1. ilk olarak doğum çantası hazırlayacağım. bu çantada neler olmalı?
2.Bebek arabasını nasıl olanından alırsak memnun kalırız?
3. Klasik soru amaaa, beşik mi park yatak mı?
4. Emzirme için hangi malzemelere ihtiyacım var?
bir kere nu kadar güzel anlattığın için sana çok teşekkür ederim, tam istediğim cevapları vermişsin:hooray:Öncelikle bebeğini şimdiden güle güle büyüt . Hayırlı uğurlu olsun. Alışveriş konusunda dert etme zaten bu haftalardan sonra yapılıyor. Geç kalmadın :) Ben hastane çıkışı olarak 2 takım almıştım yanıma chicconun . Tulumlu olanlarından ve çok rahat ettim. Chicconun göğüs temizleme mendili ve lansinoh krem, göğüs pedi ve ÖZELLİKLE BELE GEÇEN EMZİRME MİNDERİ....Emzirme minderi bebeği tam göğüs hizana çıkartıyor. Bebekte gaz sorununu azaltıyor ve göğüsün daha az acıyor. En önemlisi sırtın ağrımıyor elini kolunu nereye dayayacağım derdin olmuyor.Bunlar hala daha vazgeçilmezlerim. Ben yalancı meme vermedim. Doktoruma sorduğumuzda Çınar 3 aylıktı verebilirsin silikonlu damaklı dedi ama benim eşşek için geç kalmıştım. Ben yandım sen yanma al yanına ve ver. Sonra ellerini emiyorlar. Ayrıca Humana Still Tee iç günde 2 kez doğumuna birkaç hafta kala. Ben çok yararını gördüm. Hatta lansinoh krem sürmeye de başla ki göğüslerin hazırlansın. Şimdiden bol bol su iç. Yatak konusuna gelince benim oğlum hala beşikte yatıyor. Çünkü sallanmaya alıştı. Chicco'nun park yatağı katlanmış ve hiç kullanılmamış şekilde koridorda yatıyor. Araba konusuna gelince hafif ve çift yönlüsüne bak. Çünkü ben 2. arabamı aldım. İlk arabam çift yönlü ve ana kucaklıydı ama ağırdı. Ayrıca bebeğini sakın kucağına alıştırma... Füsfüs gibi sarının hurafe olduğuna şiddetle inanıyorum. Göz yanılmasından başka birşey değil. Her bebek sarılık olur ama göğüs hizasına inmemeli. Şimdiden hayırlı doğumlar. Sevgiler..
lansinoh kremi sürmeyi sakın ihmal etmeyin .o tatlı emzirme anı kabusa dönmesin.erken başlayın .daha 2. günü acımaya yara olmaya başlıyo.doğru emzirmeyi öğrenene kadar.yara olursa bi yandan emdiği için iyileşmesi zor oluyo.en iyisi baştan tedbir
sanırım doğumdan önce göğüs çatlamasını önleyici kremler kullanmamız gerek, emzirmeye hazırlık, vahide arkadaşımın bahsettiği lansinoh krem sanırım doğum öncesinden kullanılmaya başlanıyor, umarım yanlış anlamamışımdır, yanlış anlaşılma varsa düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?