Doğum yapalı 6 ay olacak bu karnımdaki acı hissi geçmiyor yaşayan var mı 😢

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.673
1.408
Selam canlar,

5.5 ay önce doğum yaptım.
Karnımda doğumdan beri sızlama var.
Karin ağrısı,adet ağrısı değil ama. Resmen sızlıyor.
40 kontrolünde doktora söyledim dikişleri kontrol etti bir şey yok dedi
sonra tekrar gittim hep dikiş yerlerine bakıyor göbek fıtığı olabilir diyip ona bakıyor.
Sezaryen doğumlu başkalarına soruyorum ağrı yok bizde diyorlar.
Çocuk kucağımda ya da altını alırken tepiyor ya o zaman mesela aşırı canım yanıyor, ağrı da çok tuhaf nasıl anlatsam bilemedim. Mesela dokunuyorum ağrının tam yerlerini anlayayım diye çok sızlıyor hissiz olur demişlerdi his var ama acıyor nedense
Ne dersiniz bu konuda fikri olan var mı acaba?

Kızlar yanlış anlaşılma olmasın dikiş yerlerim ağrımıyor şöyle anlatayım göbek deliğimin olduğu yer ile dikişlerimin olduğu yerin ortasındaki etlerim ağrıyor

Benim 15. günümden sonra başladı o. Hafif şişti. Ödem hissi veriyordu dokunduğumda. Doktora mesaj attım. Ödem dedi. Eau de goulard diye bir karışım önerdi. Aldım. O bölgede tutmamı söyledi günde 3-4 kere. Ama yapamıyorum bebekle ilgilenmekten. 20. günden sonra göbek deliğime ağrılar girdi. Şimdi hala göbekle dikiş arası acıyor biraz. Gitmedim tekrar doktora. 33. günümdeyim.

Benim göbek değilim değil ama göbek deliğimden asagi dikiş yerinden yukarısı gibi düşünün o boşluk aşırı ağrıyor anlayamıyorum ki bunu

Ay ne kadar değişik, kimsede konuyu görmedi herhalde yorum yapan yok acaba herkes yaşıyor mu bu ağrıyı
Arkadaşımda olmadı. İnşallah sizinki de geçer. Ultrasonda ya da röntgende bir şey çıkmadı mı? Benimki 3. gün röntgen çekti. Ultrasonla baktı 5. Gün. Yok bir şey dedi. Sonradan oluştu benim şişlik ve ağrı

Benımde oldu o bölgede agrılarım hâlâ oluyor 6 ay oldu . Hatta dogumdan sonra mosmor oldu göbekle dıkiş arası. Ben onun üstüne bin tane agrıyla ugrastıgım için onu unuttum bile

Bakıldı bir şey yok dedi anlamadı mı ağrı yerini bilemedim ki.
Ağrıyor ara ara sızlıyor hatta daha doğru olur böyle dersem

Bakıldı bir şey yok dedi anlamadı mı ağrı yerini bilemedim ki.
Ağrıyor ara ara sızlıyor hatta daha doğru olur böyle dersem
Bende de var 1 yıl geçti ama. Dikiş yeri ve göbek deliği arasında dikişe daha yakın bir noktada elimle bastırınca acı tarzı bir şey. Ödem sanırım. Dikişlerimde bir sorun yoktu benim çünkü bakılmıştı. Siz yazınca şimdi ben de merak ettim ödem mi değil mi? Ödemse de nasıl geçecek bu acaba? G5 tarzı şeyler etki eder mi diye düşünüyorum

Ödem ise ilaç vermesi lazım diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…