Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum sadece 1 hastaneyle anlaşmalı canım başka seçeneğim yok gibiKuzum ben Aralık ta 17 bine istanbul da anadolu hastanesinde doğum yaptım. Kuzenim ocak ayında Yalova da 22 bine doğum yaptı… o tarafta da bu civarlardadır muhtemelen. 15-25 arasıdır diye düşünüyorum. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağınabu arada fiyat için gidip önden konuşabilirsin. Sürekli gittiğin hastaneyse indirim yaptırabilirsin. Ben 2 hastane arasında kalmıştım. Biri doğuma 23 bin dedi, pazarlıkla 18 e düşürdü. Diğeri 20 bin dedi, 17 ye düşürdü… hastanelerde doğum paketlerinde neler var onu da sor mesela. Benimkinde yenidoğan ameliyathane çekimleri, hastaneden çıkmadan önce aile çekimleri, bebişin ilk fotoğraflarından biriyle, üstünde doğum kilosu, boyu, tarihi falan yazan kanvas tablo vardı. Bir de bebeğin cinsiyetine göre oda süslemeleri vardı paketimde. Diğerinden daha ucuzdu ama çok daha iyiydi imkanları yani… onu muhakkak öğren
Allah bağışlasın canımKuzum ben Aralık ta 17 bine istanbul da anadolu hastanesinde doğum yaptım. Kuzenim ocak ayında Yalova da 22 bine doğum yaptı… o tarafta da bu civarlardadır muhtemelen. 15-25 arasıdır diye düşünüyorum. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağınabu arada fiyat için gidip önden konuşabilirsin. Sürekli gittiğin hastaneyse indirim yaptırabilirsin. Ben 2 hastane arasında kalmıştım. Biri doğuma 23 bin dedi, pazarlıkla 18 e düşürdü. Diğeri 20 bin dedi, 17 ye düşürdü… hastanelerde doğum paketlerinde neler var onu da sor mesela. Benimkinde yenidoğan ameliyathane çekimleri, hastaneden çıkmadan önce aile çekimleri, bebişin ilk fotoğraflarından biriyle, üstünde doğum kilosu, boyu, tarihi falan yazan kanvas tablo vardı. Bir de bebeğin cinsiyetine göre oda süslemeleri vardı paketimde. Diğerinden daha ucuzdu ama çok daha iyiydi imkanları yani… onu muhakkak öğren
Dışarıdan doktor getiriyorsan fiyat artar kuzum. Ama bence hiç gerek yok. Sıkıntılı bir gebelik mi ?Benim doktorum sadece 1 hastaneyle anlaşmalı canım başka seçeneğim yok gibidoktora ayrı hastaneye ayrı vericem maalesef. Bu gittiğimde sorarım 80 85 bin felan tutar diyenler oldu endişelendim
Merhaba hangi hastane acaba? Memnun kaldınız mı?Kuzum ben Aralık ta 17 bine istanbul da anadolu hastanesinde doğum yaptım. Kuzenim ocak ayında Yalova da 22 bine doğum yaptı… o tarafta da bu civarlardadır muhtemelen. 15-25 arasıdır diye düşünüyorum. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağınabu arada fiyat için gidip önden konuşabilirsin. Sürekli gittiğin hastaneyse indirim yaptırabilirsin. Ben 2 hastane arasında kalmıştım. Biri doğuma 23 bin dedi, pazarlıkla 18 e düşürdü. Diğeri 20 bin dedi, 17 ye düşürdü… hastanelerde doğum paketlerinde neler var onu da sor mesela. Benimkinde yenidoğan ameliyathane çekimleri, hastaneden çıkmadan önce aile çekimleri, bebişin ilk fotoğraflarından biriyle, üstünde doğum kilosu, boyu, tarihi falan yazan kanvas tablo vardı. Bir de bebeğin cinsiyetine göre oda süslemeleri vardı paketimde. Diğerinden daha ucuzdu ama çok daha iyiydi imkanları yani… onu muhakkak öğren
Silivri Anadolu hastanesinde doğum yaptım canım ben. Çok da memnun kaldımMerhaba hangi hastane acaba? Memnun kaldınız mı?
Yalova'da hangi hastaneydi acabaKuzum ben Aralık ta 17 bine istanbul da anadolu hastanesinde doğum yaptım. Kuzenim ocak ayında Yalova da 22 bine doğum yaptı… o tarafta da bu civarlardadır muhtemelen. 15-25 arasıdır diye düşünüyorum. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağınabu arada fiyat için gidip önden konuşabilirsin. Sürekli gittiğin hastaneyse indirim yaptırabilirsin. Ben 2 hastane arasında kalmıştım. Biri doğuma 23 bin dedi, pazarlıkla 18 e düşürdü. Diğeri 20 bin dedi, 17 ye düşürdü… hastanelerde doğum paketlerinde neler var onu da sor mesela. Benimkinde yenidoğan ameliyathane çekimleri, hastaneden çıkmadan önce aile çekimleri, bebişin ilk fotoğraflarından biriyle, üstünde doğum kilosu, boyu, tarihi falan yazan kanvas tablo vardı. Bir de bebeğin cinsiyetine göre oda süslemeleri vardı paketimde. Diğerinden daha ucuzdu ama çok daha iyiydi imkanları yani… onu muhakkak öğren
Atakentte doğum yaptı galiba kuzum. Çok emin de değilim ama %90 atakenttir yaniYalova'da hangi hastaneydi acaba
Aa neden o kadar çok verdi ya ben orda takipteyim şubat gibi sorduğumda 16 bin demişlerdi şimdi zamlanmıştır tabi benim doğumum eylül başında olacakAtakentte doğum yaptı galiba kuzum. Çok emin de değilim ama %90 atakenttir yani
İki oda birden tuttu canım o. Bir odayı kendisi, bir odayı misafirleri kullandı. Onun içinAa neden o kadar çok verdi ya ben orda takipteyim şubat gibi sorduğumda 16 bin demişlerdi şimdi zamlanmıştır tabi benim doğumum eylül başında olacak
He anladım korktum bi an nasıl olur diyeİki oda birden tuttu canım o. Bir odayı kendisi, bir odayı misafirleri kullandı. Onun için
Rica ederiimHe anladım korktum bi an nasıl olur diyeteşekkür ederim
![]()