dogum yapanlar bi bakarmisiniz :((

annesininkartanesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
249
233
Arkadaslar hep takip ederdim zaten ama uye degildim kulube.bir kac hafta once uye oldum bu konuyu acmak icin ama cesaret edemedim.simdide cok utanarakta olsa fikirlerinizi almak icin bu konuyu aciyorum. benim 5 aylik bir bebegim var.ikinci dogumumdu ve cok zor bi normal dogum oldu.bebekten sonraki duzene daha tam alisabilmis degilim.hele lohusalik cok cok zor gecti.yanlizdim ilgilenecek kimse yoktu.psikolojim yerlerdeydi.esiminde durumu benden farkli degildi.bu arada diger cocugum 5.sinifta.onunlada tam anlamiyla ilgilenememistim.40.gunum dolmadan esimle onemsiz bir sebep yuzunden kavga ettik.belkide alisilmis duzenin birden minik sevimli yeni aile ferdimizle degisiklige ugramasi bizi allakbullak etmesiyle birbirimize bir bahaneyle patladik.ve esim o esnada beni hirpaladi bir ara.benim en hassas zamanlarimda yanimda olan esim boyle bir hatayi yapinca ben kahroldum..ona karsi sogudum.dogumun zorlugundan da kaynaklanan ve asil konu olan cinsel sogukluk boylelikle iki katina cikti.ve ben halaa esimle iliskiye giremiyorum.esim arada beni yoklasada cok ustume gelmiyor.israrci oldugu bir zamanda elim ayagim titredi icim kalkti cok fena oldum.sorunum psikolojik galiba ama dr gitmekte istemiyorum.basindan boyle bisey gecen arkadaslar varsa aranizda fikirlerinizi almak istiyorum.nasil yol izlemeliyim ne yapmaliyim.bu boyle devammi edecek kendim care bulabilirmiyim

Merhaba cnm benim basimdan boyle bi olay geçmedi çok şükür aksine daha çok baqlandim kocama.. Ama yazzdiklarindan anlasildiqi gibi bence seninki psikolojik bi durum bunda abartilcak bbisey yok 5 ay gibi uzun bi süre geçmiş ve en. İyisi bi pskoloqa felan gitmen.. olmaz böyle erkeqinede yazik.

Ilgine tesekkur derim "ervaamm" biliyorum pskoljik ama tetikleyende ben esimden sogudum galiba asil sorun bu.gecmistede bi cok siddetine maruz kalmistim,ailesine cok duskun beni hep 2.plana atardi,gene oyleydi ama sadece tartismalardan kaciniyorduk cunku sonunda siddet gosteriyordu olaylar daha kotu oluyordu.uzun zamandir 2 senedir falan aramiz iyi sayilirdi.bu son yaptigi beni mahvetti iyice sogudum caresizim suanda dr gitmekte istemiyorum esimse durumun ciddiyetinin farkinda diil,bi gayreti de yok duzelmem icin,sadece neden diyor soyledigimde uzaklasiyor konuyu kapatiyor.hic iyi degilim

Oo durum vahim canim seninki kocandan kaynaklanan bi durum. Ama. Neler hissettiğini onunla paylasman iyi en azindan farkina varir belki yaptiklarinin ama durumunda çok çok üzüldüm allah yardimcin olsun. Karsina al ve gerçekten bütün ciddiyetini ve samimiyetinle onunla konuş en azindan düzeltmek için çabalar.

Evet durum biraz vahim.suanda iyiyiz ama benim o halimde,yaralarim gecmeden,dogumda kanamam durmadi ve olecegimi sanmistim O zamanki ruh halim zaten cok kotuydu,bana yaptigi kotu davranisi halaaa hazmedemiyorum.ozaman 3gun kustum 4.gun hergun dilediigi ozurlerle ve iyi bir baba oldugu icin baristim.ama affetmedim edemiyorum ogun beynimde bitirmisim onu ben.onun beni haketmedigini dusunuyorum ve degistiremiyorum dusuncemi.gun icinde guzel tm normal yasiyoruz ama yataga girince yani bu durum cok vahim gercekten kiyamet kopmasi yakindir

merhaba..sorunuzu okuyuca yazma ihtiyaci hissettim.18 aylik bir bebegim var.bense sisizn gibi zor bir lohusalik donemi gecirdim ve hicbir sebep yokken esimden duygusal ve cinsel olarak uzaklastim.doktorumla bu konuyu konustugumda emziren annelerde 1 yasina kadar hormonlardan kaynaklanan vajinismus sureci olabilecegini soylemisti.
nitekim soyledigi gibide oldu.umarim sizdd bu donemi kolaylikla atlatirsiniz cunku insanin esine karsi boyle uzak hissetmesi insani cok acitan bisey.mutluluklar dilerim

Cok tesekkurler cevabiniz icin,evet cok cok zor bi durum.zor dogum diyorum diger cocugum 11 yasinda,ya dogumda ölur kalirsam cocugum nolur diye zaten korkuyordum hep,dogumda zor gecince cinsellik tukaka oldu,esimin tepkisiyle katlandi bu durum bi gelisme yok bende halaa,esimin sabrinin tukendigi yerde bana doktor yolu gozukuyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…