvezde kaldılar. O süreç içerisinde 3 saatte 1 gece gündüz hiç usanmadan sağdım. Öyle çok sütümde gelmiyordu. Ama inatla sağdım. Sonrasında bebeklerim geldi şükür sağmaya devam ettim. O ses hala kulaklarımda. 3. Ayda bebeklerimi memeye alıştırdım. Bazı dönemler meme grevi yapıyor bebekler o dönemlerde nasıl bu grevi yenerim diye araştırdım. Olumlu sonuçlarda aldım. Bebeklerimi sürekli farklı pozisyonlarda emzirdim. Ama en etkilisi onları sırt üstü yatırıp üzerlerine eğilerek emzirmek oldu. Şu an 23 aylıklar hala emiyorlar. Bir dahaki ay bıraktırmayı düşünüyorum. İnşallah herkes doyasıya emzirir bebeklerini...

Mrb benim bebeklerim 3aylık sayılırlar ve şükürler olsun bol bol süt sağıyorum. Hatta buzluğa atıyorum. Sütüm yetmycek diye hiç endişelenmeyin. Yeterde artarmş onu anladım

Merhaba ikizlerim 30 haftalık dogdu düzeltilmiş 6ay bitene kadar sadece annesütü verdim yani 8.5 ay suan 18 aylıklar hala emziriyorum nekdar çok emzirirseniz memeler okadar fazla süt üretmeye başlar mama takviyesinde bebekler sizi zamanla daha az emer ve sütünüz azalır.

34 haftalik doğdu bebeklerim hem süt sağdım bol bol hemde eve gelip emmeye başladıktan sonra emzirdim şimdi 17 aylıklar ne kadar çok emzirilirse o kadar çok süt olur yeterki anne istekli olsun ve ısrarla devam etsin :)

İnşallah bende karalo bi şekilde emzirmeyi düşünüyorum. İlk kızımda biberon vermiştim o hatayı yapmıcam bu kez sonuna kadar ısrarcı olucam

23 aylık paşalarım var kızlar sütüm maşallah çoktu ama benim oğlanlar iştahlılardı hem emdiler hemde mama verdim 1 yaşına kadar. Hiç stres yapmayın bol sıvı tüketin sürekli emzirin ki beyne süt lazım diye sinyal gönderin ve her fırsatta uyuyun(ikizlerle biraz zor ama) uyandığınızda göğüsleriniz süt dolu olacaktır. Sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi

X