Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç belirti olmadı. ben epidirul sezeryana gideceğim günün sabahında normal doğuma gittim :26: gece04:00 gibi nişan geldi. yarım saat içinde suyum.. sat 11:05 te doğum yaptım. hiç anlamadım belirtilerden.:26:
geçmiş olsun sen kurtuldun allah analı babalı büyütsün bakalım ben napıcam pazartesiye kadar gelmezse salı günü suni sancıyla doğum yapcam gibi gözüküyo ama kendi gelsin istiyorum
Benimde kasılmalarım oluyordu karnım sertleşiyordu.Doktora gittik artık sıklaşmıştı.O karnın sertleşmeside doğuma yakın olduğunu gösteriyormuş.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Zaten dayanamıcak gibi olmaya başlayınca anlarsın.
amin canım sende inş. sağlıkla kucağına alırsın 39 hafta doldu bugun dün gece sancılandım doğum başlıyor dedim ama 1 saat sonra hafifledi ve sonra geçti bugunde kontrole gttim nst de hafif sancı çıktı sanırım iyice yaklaştı hayırlısı bakalım.
hiç belirti olmadı. ben epidirul sezeryana gideceğim günün sabahında normal doğuma gittim :26: gece04:00 gibi nişan geldi. yarım saat içinde suyum.. sat 11:05 te doğum yaptım. hiç anlamadım belirtilerden.:26:
rahim ağzını enfeksiyonlardan koruyan kanlı sümüksü bir akıntı bu doğuma yakın zamnda rahim ağzından dışarı atılırmış benden daha gelmedi bazılarında önce sancılar gelirmiş