Doğum yapmadan önce kadınların doğum kontrol hapı kullanmaları sakıncalı mıdır?

firefox

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
9
0
16
Konya
Hanımlar öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ama üye olmak yeni nasip oldu.
Sözü uzatmadan hemen konuya geçeyim.
Yakında düğünüm olacak inşallah. Geçenlerde sağlık ocağına gitmiştim doktor hanıma doğum kontrol hapı danışmak için. Fakat doktor hanım doğum yapmayanlar için doğum kontrol hapı tavsiye etmediğini söyledi. Kullandıktan sonra 2 sene veya daha fazla sürede çocuk olmama ihtimali var o yüzden tavsiye etmiyorum dedi. Acaba böyle bir durum olur mu. Tecrübeli hanımlardan bu konuda acil yardım bekliyorum. Bazı hapların düşük dozda olduğu için bi problem olmayacağı söyleniyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden herkese teşekkürler.

Meraba canim bende ilk evlendigim 3 ay miglaylon diye bi hap var onu kullandim banada cocugun olmaz icme diyenler cok oldu sonra 3 aydan sonra esimde bende oluruna birakalim ne zaman gelirse bebis dedik 6 ay sonr a hamile kalabildim yani 9 aylik evliyken hamile kaldim ictigin kadar koruyo diyolar ama bencede hamileligi engelliyor diyemem ama kalma suresini uzatiyor simdi dogum yaptim 3 aylik igne vurdurdum bir zaman onuda biraktim simdi tekrar migraylona basladim bence cocugnuz yoksa oncelikle bi kadin dogumcuya gidin hormonlariniza baktirin eminim doktor sizin vucudunuza en uygun ilaci verecektir

Teşekkürler, inşallah forumda dahada aktif olmaya çalışacam zamanla. Peki bu hapın yan etkisini gördünüz mü. bu tür hapların yan etkileri tehlikeli olabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…