Yetiyorsun korkma. Koşulsuz sevgi yeter onlara emin ol. O çocuk marka kıyafetler giymesi, kajular fıstıklar yemese de fark etmez yeter ki annem babam beni koşulsuz seviyor desin.mutlu bir anne babayla büyüsün yeter. Sağlıkla doğur inşallahHerkese merhaba.
Hamileyim doğumum yaklaştıkça endişelerimde büyüyor. Doğum sonrası durumdan endişeleniyorum o ayrı ama Sanki yetemeyecekmişim gibi. Çalışmak zorunda olacağım için cocuğuma gereken vakti ayıramayacakmışım eksik kalacakmıs hissi.. belki maddi acıdan her istediğini karşılamayacağım bunun bile mahsunluğunu yaşıyorum şimdiden. Eşimi çok seviyorum kızım için harika bir baba seçtim.. ama diyorum ya dünya hali iş hayatı ev hayatı vs derken ya ben bu cocuğa yetemezsem napacağım.. o kadar doğum ve lohusa hikayesi duyuyorumki gerçekten son aylarda özellikle cok etkilenmeye başladım. Heyecanımı endişelerimin bastırmasını istemiyorum ama başaramıyorum
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziBende şuan hamileyim. Dediğin gibi doğum yaklaştıkça insanın endişeleri artıyor ama derdi çocuğuna iyi bir anne olmak olan kadın bunu mutlaka başarır. Arada sırada hatalar yapar, eksikleri olur ama bunlar iyi bir anne olmaya engel değil. O yüzden içini ferah tut. Önemli olan ona sevgini göstermen, zaman ayirman. Bunu da işten gelince yapabilirsin.
Amin inşallah cok teşekkür ederim. Elimden gelenin fazlasını yapacağım onun içinYetiyorsun korkma. Koşulsuz sevgi yeter onlara emin ol. O çocuk marka kıyafetler giymesi, kajular fıstıklar yemese de fark etmez yeter ki annem babam beni koşulsuz seviyor desin.mutlu bir anne babayla büyüsün yeter. Sağlıkla doğur inşallah
amin. Kesinlikle öyle şuanki 30 yasımdan vazgeçiyorum yeni bir düzene hazırlanmaya calısıyorum eve duyduklarım var ama tecrübem 0x endişelerim dağ oluyor.. inşallah her şey rayına girerBugün bir benzer konu açmayı düşündüm vazgeçtim ben de. Bende de bunların telaşı var. İlk çocuk olunca bilmemezliğin verdiği bir korku da var diye düşünüyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
Ona iyi bir gelecek sunabilmem için benimde çalışmam gerekiyor. Ücretsiz izin kullanma lüksüm ne yazıkkı yok.. zamanından çalacağım cocuğumun sevgimi eksik vereceğim gibi geliyorBen de bebeğim 7 aylıkken çalışmaya başladım, annem bakıyor. Onun için çalışıyorum, yoksa ben de çok ilgilenmek isterdim bebeğimle. 2 hafta yıllık izindeyim, şu an 15 aylık bebeğim. Öyle dolu dolu geçti ki. Çalışırken de akşam eve gittiğimde bebeğimle ilgileniyorum sadece. İşler aksıyor bir miktar evet ama onun bu zamanları bir daha geri gelmeyecek. Endişeleriniz o kadar normal ve tanıdık ki... İyi bir anne olacağınıza eminim ben, şimdiden bu kaygıları yaşıyorsanız içinizde harika bir anne var demektir. Sağlıkla kucağınıza alın evladınızı.
Benim kızım 3 yaşını bitirdi. Bende doğumdan önce çok korkuyordum lohusa hikayeleri eşle aranın soğuması vs vs anne olduktan sonra kimliğini yitirdiğin gibi birçok konu… Herkesin hayatı bambaşka. Çocuğunuza çok iyi bakacaksınız çünkü okuma yazma öğrenir gibi ona bakmayı çözecek/öğreneceksiniz. Merak etmeyin bu sizin en fazla birkaç haftanızı alacak. Sonrası doğal akış zaten. Her şey olması gerektiği gibi olacak. Hiç kimsenin olumsuz lohusalık safsatalarını dinlemeyin okumayın.Herkese merhaba.
Hamileyim doğumum yaklaştıkça endişelerimde büyüyor. Doğum sonrası durumdan endişeleniyorum o ayrı ama Sanki yetemeyecekmişim gibi. Çalışmak zorunda olacağım için cocuğuma gereken vakti ayıramayacakmışım eksik kalacakmıs hissi.. belki maddi acıdan her istediğini karşılamayacağım bunun bile mahsunluğunu yaşıyorum şimdiden. Eşimi çok seviyorum kızım için harika bir baba seçtim.. ama diyorum ya dünya hali iş hayatı ev hayatı vs derken ya ben bu cocuğa yetemezsem napacağım.. o kadar doğum ve lohusa hikayesi duyuyorumki gerçekten son aylarda özellikle cok etkilenmeye başladım. Heyecanımı endişelerimin bastırmasını istemiyorum ama başaramıyorum
Ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor asla, merak etmeyin. Ama eve gidince onu doya doya kucaklayın, zaten o kadar özleyeceksiniz ki bırakamayacaksınızOna iyi bir gelecek sunabilmem için benimde çalışmam gerekiyor. Ücretsiz izin kullanma lüksüm ne yazıkkı yok.. zamanından çalacağım cocuğumun sevgimi eksik vereceğim gibi geliyor
Güzel anne bunları bile düşünmen aslında nasıl mükemmel bir anne olduğunu gösteriyorHerkese merhaba.
Asla öyle düşünmeyin. İşe başlayalı 3 hafta olucak. Kızım 8 buçuk aylık başta çok üzgündüm ama şuan çok iyi geçiyor. İşte biraz dinlenip biraz da sosyalleşiyorum. Stres atmış oluyorum bebeğime daha fazla enerjili oluyorum. Eğer bakıcak kişi güvenilirse ve oraya mutlu bırakabiliyorsanız bence çalışmak iyi bile oluyor. Evin işleri azcık aksıyor tabiOna iyi bir gelecek sunabilmem için benimde çalışmam gerekiyor. Ücretsiz izin kullanma lüksüm ne yazıkkı yok.. zamanından çalacağım cocuğumun sevgimi eksik vereceğim gibi geliyor
Bunları düşünüyorsan iyi anne olacaksın demektir. Ama dört gözle gelmesini bekle gözünün içine bakınca tüm endişelerin gidecek merak etme. Evet çalışacağın için vicdan çekeceksin sonra işte dinleyeceğin için çocuğuna daha iyi vakit geçirdiğini de anlayacaksın.Herkese merhaba.
ana odaklanmaya çalışın. Geleceği düşünmek, başkalarının yaşadıklarını kendi endişeleriniz olarak sürdürmekten öte değildir.Herkese merhaba.