AynEn bendede var
Merdimven in çıksana cnm ,birde eşinle yakınlaş..doğumu tetikler inşMerhaba arkadaşlar, 39+6 hf hamileyim.2 gün sonra kontrol var, doktorum sezeryan öneriyor bebek 4 kilo göründüğü için,riskleri anlattı..moralim cok bozuldu, normal doğum istiyorum yaklaşık 2 aydır çatı ağrısı çekiyorum gece dönemiyorum, hep normal doğum olacak diye sabrettim bebek önde gitmesine rağmen..şimdi bu kadar dayanmışken sezeryana girmek istemiyorum..
Alttan hiç açıklığıma bakılmadı, nst normal çıkıyor sadece kasılmalar var düzensiz.
32. Haftadan beri yalancı kasılmalar yaşıyorum.son 1 aydır adet sancısı geliyo sabah uyanınca ve akşam.karnımın taşlaşması arttı.akıntım var beyaz. Hep erken gelecek zannettik şimdi de gelmek bilmiyor.
Hareket ediyorum, hergün sıcak banyo yapıyorum, ananas yedim,ama doğum başlamadı. Sizce şu 2 günde doğumun başlama ihtimali nedir? ..cuma açılmam varsa suni sancı deneyeyim mi
Bu belirtilere hiç takılma emin ol suyun geldiğinde bunu rahatlıkla anlıcaksın ya da doğum başlıcağı Zaman gelen haberci Ağrı'lar her zamankinden farklı olacak ..hayırlısıyla kucagına al bebeğiniKızlar 37. haftadayım son kontrolum gecen haftaydı suyum nstm herdeym normaldi. Diğer kontrol persembe sabahı. Bugün cok affedersiniz 6 kere tuvalete çıktım. Belim zaten tutuk Ağrıyor. Hafif işahsızlık var. Sizce bunlar doğum belirtisi mi? 12 gün sonra planlı sezaryen tarihini verdi doktor ama.. Bilemedim. Yardımcıolabilir misiniz? Bir de suyum gelirse anlarım di mi? Hiç bir fikrim yokta..
Kesinlikle anlarsin canim ben de hamileyken merak ediodum ama anlasilmicak gb bisi diil merak etmeKızlar 37. haftadayım son kontrolum gecen haftaydı suyum nstm herdeym normaldi. Diğer kontrol persembe sabahı. Bugün cok affedersiniz 6 kere tuvalete çıktım. Belim zaten tutuk Ağrıyor. Hafif işahsızlık var. Sizce bunlar doğum belirtisi mi? 12 gün sonra planlı sezaryen tarihini verdi doktor ama.. Bilemedim. Yardımcıolabilir misiniz? Bir de suyum gelirse anlarım di mi? Hiç bir fikrim yokta..