- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
-
- Konu Sahibi aquarius24
Amin tsk ederim, Allah bagislasin evladinizi:) Cati muayenesinde nasil karar verilio sezeryana? Acilma olmadigi icin falanmi?37.haftamda çatı muayenesi ile sezeryan olacağım belli oldu ve 39.hafta da bebişime kavuştum:)rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Çatım çok dar ve kemikli çıktı muayenede,normal doğum deneyebiliriz ama çok kesik olur dedi doktorum.bu arada güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim:)Amin tsk ederim, Allah bagislasin evladinizi:) Cati muayenesinde nasil karar verilio sezeryana? Acilma olmadigi icin falanmi?
Ohh ne kadar güzel:) insallah bendede öyle gecikmeden birden olur:)38. Haftamdaa bel agrisiyla baslayippp siddetlenerek artan bi sanciylaa normal dogum yaptim :))) cati muaynesi de olmadim hhic
amin insallah tsk ederim:)İlk kızımda 39. Haftada açılma vardı hafif sancı ama ben hissetmiyodum nst de çıkmıştı dr yatış verdi suni sancı verildi açılma 4 cm olmuştu bebek kakasını yapınca mecbur sezeryan oldum.. Oda çok rahattı bi sıkıntı yaşamadım.. Şimdi yine sezeryan olucam mecburen.. Sanada hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum
okadar normal dogumu diretmeme ragmen 40+5 de bebegimin suyunun bittigini ogrendigimiz an belli oldu sezeryan olacagim yani 1 gun daha dursaymis icerde enfeksiyon kapip olcekmis bebegimMerhaba Arkadaslar..hamileligimin yavas yavas sonlarina dogru yaklastikca dogumum nasil olucak diye hem heyecanlaniyorum hem korkuyorum..
Sürekli dogum yapicagimi anlamicakmisim gibi geliyor -.- bir kac arkadasimdan dogum hikayelerini, dogumlarinin nasil basladigini dinledim hepside farkli farkli..kimi sadece kontrole gittiginde rahim acildigi icin, kimi günü geciyo diye suni sanci isteyerek, kimi ise onca dogal sanciya ragmen rahmin acilmadigi icin sezeryana kalarak dogurdugunu anlatti..haliyle biraz allak bullak oldum..
Sizin dogumlar nasil basladi? Ve kacinci haftalarda, Sezeryan olanlar ise ne zaman belli oldu Sezeryan olmaniz gerektigi?
Allah korumus bebegini, saglikla büyüt insallah..okadar normal dogumu diretmeme ragmen 40+5 de bebegimin suyunun bittigini ogrendigimiz an belli oldu sezeryan olacagim yani 1 gun daha dursaymis icerde enfeksiyon kapip olcekmis bebegim
Kilosu nasildi peki bebeginin? Benim bugün kontrolüm vardi, benimde yapim zayif doktorum normal dogum yapamiyacagimi söylüyor, ama eminde degilim pek, deneyip riskte almak istemiyorum, kafam cok karisti..Öncelikle kolay bir doğum diliyorum sanA. Benim dogumum adet sancısı gibi basladi ve giderek şiddetlendi. 10 dakka bir gelir önceleri. Daha sonra giderek 5 dakka da bir ve 2 dakka da bir gelmeye başlar. Tabi bu saatler alır. 39+5 de normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim.çatı muayenesi yapılmadı. Üstelik zayıf bir bayanım.çatlak yırtık kesi ya da dikişim yok. Suda dogum yaptim
saol allah razi olsun anmAllah korumus bebegini, saglikla büyüt insallah..
Masallah ne güzel cabucak gelmis bebisin, insallah bendede birden olurda karar vermek zorunda kalmam sezeryanmi normalmi diye:)canım ben başından beri normal istiyordum doktorum da normal doğum destekliyordu zaten.. 39+6'da doktor muayenesine gittik.. alttan muayene esnasında suyum patladı doğum başladı.. epidural normal doğum yaptım.. açılmam süper hızlı oldu ve toplam 2,5 saatte doğum yaptım
3650 gram 50 cm bir oğluşum oldu.. şimdi 5,5 aylık ellerinden öper..
sana da kolay bir doğum diliyorum.. nasıl düşünürsen öyle olur kendini rahat bırak tevekkül ol..