• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapalı 4 ay oldu ama..

ondi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
55
0
86
Bursa
merhabalr doğum yapalı 4 ay oldqu ve 18 gündür adet görüyorum doktora gittim olur stresten vs dedi .ama ilk defa böyle birşey başıma geliyor.daha evvel bunu yaşayan var mı?tavsiyeleriniz var mı?arkadaşlar hakkaten sıkıntıdayım

cnm kanaman nasıl normal adet kanaması gibi mi yoksa lekelenme şeklinde mi?
ben de daha adet olmadım 1 hafta sonra 5 ay olacak doğum yapalı ama 10 gündür akıntıyla kahverengi leke geliyor bazen kırmızıya dönüşüyor, hahhh başlayacak diyorum yine kahverengi oluyor, sonra yine kırmızı :(((
beklemedeyim...

adet kanaması normal geliyor yaa ama çook uzun sürdü.1 yıl boyunca olmayan da var olmayan çok duyuyorum da böyle benim gibi olan hiç rastgelmedim sen doktora gittin mi canım?

henüz doktora gitmedim cnm kahverengi leke siyaha dönüştü biraz artarak...
beklemedeyim pazartesiyi...

canım hamile kalmadan evvel ben de oluodu kahverengi akıntı kist vardı ama kendiliğinden geçti dr a gittim ilaç verdi ama kullanmadım biraz bitkisel takviye yaptım kendimce ama herşey stresten aslında yaa ..ama benimki bayaaaa uzun sürdü ço3k moralim bozuluyor:(buarda benim şuanki akıntım da siyaha yakın renkte geliyor bazen acaba hala içimiz mi temizleniyor?ben sezeryan yaptım da doğumu hani sezeryanlıların biraz güç temizleniyor ya zaten

Ben de ilk adetimi bebeğim 7. ayındayken oldum normaldi. Yani 5 gün falan sürer genelde; 1 haftayı geçmedi. Sonraki ay 10 gün atladı. Korktum acaba hamilemiyim diye. Sonra oldu ve 14 gün sürdü. Emziriyorsanız da doğumdan sonra böyle düzensizlikler oluyormuş.:93:

merhabalr doğum yapalı 4 ay oldqu ve 18 gündür adet görüyorum doktora gittim olur stresten vs dedi .ama ilk defa böyle birşey başıma geliyor.daha evvel bunu yaşayan var mı?tavsiyeleriniz var mı?arkadaşlar hakkaten sıkıntıdayım

benimde 2.5 ay oldu doğum yapalı ve 40 tan sonra 2. kez adet oluyorum stresten diye doktora da gitmedim. hayır olsun sonumuz :53: öyledir inşallah

Herkes de farklı olabiliyor. Ben Doğum yapalı 3 buçuk ay oldu. Normal doğum yaptım. 40ından 3 - 5 gün sonra kahverengimsi bişeyler oldu. Kesti devam etti, kesti devam etti... Doktora falan gitmedim. İkinci adetim normaldi. Bir hafta kadar sürdü... Böylesini duymadım ama hiç. Başka bir doktora görün için rahat etmiyorsa canım.

2 hafta oldu başlayalı, 3 gündür kanamaya döndü ama çok değil...
annem olur böyle, 40 gün sürer belki de diyor...
gitmedim doktora...
sen ne yaptın?
ya aslında doktorumu arasam iyi olacak ama hiç zamanım olmuyor

Kizlar selam
Bende bu konuda dertliyim.Yaklasik 20 gundur azda olsa kanamam var tabiki kahve rengi onceki geleni saymassak halan geliyor.
Bende sezeryanla dogum yaptim ne zaman duzene girecem bilmiyorum.Bitti diyorum tekrarliyor. Simdide goguslerim cokkk aciyor.Tekrar kananmam yogunlasacak sanirim rabbim hepimize kolaylik versin insallah:18:

Back