Doğum yapmış arkadaşlar siz nasıl bir korse kullandınız

wsw

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
342
87
dağum yapmış olan anneler ve ilerde doğum yapacak olanlar size bişey sorucam ben doğumdan sonra vucudumun sarkmaması için korse kullanmayı düşünüyorum şimdiye kadar korse kullanmaya ihtiyecım olmadığımda nasıl bişey alacagıma karar veremedim internetten şunu buldum sizce bu iyiimi siz ne kullandınız bilgi verirseniz sevinirim a.s.

sglanaalto1.jpg

özellikleri:

Ten Rengi
Anında bir kaç beden incelmenizi sağlayarak çok severek aldığınız kıyafetlerinizi giymenize olanak sağlar.
Göğüs altından başlayarak mide, kalça ve baldırınızı toplar dik şekilli ve ince bir görünüm sağlar.
Kalça bölgesindeki destekli dokuma sayesinde hayallerinizdeki dik veşekilli görünüme anında ulaşmanıza olanak sağlar.
Lanaform güvence ve kalitesi ile uzun süre güvenle kullanabileceğiniz mükemmel bir şekillendiricidir.
Bu ürün sizi sadece daha şık, diri ve ince gösterir fakat kalıcı bir zayıflama sağlamaz.
Mide, karın, kalça ve baldır bölgesini toparlar
Anında silueti birkaç beden inceltir
Kalça biçimini düzeltir
Vücut hatlarını inceltir.

nerden aldın canım internettenmi markası ne?

Canım bende bir kaç gün içinde doğum yapacağım, bana da arkadaşım tavsiye etti NBB marka dizüstünden gögös altına kadar olan, taytli korse aldım umarım işe yarar, seninkinin markası neydi, merak ettim.

peki sezeryanlı olan kullanabiliyomu kızlar korse bilginiz varmı

kızlar ben normal doğum yaptım ve dikişlerim biraz fazlaydı.onun için bu tarz korseleri hiç kullanamadım.basenle göğüs altına kadar olan bölgeyi saran,arkadan bedene göre ayarlanabilen bi korse kullandım.hoş onuda doğumdan 2 hafta sonra kullanabildim.çünkü karnı sıkıştırınca aşağı doğru bi baskı oluşuyor,buda inanılmaz canımı acıtıyordu.hala dikişlerim tam iyileşmediği için sürekli takamıyorum:KK43:

benim drum kesinlikle korse falan kullanma dedi karın kasları çalışmıyormuş baştan toparlansa bile sonradan karın kendini salıyormuş kendi haline bırak dedi

ben de objenin korsesini aldım çok sıkı değildi ama baya toparladı, zaten doğumdan yaklaşık altı ay sonra tamamen toparlanma öz konusu olurmuş.

Canım bende bir kaç gün içinde doğum yapacağım, bana da arkadaşım tavsiye etti NBB marka dizüstünden gögös altına kadar olan, taytli korse aldım umarım işe yarar, seninkinin markası neydi, merak ettim.

ben bunu hepsiburada.com dan buldum masrkası
BEAUTY SHAPE ALTO ŞEKİLLENDİRİCİ KORSE diye geçiyo
fiyatıda
35,00 YTL + KDV
KDV Dahil 41,30 YTL
Havale ile 39,24 YTL (%5 Havale İndirimi)
Ortalama 3 iş günü içerisinde KARGO'ya verilir.

1,82 YTL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın

seninkinin markasıda tanınmış bir marka birde netten onu araştırıyım daha hala karar veremedim

benim drum kesinlikle korse falan kullanma dedi karın kasları çalışmıyormuş baştan toparlansa bile sonradan karın kendini salıyormuş kendi haline bırak dedi

banada kullanma bi işe yaramıyor dedi...onun yerine jimlastik önerdi..kırkım çıkınca başlııcam

PEKİ BEN NE YAPAYIM ŞİMDİ NORMAL DOĞUM YAPTIM 85 GÜN ÖNCE VE 1 HAFTA BEBİŞ 35 HAFTALIK DOĞDUĞU İÇİN KUVEZDE KALDI BENDE HASTANEDE YATTIM VE KARNIMI HİÇ SIKMADIM EVE GELDİM KORSE TAKTIK BELDEN SADECE ONUDA GECE ÇIKARIP SABAH UNUTTUM SIKILKDIM TAKMADIM VE KARNIM HALA ŞİŞ 4 AYLIK HAMİŞ GİBİ BEN 38 BEDENDEN 44 BEDENE ÇIKTIM CUMARTESİ ARTIK YENİ KIYAFETLER ALDIK BANA :KK43:
BACAKLARIM SELULİT OLMUŞ KARNIM ÇATLAK KALÇALRIM ÇATLAMIŞ BASENLERİM ÇATLAMIŞ YAĞLADIĞIM HALDE ÇATLADIM:çok üzgünüm:

NE YAPABİLİRİM BEN BU KİLOLAR NASIL GİDECEK doğuma 71 ile gittim 67 ile eve geldim 85 gün oldu 72 kgramım ekmek neredeyse hiç yemiyor sayılırım yardım edim bende alayımmı o korsedenkafamçokkarıştı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar ben sezeryanla dogum yaptım ve 1 ay sonra ghıymeye baslsadım aynısı bu korsenın nbbnın ama bı ıse yaramadı desem yerıdır bı fark yok kullanıyorum ama ınsallah ıner karnım:=(

X