- 10 Aralık 2022
- 2.673
- 1.408
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Benim göbek değilim değil ama göbek deliğimden asagi dikiş yerinden yukarısı gibi düşünün o boşluk aşırı ağrıyor anlayamıyorum ki bunuBenim 15. günümden sonra başladı o. Hafif şişti. Ödem hissi veriyordu dokunduğumda. Doktora mesaj attım. Ödem dedi. Eau de goulard diye bir karışım önerdi. Aldım. O bölgede tutmamı söyledi günde 3-4 kere. Ama yapamıyorum bebekle ilgilenmekten. 20. günden sonra göbek deliğime ağrılar girdi. Şimdi hala göbekle dikiş arası acıyor biraz. Gitmedim tekrar doktora. 33. günümdeyim.
Benim de orası. Sonra delik ağrımaya başladıBenim göbek değilim değil ama göbek deliğimden asagi dikiş yerinden yukarısı gibi düşünün o boşluk aşırı ağrıyor anlayamıyorum ki bunu
Ay ne kadar değişik, kimsede konuyu görmedi herhalde yorum yapan yok acaba herkes yaşıyor mu bu ağrıyıBenim de orası. Sonra delik ağrımaya başladı
Arkadaşımda olmadı. İnşallah sizinki de geçer. Ultrasonda ya da röntgende bir şey çıkmadı mı? Benimki 3. gün röntgen çekti. Ultrasonla baktı 5. Gün. Yok bir şey dedi. Sonradan oluştu benim şişlik ve ağrıAy ne kadar değişik, kimsede konuyu görmedi herhalde yorum yapan yok acaba herkes yaşıyor mu bu ağrıyı
Bende de var 1 yıl geçti ama. Dikiş yeri ve göbek deliği arasında dikişe daha yakın bir noktada elimle bastırınca acı tarzı bir şey. Ödem sanırım. Dikişlerimde bir sorun yoktu benim çünkü bakılmıştı. Siz yazınca şimdi ben de merak ettim ödem mi değil mi? Ödemse de nasıl geçecek bu acaba? G5 tarzı şeyler etki eder mi diye düşünüyorumBakıldı bir şey yok dedi anlamadı mı ağrı yerini bilemedim ki.
Ağrıyor ara ara sızlıyor hatta daha doğru olur böyle dersem
Ödem ise ilaç vermesi lazım diye biliyorumBende de var 1 yıl geçti ama. Dikiş yeri ve göbek deliği arasında dikişe daha yakın bir noktada elimle bastırınca acı tarzı bir şey. Ödem sanırım. Dikişlerimde bir sorun yoktu benim çünkü bakılmıştı. Siz yazınca şimdi ben de merak ettim ödem mi değil mi? Ödemse de nasıl geçecek bu acaba? G5 tarzı şeyler etki eder mi diye düşünüyorum
Çok tatsız bu yaşadıklarımız yaValla 1 sene oldu hala agrim oluyo
Valla ben 1 yil 2 hafta gecti hala sezeryanin fiziksel ve psikolojik olarak verdigi skntilari yasiyorumÇok tatsız bu yaşadıklarımız ya