doğum teminatlı sağlık sigortası

nastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3.712
297
merhaba hanımlar,
doğum teminatlı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. daha önce yaptıran var mı?

merhaba hanımlar,
doğum teminatlı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. daha önce yaptıran var mı?

ben yaptırdım hatta süremin dolmasını bekliyorum çalışmalara başlamak için :) fakat şu anda benim yaptırdığım şirket yapmıyor. neyi sormak istiyorsun canım ?

mesela hamile kalmak için ne kadar beklememiz gerekiyor, mantıklı mıdır?
diyelimki yaptırdım sigorta 1-2 ay içinde hamile kaldım ozaman boşamı yaptırmış oluyorum?
kaç ay ödeme yapılıyor vs vs.
aslında ben bu konuda hiç bilgiye sahip değilim, o yüzden sorularım çok

Benimki soyle. Mesela sen 1 subatta yaptirdin . Dogumun 2016 1 subattan sonra olmali. Yani 3 4 ay beklemen gerekicek hamile kalman icin. Bir baska deyisle 2. Policeni de yaptirmis olman gerekir yararlanabilmek icin. Ben ekimde yaptirdim. Bu ay denemelere baslicam. Cunku subatta hamile kalsam kasimda dogum yapmis olacagim. Sigortadan yararlanabilirim. Anlatabildim umarim :) 1 2 ay icinde kalirsan odemezsin primleeini iptal olur. Odemesi de prime gore. Benim policem 950 tl ama ben de esimde sigorta sirketinde calisiyoruz. O yuzden esimin sirketinden indirimli yaptirdik

hmm anladım canım yani en az doğumu ödemesi için 1 sene geçmesi gerek, ama o dönemde kontrolleri ödüyor değil mi:?

hmm anladım canım yani en az doğumu ödemesi için 1 sene geçmesi gerek, ama o dönemde kontrolleri ödüyor değil mi:?

benimkinde kontroller yok canım. sadece doğum teminatı var. öyle olanda var. ama daha pahallı tabiki.

hmm anladım canım,
ben kontrolleri de kapsasın istiyorum, daha pahalı olur sanırım
gidip bir görüşeyim en iyisi
sağol yardımın için

hmm anladım canım,
ben kontrolleri de kapsasın istiyorum, daha pahalı olur sanırım
gidip bir görüşeyim en iyisi
sağol yardımın için

aynen ole bir kaç sigorta şirketinden fiyat al. teminatlarını da iyi kontrol et. Rica ederim canım. yardımcı olabilmişimdir inşallah..

çook teşekkür ederim canım fikir verdin sağol
dediğin gibi yapayım görüşeyim aklıma takılan soru olursa gene rahatsız ederim seni:)))

geçen hafta doğum teminatlı sağlık sigortası yaptırdım, bu hfta ise hamile olduğumu öğrendim( sigortam bozuldu yani, şimdi nasıl bi işlem uygulamalıyım poliçemi iptal mi ettirmeliyim?

geçen hafta doğum teminatlı sağlık sigortası yaptırdım, bu hfta ise hamile olduğumu öğrendim( sigortam bozuldu yani, şimdi nasıl bi işlem uygulamalıyım poliçemi iptal mi ettirmeliyim?
Merhabalar, öncelikle tebrik ederim. Doğum hariç kapsamına bir bak. Sağlık sigortası her zaman işine yaracaktır yaptırmanda fayda var. sadece doğumu kapsayan ve bekleme süresi olmaYan doğum poliçesi olduğunu da paylaşmış olayım.

merhaba kızlar ben de araştırıyordum ve çok yeni buldum Hamile iken satın alabiliyormuşsun , internetten sagliksigortalari yazıp sonuna da net diye eklerseniz bir site çıkıyor ve orda size bilgi veriyorlar , ben aradım detaylı bilgi aldım. Hatta hamile kalmadan 1 ay önce bile yaptırabiliyormuşuz haberiniz olsun

aynen ben hamileyken 5.haftamda yaptırdım ..... net burdan yaptırdım medicana da doğum yaptım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…