doğum teminatlı sağlık sigortası

ben yaptırdım hatta süremin dolmasını bekliyorum çalışmalara başlamak için :) fakat şu anda benim yaptırdığım şirket yapmıyor. neyi sormak istiyorsun canım ?

merhaba, benimde sigorta konusunda sormak istediğim bir konu var. ben 2 kasım 2015 te Allianz sigorta yaptırdım. sağlık sigortası + doğum paketi. poliçeden şöyle bir ibare var "son adet günü baz alınarak 5 ay sonraki gebelikler için geçerlidir." yani 2 nisandan sonra mı hamile kalabilirim pek anlamadım

Evet canim. Yani 2 kasim 2016 dan sonra dogum olmasi lazim.. ilk police degil. 2 .policeyi yeniliceksin ya o zaman. Ondan yararlancaksin. Su an yapabilirsin..

Evet canim. Yani 2 kasim 2016 dan sonra dogum olmasi lazim.. ilk police degil. 2 .policeyi yeniliceksin ya o zaman. Ondan yararlancaksin. Su an yapabilirsin..

teşekkür ederim öncelikle. peki sigortayı yaptığın sene doğum yapamıyorsun o zaman sadece hamile kalabiliyorsun.? of bi daha o parayı vericez yani

teşekkür ederim öncelikle. peki sigortayı yaptığın sene doğum yapamıyorsun o zaman sadece hamile kalabiliyorsun.? of bi daha o parayı vericez yani
Aynen canim. Ben.verdim. bide istenildigi zaman kalinmiyorki.. ben de sigortamin suresinin dolmasini beklemedim. Ama 1 senedir kalamadim :) sorunumuzda yokk.

Tamamlayıcı sağlık sigortası özel hastanelerdeki fark ücretini karşılayan bir sigorta uygulaması. Özel sağlık sigortasındaki gibi ömür boyu yenileme garantisi mevcut ve ayakta tedavileri % 100 e kadar karşılıyor. Ayrıca doğum teminatı da özel sağlık sigortasına göre daha uygun fiyatlarla sigortalıya sunuluyor. Hastanelerde ortaya çıkabilecek ekstra masraflar düşünüldüğünde ve özel sağlık sigortasına bütçesi yetmeyen sigortalı adayları için çok uygun bir sigorta uygulaması. Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…