• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yaklaşırken nasıl belirtiler yaşadınız?

apsuva

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
26
0
16
Düzce
38+2 haftalık hamileyim karnım çok sertleşiyo ve kasılmalarım arttı karnımda büyük tuvaletim varmış gibi ağrıyor sizce doğum yakın mı?
 
hiç belirti olmadı. ben epidirul sezeryana gideceğim günün sabahında normal doğuma gittim :26: gece04:00 gibi nişan geldi. yarım saat içinde suyum.. sat 11:05 te doğum yaptım. hiç anlamadım belirtilerden.:26:
 
doğum yaptın mı arkadaşım aynı belirtileri bende yaşıyorum acaba ben ne zamn doğurcam bende yarın 39 haftayı dolduruyorum.
 
geçmiş olsun sen kurtuldun allah analı babalı büyütsün bakalım ben napıcam pazartesiye kadar gelmezse salı günü suni sancıyla doğum yapcam gibi gözüküyo ama kendi gelsin istiyorum :(
 
Benimde kasılmalarım oluyordu karnım sertleşiyordu.Doktora gittik artık sıklaşmıştı.O karnın sertleşmeside doğuma yakın olduğunu gösteriyormuş.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Zaten dayanamıcak gibi olmaya başlayınca anlarsın.
 
ben 32.haftamdayım ve karnım acaip sertleşiyor dünden beri ve ağrılarım var dizlerime vuruyor sık tuvalete gidyorum
 
amin canım sende inş. sağlıkla kucağına alırsın 39 hafta doldu bugun dün gece sancılandım doğum başlıyor dedim ama 1 saat sonra hafifledi ve sonra geçti bugunde kontrole gttim nst de hafif sancı çıktı sanırım iyice yaklaştı hayırlısı bakalım.
 
hiç belirti olmadı. ben epidirul sezeryana gideceğim günün sabahında normal doğuma gittim :26: gece04:00 gibi nişan geldi. yarım saat içinde suyum.. sat 11:05 te doğum yaptım. hiç anlamadım belirtilerden.:26:

kızlar bu nişan dedikleri şey ne ?:emir_bebek:
 
Back