Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Benımde zor gecıyo bıraz. Biraz rahatsızlandım gecenlerde vitamin eksikliği ve asırı yorgunluktan oluyormus. Vitamin aldım sımdı ona basladım insallah iyi gelir. Bizim kız biraz yoruyo benı sagolsun
Gecmis olsun cnm evde de cocuk olunca yorulmamak mumkun olmuyor Allah saglikla kucagina almai nasip etsin sana ve tum hamislere insallah

Sagol canım benım amin..

Evet kızlar cok uygun fıyatlarla satısa devam.. Kıyafetler tane 2 TL. Takılarr makyaj malz. Sac aletlerii...

Hanımlar haftasonu kampanyası tekrar basladı.. 10 kıyafet 15 TL..

Takılardan sectiğiniz 10 tanesi 10 TL...

Kızlarr begenın ve fıyat verin.. Elimdekiler bitince başka bişeyler de ekleyecegim.. Ev dekorasyon, mutfak malzemeleri, 3-4-5 yas kız cocuk kıyafetleri...
Son 30 kıyafet ,saç aletlerii..takılar..
Sectiğin 10 adet kıyafet
15 TL...
Sectiğin 10 adet takı 10 TL...

Kızlar ürünleri takasa açtım suan,, biri 1,5 yasında biride yenidoğan olmak üzere iki kızım var.. Onların ve benim işime yarayabilecek bişeyler olursa takas yapabilirim.. Kıyafet, yardımcı malzemeler, bebek tekstil ürünleri olabilir... Bilginize...

Kızlar elimde eklemediğim başka ürünler de var.. Bulunurmu diye sorabilirsinizde...

canım merhaba ayakkabılarını beğendim onlarda takasa açıkmı benimde 7 ve 4 yaşlarında kızım var onların kıyafetleri ile düşünürsen yapabiliriz

Fiyatlar cok uygun.. Takasda olur...

Valla bekliyorum telefon numaramı verdim, arkadasımın nickini de unuttum soramıyorum da.. Boyle yani.. Ne tarz istiyorsun topuklu, spor sandalet,babet..

Bana ne lazım? Takas konusunda diyorsun degılmı,,

Canım dedıgım gıbı ıkı kız var bende bırı 1,5 bırıde 2 ay sonra dogacak ınsallah.. Onların işini görebilecek kıyafet olabılır, yardımcı malz olabılır.. Bu tur seyler olabılır yanı.. Dende neler var bakabılecegım bı konun varmı.

canım özellikle kız eşyaları dolu pembeli bebek nevresim takımıda var konularıma bakabilirsin beğendiklerinde yardımcı olurum ALLAH hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş görüşmek dileğiyle iyi geceler...

Cok sagol canım sanada ıyı geceler..

Kızlar.. Takasa acıktır..bebek ürünleriyle takaslanabilir..
Ayrıca kıyafette tane 2 TL Ye düştü..
Takılar 2-3 TL..
Agda makinesi, sac aletleri, ayakkabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…