• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Yaklaşıyor Acil Yardım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Selen1973
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Selen1973

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Eylül ayı sonu gibi doğum planlıyoruz. Bebeğim için ilk etapta nelere ihtiyacım olacağı konusunda siz tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var. Hastane çıkışı öneriniz? Bunun yanında ilk olarak ihtiyacım olacak araç gereç neler olacak belirtirseniz sevinirim. Bu tip ürünleri satan mağazalarda her ürünü satmaya çalışıyorlar oysa doğum yapanlardan duyduğuma göre bu ürünlerin birçoğu kullanılamadan bebek büyüyormuş. Cevaplarınızı bekliyorum...kaydirigubbakcemile2

en çok çıtçıtlı baby kullanılıyor.çok kıyafet alma.çoğu giydirmeden küçüldü benim. büyüdükçe gelişimine göre alırsın.1-2 takım hastane çıkışı yeterli.çorap.önlük.penye battaiye.şampuan,bebe yağı.burun aspiratörü.küvet ve filesi.kova ve maşrapa.zor durumlar için minik biberon ve göğüs pompası.(ben hastalandım ve 3 gün emziremedim ozaman kullandık).bebek bakım örtüsü(altını değiştirirken kullanıyorum canbebenin.kullan at şeklinde.çok işe yarıyor.).pişik kremi.ıslak mendil.bebek bezi(ilk iki ay 2 numara kullandım sonra 3e geçtim.). ana kucağı. bebek arabası. karyola. extra olarak kanguru aldım ama çok gerekli değil. iki takım uyku seti. örgü yelek veya hırkalar. ben bu yazdıklarımın hepsini kullanıyorum.

ha birde göğüs çatlak kremi (ilk zamanlar yara oluyor göğüsler.).göğüs pedi.(1 paket yeterli). zamanlar eksikler daha çok ortaya çıkar. hemen herşeyi alıp doldurmak yanlış. hayırlı doğumlar dilerim.

bence en önemlisi bebefon almayı unutma ben hala kullanıyorum o olmasa bebeğimin başından 1 saniye ayrılamazdım şu anda bile gene de habire gidip kontrol ediyorum uyurken

Back