Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Tesekkür ederim canım..
Hepimize iYi alışverişler olsun insallah..

Hadi hanımlar begenın fıyat verın alın,, elimden cıksın ıstıyorum..

Iyigeceler eflatun ust penyemi yoksa sifonmu

Canım şifon degıl. Penye gıbı ama penye de degıl. Nasıl anlatsam bılemedım kı güzel bi kuması var..

Guzel seyler varmis ama satilmis yeni gordum:-\

Evet son 30 tane kaldı... Tane 2 tl ye düştü..

Ucuzluk devam edıyorrr...

serencim az evvel gidip aldım kargomu.
hepsi de düşündüğüm gibi geldi.çok teşekkür ederim canım benim.paranı güle güle harca.
yeniler eklenince haberimiz olsun lütfen.benim için buradan yaptığım hem ilk hem de keyifli bir alışverişti.
hala güvenilecek birilerinin varolması harika bi duygu .hayırlı satışlar diliyorum.öpüyorum canım...
memnuniyet topiğine de yazayım belki kararsız kalan arkadaşlara faydam olur

Cnm nbr ya l xl biseyletin yokmu olsaydi takilarla almak isterdim valla

Canım cok sagol iyi dileklerin için.. Güle güle kullan umarım memnun kalırsın..

Cnm nbr ya l xl biseyletin yokmu olsaydi takilarla almak isterdim valla
Maalesef yuppecimm yaa. Bende xl bıseyler arıyorum ama hem zevkime hemde butceme göre bıseyler bulamadım burda

Maalesef yuppecimm yaa. Bende xl bıseyler arıyorum ama hem zevkime hemde butceme göre bıseyler bulamadım burda
Ahh ahh bi zamanlar bende 36 38 dim simdi l lar lx lar anca oluyo :)) napalim canim bizde bole idare etcez burda genelde kucuk bedenler var bende cok aramistim
Bebisler iyi cok sukur oglusum biraz mizmizlaniyo bu ara kucak istio kizimda aynen kudurukluga devam seni sormali kizin nasil hamislik nasil gidiyo

Benımde zor gecıyo bıraz. Biraz rahatsızlandım gecenlerde vitamin eksikliği ve asırı yorgunluktan oluyormus. Vitamin aldım sımdı ona basladım insallah iyi gelir. Bizim kız biraz yoruyo benı sagolsun

Aa cok pardon yanlıs anlamısım.. Bi arkadasım bunu ıstıyor, karar verme asamasında canım suan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…