- 27 Ocak 2008
- 342
- 87
dağum yapmış olan anneler ve ilerde doğum yapacak olanlar size bişey sorucam ben doğumdan sonra vucudumun sarkmaması için korse kullanmayı düşünüyorum şimdiye kadar korse kullanmaya ihtiyecım olmadığımda nasıl bişey alacagıma karar veremedim internetten şunu buldum sizce bu iyiimi siz ne kullandınız bilgi verirseniz sevinirim a.s.
özellikleri:
Ten Rengi
Anında bir kaç beden incelmenizi sağlayarak çok severek aldığınız kıyafetlerinizi giymenize olanak sağlar.
Göğüs altından başlayarak mide, kalça ve baldırınızı toplar dik şekilli ve ince bir görünüm sağlar.
Kalça bölgesindeki destekli dokuma sayesinde hayallerinizdeki dik veşekilli görünüme anında ulaşmanıza olanak sağlar.
Lanaform güvence ve kalitesi ile uzun süre güvenle kullanabileceğiniz mükemmel bir şekillendiricidir.
Bu ürün sizi sadece daha şık, diri ve ince gösterir fakat kalıcı bir zayıflama sağlamaz.
Mide, karın, kalça ve baldır bölgesini toparlar
Anında silueti birkaç beden inceltir
Kalça biçimini düzeltir
Vücut hatlarını inceltir.
özellikleri:
Ten Rengi
Anında bir kaç beden incelmenizi sağlayarak çok severek aldığınız kıyafetlerinizi giymenize olanak sağlar.
Göğüs altından başlayarak mide, kalça ve baldırınızı toplar dik şekilli ve ince bir görünüm sağlar.
Kalça bölgesindeki destekli dokuma sayesinde hayallerinizdeki dik veşekilli görünüme anında ulaşmanıza olanak sağlar.
Lanaform güvence ve kalitesi ile uzun süre güvenle kullanabileceğiniz mükemmel bir şekillendiricidir.
Bu ürün sizi sadece daha şık, diri ve ince gösterir fakat kalıcı bir zayıflama sağlamaz.
Mide, karın, kalça ve baldır bölgesini toparlar
Anında silueti birkaç beden inceltir
Kalça biçimini düzeltir
Vücut hatlarını inceltir.