Doğuma Hazırlık doğum yaklaştı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Flower2

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
735
467
Merhaba arkadaşlar, 39+6 hf hamileyim.2 gün sonra kontrol var, doktorum sezeryan öneriyor bebek 4 kilo göründüğü için,riskleri anlattı..moralim cok bozuldu, normal doğum istiyorum yaklaşık 2 aydır çatı ağrısı çekiyorum gece dönemiyorum, hep normal doğum olacak diye sabrettim bebek önde gitmesine rağmen..şimdi bu kadar dayanmışken sezeryana girmek istemiyorum..
Alttan hiç açıklığıma bakılmadı, nst normal çıkıyor sadece kasılmalar var düzensiz.
32. Haftadan beri yalancı kasılmalar yaşıyorum.son 1 aydır adet sancısı geliyo sabah uyanınca ve akşam.karnımın taşlaşması arttı.akıntım var beyaz. Hep erken gelecek zannettik şimdi de gelmek bilmiyor.
Hareket ediyorum, hergün sıcak banyo yapıyorum, ananas yedim,ama doğum başlamadı. Sizce şu 2 günde doğumun başlama ihtimali nedir? ..cuma açılmam varsa suni sancı deneyeyim mi

mrb öncelikle Allah yardımcın olsun doğru söylüyosun bu kadar dayanmışken normal doğum olması daha sağlıklı olur ama bazen isteyince olamaya biliyo bozma moralini umarım sağlıkla kucağına alırsın , suni sancıya gelince dayanabilirsen bi dene istersen. .

Suni sancı baya kötüymüş , bir de doğum ilerlemezse yine sezeryana alırlar..önemli olan bebeğin sağlıklı gelmesi ama cok istiyorum normal doğurmak..

Bebeginiz ve siz saglikli olun normsl yada sezeryan takilmayin bence inatlasip her iki sanciyi da cekip sonrasinda sezetysn olnakra kotu bebehinixin kiloduda bsysgi var umarim saglicakla kycagijiza alirsiniz

Sizi kendime benzettim :) benimde bebegimin kilosu suan 3600 ve benm bugün günüm doldu 1 hafta daha beklycez ve ozaman a kadar dahada artacaktır normal olmayck diye çok korkuyorum ve üzülüyorum siz naptiniz merak ettim ..

Hayırlısı olsun allah yardım etsin.doktorunuza güveniyorsanız suni sancıyı deneyip sezaryene gitme durumunuzu iyice sorun yani riskleri konuşun ve beraber karar verin.insallah istediğiniz gibi bir doğum olsun

Daha çatı muayenesi yapmadan nasıl karar veriyorlar ilginç ,siz bol yürüyüşler yapmaya bakın

3 saat önce nişanım geldi böyle sümüksü yoğun kıvamda bir akıntı sarı renkte..doktora söyledim, gittik nst çektirdim, 2 kez sancı gözüktü ama ben de sancı başlamadı tabi.. alttan muayene etti hemşire 1 parmak açıklık var dedi..eve geri döndük ..bu gece sancım başlasa keşke..yarın sezeryan olacağım doğum hiç başlamazsa

Merdimven in çıksana cnm ,birde eşinle yakınlaş..doğumu tetikler inş

Kızlar 37. haftadayım son kontrolum gecen haftaydı suyum nstm herdeym normaldi. Diğer kontrol persembe sabahı. Bugün cok affedersiniz 6 kere tuvalete çıktım. Belim zaten tutuk Ağrıyor. Hafif işahsızlık var. Sizce bunlar doğum belirtisi mi? 12 gün sonra planlı sezaryen tarihini verdi doktor ama.. Bilemedim. Yardımcıolabilir misiniz? Bir de suyum gelirse anlarım di mi? Hiç bir fikrim yokta..

Bu belirtilere hiç takılma emin ol suyun geldiğinde bunu rahatlıkla anlıcaksın ya da doğum başlıcağı Zaman gelen haberci Ağrı'lar her zamankinden farklı olacak ..hayırlısıyla kucagına al bebeğini

Kesinlikle anlarsin canim ben de hamileyken merak ediodum ama anlasilmicak gb bisi diil merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…