• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapınca bitmiyormuş,içimde doku kalmış:(((

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.422
35.489
1.123
39
merhaba arkadaşlar.21 gün önce sezaryenle doğum yaptım,hiç bir sıkıntım yoktu,1 haftanın sonunda istediğim gibi hareket edebiliyordum.18. güne kadar.gece birden aşırı derecede kanamam başladı ancak öyle böyle değil,ped falan dakikasında doluyor ve kan paçalarımdan akıyordu.acile falan gittik ama muhatap bulamadım,1 saatin sonunda da kanama adet kanaması şeklini aldı.ertesi günü doktoruma gittim ultrasonda baktı ve doğumdan sonra kanamamın az olduğunu ve dışarı akmayan kanın içerde pıhtılaştığını ve rahmin dışarı atamadığı için kanama yaptığını söyledi.ilaç verdi fayda etmezse kürtaj olacakmışım.çok korkuyorum ,başına böyle bişey gelen var mı???

okuyup geçmeyin lütfen,kimsenin bi fikri yok mu?

benim ablamında başına geldi
baya bir uğraştı doktor içinde pıhtılaşan kanı şıınga gibi bişeyle çekip steril edip yolladı herseferinde,
en sonunda tamami
temizlendi bu esnada antibiyotik hap kullandı

nasıl yani?tek seferde bitmiyor bir de tekrar mı ediyor??

canım doku kaldıgı kesınlestımı? umarım herse yoludna gıder.dualarım senınle

evet canım kesin olarak var malesef.yalnız kullandığım ilaçların fayda edip etmediğini salı günü anlayacağım. o zamanki muayeneye göre kürtaj yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.
bu arada özel mesaj kutun dolu olduğu için msj yazamıyorum sana kutuyu bi boşalt tamam mı??öptümm

merhaba arkadaşlar.21 gün önce sezaryenle doğum yaptım,hiç bir sıkıntım yoktu,1 haftanın sonunda istediğim gibi hareket edebiliyordum.18. güne kadar.gece birden aşırı derecede kanamam başladı ancak öyle böyle değil,ped falan dakikasında doluyor ve kan paçalarımdan akıyordu.acile falan gittik ama muhatap bulamadım,1 saatin sonunda da kanama adet kanaması şeklini aldı.ertesi günü doktoruma gittim ultrasonda baktı ve doğumdan sonra kanamamın az olduğunu ve dışarı akmayan kanın içerde pıhtılaştığını ve rahmin dışarı atamadığı için kanama yaptığını söyledi.ilaç verdi fayda etmezse kürtaj olacakmışım.çok korkuyorum ,başına böyle bişey gelen var mı???

geçmiş olsun canım gerçekten çok şaşırdım..ilk defa duydum..sezaryenden korkuyordum daha da korkar oldum..Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin..inşallah ilaçlarla falan dağılır:70:

sağolun arkadaşlar.yarın tekrar kontrolüm var.en son geçen hafta gittiğimde doktor dokunun bir kısmının dağıldıüğını,kalan küçük bi parçanın da sıvılaşmış olduğunu ve muhtemelen kendiliğinden dağılacağını söyledi.inşallah dediği gibi olur.
bu arada çok nadir görülen bi durummuş ve rahim ağzının tıkanmasının sebep olmuş olabileceğini de söyledi.

geçmiş olsun canım gerçekten çok şaşırdım..ilk defa duydum..sezaryenden korkuyordum daha da korkar oldum..Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin..inşallah ilaçlarla falan dağılır:70:

çok sağol canım.şimdilik durum iyi görünüyor bakalım.inşallah sezeryan olmak zorunda kalmazsın,benimki zorunlu oldu yoksa ben de hiç istemiştim.hayırlısı tabi kısmet böylemiş.yalnız olursan eğer 1 hafta 10 gün sonra falan bi kontrole git.benim doktorum beni çağırmadı sonra da kızdı niye kontrole gelmedin o zaman farkederdik diye.o söylemezse ben nerden bileceğim oysaki ilk doğumumdu henüz.

Back