doğum yaklaşırken akıntı yoğunluğu

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
96
41
İstanbul
kızlar selam doğuma yakın oluşan akıntıdan bahsedermisiniz..
bende kokusuz ve renksiz akıntı var dr. sordum normal felan dedi ama hergeçen inanılmaz şekilde artıyor hani çamaşırım emmio bile afedersiniz bayağı salya biçiminde yoğun olarak gelio.. bu herhangi bi şekilde doğum belirtisi vs olablir mi ??? yaşayan varmı benzer durumu ??

ben doğumdan 10 gün önce (tabi doğumuma daha vardı erken oldu) gitmiştim dr.a aynı şikayetten,
tahlil yaptırdım idrar yollarımda iltihap çıkmıştı.

bence bir tahlil yaptırsan iyi olur

doktora söylediğimde koku yada renk sorunu yoksa normal dedi.. daha önceki kokulu ve kaşıntılı idi o zaman tedavi uyguladı... şimdiki şeffaf ama çok çok fazla tekrar görüşeyim en iyisi..

canım aynı durum bendede var seffaf ve kokusuz.drum akıntının artmasının normal olduğunu söyledi.kokulu renkli ve kasıntılı olursa sorun yarATUYOR.

Aynı şekilde akıntım yoğunlaşmıştı. Gözünü korkutmak istemem ama, benim nişanımmış o ! Sezaryen için hastaneye gittiğimde doktor "bir de alttan muayene edelim" demişti ve 3 cm açıklığım olduğunu, nişanın gelmeye başladığını söyledi. O akıntı o mu, diye sorduğumda da "evet" dye cevaplamıştı !!

heh işte benim korktuğum şeyde bu yaaaa yani doğumun yaklaştığını işaretçisi olablirmi diye çok dua ediom waktinde gelsin kızım die inş. tutar duam yaaaww

benim üc kızımdada aynı oldu rahim ağzı acılmaya başladığı zaman oluyor ve son hafta cok fazla oluyor bence artık bebeğin gelmeye karar vermis artık

janet deme ya bak ateş bastı her yanımıı :)) ben yarın idip bi muayene olayım en iyisi ya .. yaw bu seferde gel çatıya bakalım dicek o da doğumu tetiklicekkk ah bu kız bayramı beklemicek walllaaa :)

benimde katı şeffaf bir akıntım oluyordu yumurta akı kıvamıda ama katıydı ..bebişim 42. haftaya kadar beklemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…