Bence bahsedilen evin temizliği. Hem bebek olunca bir süre halı-tül-perde vs temizlik zor olur hem de bebek görmeye gelen çok misafir olacağından doğumdan min 1 ay önce derin temizlik yapılmalı. Bebiş de temiz eve gelsin dimi ama :))))
sanırım demek istenilen o arkadaşım zaten halılar, camlar, perdeler, dolap içleri temiz artık gözüme çarpan yerleri ağır ağır yaparım teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
Oo sen baya gec kalmisin ama calisiyosun sanirim calisinca olmamasi gayet normal hepsi yavas yavas olurda arkadasim bence bu hafta hastane cantani hazrla digerleri cok acil degil ama bebis supriz falan yapmaya kalkarsa en azindan cantan hazirda dursun bence nacizane fikrimStandart
Alıntı BijinEda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Bence bahsedilen evin temizliği. Hem bebek olunca bir süre halı-tül-perde vs temizlik zor olur hem de bebek görmeye gelen çok misafir olacağından doğumdan min 1 ay önce derin temizlik yapılmalı. Bebiş de temiz eve gelsin dimi ama :))))
sanırım demek istenilen o arkadaşım zaten halılar, camlar, perdeler, dolap içleri temiz artık gözüme çarpan yerleri ağır ağır
ben hiç bir şey yapamadım arkadaşlar 17 nisanda doğum iznine çıkacağım evi komple değilde 2 odamı boyatacağım diğer odalarım temiz halılar yıkmaaya gidecek camlar vitrinler perdeler oy oy baya iş varmış yapılacak :) bebeğimin beşiğide gelmedi temizlikten sonra gelsin dedik eşyaları yerleşecek doğum çantam bile hazır değil ay ben nasıl yetiştiricem şimdi yazarken bile gözüm korktu
Oo sen baya gec kalmisin ama calisiyosun sanirim calisinca olmamasi gayet normal hepsi yavas yavas olurda arkadasim bence bu hafta hastane cantani hazrla digerleri cok acil degil ama bebis supriz falan yapmaya kalkarsa en azindan cantan hazirda dursun bence nacizane fikrim
Alıntı BijinEda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sanırım demek istenilen o arkadaşım zaten halılar, camlar, perdeler, dolap içleri temiz artık gözüme çarpan yerleri ağır ağır
ben hiç bir şey yapamadım arkadaşlar 17 nisanda doğum iznine çıkacağım evi komple değilde 2 odamı boyatacağım diğer odalarım temiz halılar yıkmaaya gidecek camlar vitrinler perdeler oy oy baya iş varmış yapılacak :) bebeğimin beşiğide gelmedi temizlikten sonra gelsin dedik eşyaları yerleşecek doğum çantam bile hazır değil ay ben nasıl yetiştiricem şimdi yazarken bile gözüm korktu
çalıştığım için inan hiç vaktim yok akşam eve gelmem 20:30 falan buluyor yemek ye falan derken hop yatma vakti vakit kalmıyor bir şeyler yapmaya dediğin doğru diğer işler olmasada olur ama en azından hastane çantamı hazırlayayım saten heyecan başladı bende
nacizane fikrin için teşekkür ederim :)
maşallah doğumuna çok az kalmış canımboya zaten 1 günde biter halıları ee yıkamacı yıkayacaktır perdeleri kocan çıkartır sen makineye atarsın gene o takar vitrinleri de ben oturduğum yerden hafta sonu 1 saatte sildim bitirdim sende öyle yapabilirsin camlar için 37 haftalıksın yavrum bişey falan olur birine falan sildirsen olmaz mı ki :26:
Kızlar temizlik yapacağız diye kendimizi yormayalım. Aşırı yorgunluk, erken doğumu tetikliyormuş. Allah korusun! Günümüze yaklaşmış bile olsak, o günlerde çok enerjik olunuyormuş. Bu enerji de doğum için gerekliymiş. Yani vücut doğum için enerji biriktiriyormuş. Onu da temizlik vs harcamayalım. Yardım istemekten, gerekirse bir yardımcı tutmaktan kaçınmayalım. Hadi olmadı, şöyle bir üstten temizleyelim yeter. Hiç bir şey bizden, bebeklerimizden önemli değil.
kızlar benim temizlik bitti çok şükür herşeyim tamam artık doğumu beklicez hayırlısı ile
Allah kucağımızada almayı nasip etsin bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?