- 23 Ocak 2015
- 249
- 233
-
- Konu Sahibi annesininkartanesi
Ilgine tesekkur derim "ervaamm" biliyorum pskoljik ama tetikleyende ben esimden sogudum galiba asil sorun bu.gecmistede bi cok siddetine maruz kalmistim,ailesine cok duskun beni hep 2.plana atardi,gene oyleydi ama sadece tartismalardan kaciniyorduk cunku sonunda siddet gosteriyordu olaylar daha kotu oluyordu.uzun zamandir 2 senedir falan aramiz iyi sayilirdi.bu son yaptigi beni mahvetti iyice sogudum caresizim suanda dr gitmekte istemiyorum esimse durumun ciddiyetinin farkinda diil,bi gayreti de yok duzelmem icin,sadece neden diyor soyledigimde uzaklasiyor konuyu kapatiyor.hic iyi degilimMerhaba cnm benim basimdan boyle bi olay geçmedi çok şükür aksine daha çok baqlandim kocama.. Ama yazzdiklarindan anlasildiqi gibi bence seninki psikolojik bi durum bunda abartilcak bbisey yok 5 ay gibi uzun bi süre geçmiş ve en. İyisi bi pskoloqa felan gitmen.. olmaz böyle erkeqinede yazik.
Cok Tesekkur ederimCanm sen beyninde bitirmissin olayi istesende yaklasasmazsinn çok zor yardim alman lazim.
Cok tesekkurler cevabiniz icin,evet cok cok zor bi durum.zor dogum diyorum diger cocugum 11 yasinda,ya dogumda ölur kalirsam cocugum nolur diye zaten korkuyordum hep,dogumda zor gecince cinsellik tukaka oldu,esimin tepkisiyle katlandi bu durum bi gelisme yok bende halaa,esimin sabrinin tukendigi yerde bana doktor yolu gozukuyo sanirimmerhaba..sorunuzu okuyuca yazma ihtiyaci hissettim.18 aylik bir bebegim var.bense sisizn gibi zor bir lohusalik donemi gecirdim ve hicbir sebep yokken esimden duygusal ve cinsel olarak uzaklastim.doktorumla bu konuyu konustugumda emziren annelerde 1 yasina kadar hormonlardan kaynaklanan vajinismus sureci olabilecegini soylemisti.
nitekim soyledigi gibide oldu.umarim sizdd bu donemi kolaylikla atlatirsiniz cunku insanin esine karsi boyle uzak hissetmesi insani cok acitan bisey.mutluluklar dilerim