Doğum ücretleri

egemm_ege

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
21
20
18
36
Arkadaşlar Allah hepimize şimdiden sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 14 haftalık gebeyim ve suan doğum fiyatları acayip artmış durumda medical park Bahçelievler’e gidiyorum orada son zamanlarda doğum yapan arkadaşlar ücret bilgisi paylaşabilir mi olmadı Beylikdüzü tarafında bir hastaneye geçeceğim

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Medical Park
Normal 7.500
Sezeryan 7.500
Epidural 1.000
İlk tahliller, diyetisyen, psikolog, doğumda ve doğumdan sonra 10′ar fotoğraf çekimi, normal doğumda 1 gece sezaryen doğum da 2 gece.

İstanbul Anadolu yakası Altunizade acıbadem hastanesi
normal 8.600
normal epidural 10.500
sezeryan 12.350
sezeryan epidural 13.350

Bugün aldım fiyatları. Bilginiz olsun

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Medical Park
Normal 7.500
Sezeryan 7.500
Epidural 1.000
İlk tahliller, diyetisyen, psikolog, doğumda ve doğumdan sonra 10′ar fotoğraf çekimi, normal doğumda 1 gece sezaryen doğum da 2 gece.

İstanbul Anadolu yakası Altunizade acıbadem hastanesi
normal 8.600
normal epidural 10.500
sezeryan 12.350
sezeryan epidural 13.350

Bugün aldım fiyatları. Bilginiz olsun
Acibadem fiyatlari doktor haric fiyatlar mi?

Doktor araştırması yapıp doktorla doğum paketi yaparsanız daha iyi olur. Hastaneler muayene sınırlandırması koyuyorlar burda şikayet eden pek çok kişi görmüştüm.

Doktorun fiyati cok belirleyici… ben acibadem sigortaliyim (en dip fiyati cikariyorlar) hastane epey dusuk ama dr fiyati cok belirleyici. Dr hastaneden ise yaklasik 25000 tl idi fiyat
Benim doktor dışarıdan ama yine iyi fiyat o zaman 18.bin. hastane bünyesindeki Dr ile mi artıyor o fiyat 🤷🏻‍♀️

Benim doktor dışarıdan ama yine iyi fiyat o zaman 18.bin. hastane bünyesindeki Dr ile mi artıyor o fiyat 🤷🏻‍♀️
Aslinda hem oyle hem de oyle degil :) doktorum artik Acibadem’de degil ancak fiyatini oyle belirlemis. Ben de ne hastaneden, ne de doktorumdan vazgecmek istemedim. Bir de doktorumun perinatolog olmasinin etkisi olabilir. Daha ozellikli ve daha farkli oluyor ucretleri vs (ama dogumda saniyorum tum acibadem doktorlari ayni fiyat oluyor)
Aklinizda bir soru isareti varsa hastaneyi cok oneririm. Bebegim 1 gece de yogun bakimda kalmak durumunda kaldi ve inanin baska yerde bu kadar rahat olur muydum bilmiyorum. Hemsireleri, cocuk doktorlari ile durumu rahat gecirdim❤️

Aslinda hem oyle hem de oyle degil :) doktorum artik Acibadem’de degil ancak fiyatini oyle belirlemis. Ben de ne hastaneden, ne de doktorumdan vazgecmek istemedim. Bir de doktorumun perinatolog olmasinin etkisi olabilir. Daha ozellikli ve daha farkli oluyor ucretleri vs (ama dogumda saniyorum tum acibadem doktorlari ayni fiyat oluyor)
Aklinizda bir soru isareti varsa hastaneyi cok oneririm. Bebegim 1 gece de yogun bakimda kalmak durumunda kaldi ve inanin baska yerde bu kadar rahat olur muydum bilmiyorum. Hemsireleri, cocuk doktorlari ile durumu rahat gecirdim❤️
Benim de erken doğum olma ihtimali var oranın yoğun bakım ünitesi için tercih edicektim. Ama 2 haftadır hastanede yatıyorum bakalım doğum haftama kadar sağlıkla ilerlersek orada olur doğum kısmet

Merhaba, öncelikle rabbim anne babalı buyutmeti nasip etsin, ben de peritanalog arayışındayim, bir kaybım var, Acıbadem Atakent Aytaç yüksel düşünüyorum ama mesafe var biraz, Anadolu yakasında altunizade acıbadem de seceneklerim arasında ama siz dr un dışarıdan olduğunu soylemissiniz, ismi nedir bilgi verir misiniz, bir de doğum paketi halinde mi 26.600 fiyat

Merhaba, öncelikle rabbim anne babalı buyutmeti nasip etsin, ben de peritanalog arayışındayim, bir kaybım var, Acıbadem Atakent Aytaç yüksel düşünüyorum ama mesafe var biraz, Anadolu yakasında altunizade acıbadem de seceneklerim arasında ama siz dr un dışarıdan olduğunu soylemissiniz, ismi nedir bilgi verir misiniz, bir de doğum paketi halinde mi 26.600 fiyat
Merhaba Atakent Acıbadem Halkalı mi?benim de doktorum dışarıdan geliyor orada doğum icin 12 bin fiyat verdi bana

Cok ozur dilerim mesajinizi yeni gordum.. perinatologum Doc Dr Oktay Kaymak.. Kendisi bir kac ay oncesine kadar Acibadem doktoru idi.. tum hersey dahil 26.600 idi

Back
X