bana uymadı canım yaMerhaba derguncuumElbise ipekyol marka etikette 36 beden yazıyor ama 38-40 beden uyumlu dize kadar boyu.. Pantolon koton marka 38 beden boyu ölçtüm tam 90 cm. Cekette altınyıldız marka etikette36 beden yazıyor ama oda 38 beden uyumlu.
hayırlı satışlar canım bu dördüne son kaç diyosun
Evet canım cok buyuk ıhtımalle olacaktır cunku bende bunları gıyerken 65 kiloydum. Gömlekler kısa degıller boyları normal.. Ama gömleklerim tertemiz eline gectiginde göreceksin.. Cünkü sadece bi iki kez giyebildim.. 2 ay sonra hamıle kalınca elimde kaldılar. İçime dert olmustu zTen cok begenerek almıstım evlenirken..
kaç yaş için?*
Yanılmıyorsam son iki yazlık elbiseler 9 aya kadar, yesil elbise ve pembe kusaklı elbise 1,5 yas, diğer kırmızı elbise de 2 3 yas.. Suanda evde olmadıgım ıcın giydirme zamalarımdan tahmın etmeye calıstım eger müsade edersen yarın sabah bakıp kesin bilgi verebilirim ?kaç yaş için?*
merhaba canım saç düzleştiricinin markası ve durumu nedir ? daha evvel hiç kullanmadım saç düzleştirici almayı düşünüyorum.saçlarım ince yapılı biraz hassas.kullanışlı mı bilgi verirsen sevinirim.
bide kırmızı spor ayakkabıları beğendim.ben normalde 37 giyiyorum ayaklarım ince.rahat etmek açısından ve sürekli ayakta çalıştığımdan spor ayakkabıda 38 tercih ediyorum .kalıbı dar mı ?
sol baştaki göz kalemi siyah mı ? ve açık tondaki pudranın markası ?
veeee son fiyatın ne olur ? ankarada oturuyorum.kargosu filan kaça malolur?
sayfayı takipteyim ama ilk kez senden alışveriş yapıcam nasipse :)
çok soru sordum kusura bama :) bu arada kapanmak sana yakışmış.darısı bizlere...
merhaba canım saç düzleştiricinin markası ve durumu nedir ? daha evvel hiç kullanmadım saç düzleştirici almayı düşünüyorum.saçlarım ince yapılı biraz hassas.kullanışlı mı bilgi verirsen sevinirim.
bide kırmızı spor ayakkabıları beğendim.ben normalde 37 giyiyorum ayaklarım ince.rahat etmek açısından ve sürekli ayakta çalıştığımdan spor ayakkabıda 38 tercih ediyorum .kalıbı dar mı ?
sol baştaki göz kalemi siyah mı ? ve açık tondaki pudranın markası ?
veeee son fiyatın ne olur ? ankarada oturuyorum.kargosu filan kaça malolur?
sayfayı takipteyim ama ilk kez senden alışveriş yapıcam nasipse :)
çok soru sordum kusura bama :) bu arada kapanmak sana yakışmış.darısı bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?