Maşşallah benim süt çok fazla geliyo.hatta biraz önce bebiş emerken ağzından taşıyo diye pompayla çekmek zorunda kaldım.60 cc sağdım :) daha da geliyodu.bibereno koydum,uyansın içiricem.süt için extra bişi yapmıyorum.günde 3 lt su en iyi süt kaynağı zaten...
sayra bbeğin kaç günlük gaz problemimiz yok demişsin de...biz gazdan kafayı yiyeceğiz de merak ettim...
benim sütüm de az( aptamil veriyorum, ayrıca bebeklerde gaz 3. haftadan sonra başlar söyliyim gazı yok demek için çok erken...
siz 3 saatte bir uyandırmak için besleyebiliyomusunuz yoksa zaten kendimi uyanıyor???
Benim sütüm kalmadıhumana çayı,üzüm suyu,tahin,su hiç bişi fayda etmedi önceleri pompayla sağıyordum şimdi pompayla bile çıkmıyor bebişim mama ile büyüyor
Aranızada hiç sütünü sağan var mı?
İkisinden de ne kadar cc çıkıyor. Ben ilk hafta denediğimde 50 yi anca çıkarabilmiştim. Geçen gün helva ve sütten sonra 75-80 gibi çıktı.
Acaba ne kadarı normal. Ben az gibi yetmiyo gibi hissediyom.
Bu arada kakamız da az oluyo. Nerdeyse iki günde bir. Ondan önce gene 6 günde bi geldi , çok zayıflamıştı miğdesi dolsun anca demişti doktor.
İkisinden de ne kadar cc çıkıyor. Ben ilk hafta denediğimde 50 yi anca çıkarabilmiştim. Geçen gün helva ve sütten sonra 75-80 gibi çıktı.
Bu arada kakamız da az oluyo. Nerdeyse iki günde bir. Ondan önce gene 6 günde bi geldi , çok zayıflamıştı miğdesi dolsun anca demişti doktor.
kızlar hangı marka sut sagma makınesı kullanıyorsunuz?fiyatıyla bırlıkte yazarsanız sevınırım..bende almak ıstıyorum.esım eczaneden wee almıs hıc memnun kalmadım bır turlu sagamadım onunla
benımde sutum suan ıyı gelıyor allaha sukur.doktor kayısı ve seftalı suyu,mercımek ve helva tavsıye ettı.bol su ve meyve suyu ıcmeye calısıyorum...
Duygu canım ben Avent manual olanı kullanıyorum.. Ve çok da memnunum...hem göğüs uçlarımı acıtmıyor..Masaj başlığı var..ilk pompa da sütün gelmesini sağlıyor.. Ve yeni süt kanalları açılmasını sağlıyormuş.. Bebek için ilk alışveriş yaparken onu almıştım.. Allaha şükür de kullanıyorum.. fiyatı 129ytl ydi..
cansucum;aventın bende gordum ama bana cok pahalı geldı.ben sadece acıl dısarı cıkmam gerekırse yada hasta olursam dıye buzluga atmak ıstıyorum sutumu..sen sureklı kullanıyormusun canım?göğsunden emzırsen daha ıyı degılmı?
canım öylesi daha iyi.. Ama benim göğüs uçlarım hiç yoktu.. silikon uçları da bizim beyfendi istemedi.. Bende pompa ile sağıp verdim ilk günler artık göğüs uçlarım belirginleşti pompa saysinde.. 2 gündür göğsümden emiyor...
nuraycım ıkı gunde bır az degılmı ya,benımkı gunde 4 5 kere yapıyor :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?