DOĞUM TARİHİ'NE GÖRE NASIL BİR KİŞİLİĞİN VAR?

07.07.1996 ve 02.01.1994
07.07.1996
Sorumluluk ve denge sizi tanımlamak için kullanılan en doğru iki sıfat. Ciddiyetiniz ve ağır başlılığınızla tanınırsınız. Çalışma, azim ve sabır üzerine kurulu bir dünyada yaşamak sizi mutlu eder. En iyi dostunuz zamandır. Genellikle çevrenizdekiler tarafından beğenilen ve takdir edilen bir insansınız. Boş sözler ve vaatlere kanmaz, kalıcı birliktelikleri tercih edersiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz.
Sanat Kabiliyeti, Sosyal kişilik, Dostluk meyli, Yüzeysellik,Ziyankarlık.
Bu insan dışa dönüktür. Hayatı ve eğlenceyi sever. Yaratıcı ve duyarlıdır. Rutinden hoşlanmaz. Kendine disiplin uygulamayı öğrenmelidir.
Doğal olarak nazik, kibar ve uysal biridir. Diğer insanlarla anlaşmak için iyi davranmak ve onları anlamak gerektiğini bilir. İnsanların ihtiyaçlarını sezmek ve karşılamakta yeteneklidir. Her konuda uyumlu bir tutum sergiler ama yine de olayların kolay etkisinde kalarak eleştiri karşısında geri çekilebilir. Duygularla ilgili meseleleri yüreğinde tutan birisidir.
Her şeyi net olarak ifade etme yeteneğiniz olduğundan, zekanın yaşamınızda büyük bür önemi var. Çok çeşitli konulardan zevk alıyorsunuz ama zamanınızı asla boş hayallerle geçirmiyorsunuz. Yaşamın salt eğlence olmadığının farkındasınız. Çok yönlü olmak en büyük özelliğiniz. Çok ve çeşitli yetenekleriniz var. Çabuk kavramak da özelliklerinizden biri. Bilgiye anında ulaşmanın yollarını gayet iyi biliyorsunuz. Ancak bilime düşkünlüğünüz ve yeteneğiniz fazla değil. Çünki zamanınızın çoğunu gerçek bir bilim adamı gibi bilime adamayı tercih etmiyorsunuz. Hoş sohbet ve eğlencelisiniz. Bu özellikleriniz de kolayca arkadaş edinmenizi sağlıyor. Pek çok insan sizi seviyor,ancak sizi anlamayanlar da oluyor. Bunun nedeni ruhunuzun derinliklerine inmemeleri. Bulaşıcı bir iyimserliğiniz var. Ancak uğraşdığınız ve size zevk veren konulardan çabuk bıkıyorsunuz. Bıkınca da yeni uğraşlar, yeni hobiler aramaya başlıyorsunuz. Olayları genellikle olduğu gibi kabulleniyorsunuz. Yani fazla dert edinmiyorsunuz. Kendi yolunuzda yürümeği tercih ediyorsunuz her zaman. Kıvrak zekaya sahip olduğunuz için başkalarını ve onların düşüncelerinin acımasızca eleştirmekten kaçınmıyorsunuz. Sözcükleri kullanmadaki yeteneğiniz, iyi bir eleştirmen, yazar, öğretmen, konuşmacı ya da sunucu olmanızı sağlayabilir. Sevgisiz yaşayamayan bir insansınız. Bu yüzden de sizi gerçekten seven biri ile birlikte olmadıkça mutlu olmanız mümkün değil
Ahlak, tertemiz aşk ve bağışlayıcı adaleti simgeler Siz çalışkan ve işbitirici bir bireysiniz. Siz saygı kazanan lider konumundasınız ve hedefiniz 1 numara olmaktır. Hayatınızda genellikle şanslısınızdır. Sizden yayılan titreşimler size iyi gelecek şeyleri çekiyor ve bunun sonucu olarak işlerinizde başarılı oluyorsunuz. Erdemli hakimler, dünyanın en becerikli öğretmen ve filozofları çoğunlukla 3 sayısı tarafından yönetilmişlerdir.
02.01.1994[
İyi ve kötü arasında bir denge tutturmak gerektiğine inanır, bunun için çalışırsınız. Paranın gücüne inanırsınız ve vasat şeyler asla sizi ilgilendirmez. Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Tam olarak otoriter olmamakla birlikte eleştirilere pek de gelemezsiniz. Bu durumda kırıcı bir insan olup çıkarsınız. Çabuk iletişim kurarsınız, duygularınızı açıkça ifade edersiniz. Kıskanç bir sevgili olursunuz.
Yöneticilik yetenekleri, Organizasyon yeteneği, Güçlülük, Maddi ve adil.
Güçlü,kararlı ve sonca giden kişiliktir. Para ve maddi konularda başarılıdır. Amacının karşısında gördüğü insanlar için duygusuz davranma meylinden arınmalıdır.
Oldukça tutucu, hırslı, pratik ve bir şeyler başarmak için aşırı istekli bir kişiliktir. Otoriter mevkiler eline geçirmek ve orada tutunmak için mücadele verebilir. Başka insanların omuzlarına almaktan çekinecekleri sorumlulukları yüklenmekten kaçınmaz. Mutsuz olmayı ve depresyonu en iyi tanıyan bir kişidir. Bazen insanlardan uzaklaşıp sosyal ilişkilerini askıya alabilir. Amacına ulaşmak için kendi çıkarlarını asla düşünmez.
Örgütlenme yeteneği ve yöneticilik sizde toplanıyor. Becerikli bir insansınız. Bu özelliğiniz sayesinde başarı ve mutluluk dolu bir yaşam sizi bekliyor. İnsanın doğasını ve zaaflarını iyi bildiğiniz için insanlığı düzeltmek amacına yönelik meslekler seçiyorsunuz. Otorite en önemli silahınız. Yönetici olarak girdiğiniz her yerde bu silahı kullanıyorsunuz. Ne kadar büyük bir toplumla çalışarsınız, başarınız ve kazancınız da o derece büyük olacak. Endüstri, şirket ve örgütlerde yönetici yeteneklerinin en iyi şekilde kullana bilirsiniz. Çok cesur bir insansınız. Amacınız her kesin hareket özgürlüğünden faydalanmasını sağlamak. Ama bu da size göre belli bir disiplin içinde olmalı.
İçinizde sıcak ve sevecen kişilik vardır. Halkın gözünde iddialı ve genellikle başarılı görünürsünüz. Başkalarına ilham verme eğilimindesiniz. Gelecekle ilgili kararlarda çok dikkatlisiniz ve her zaman dikkatle karar verirsiniz. Siz hedeflerinize ulaşmak için büyük zorlukları aşa bileceksiniz.

SABIRLI VE ÇALIŞKAN
Sorumluluk ve denge sizi tanımlamak için kullanılan en doğru iki sıfat. Ciddiyetiniz ve ağır başlılığınızla tanınırsınız. Çalışma, azim ve sabır üzerine kurulu bir dünyada yaşamak sizi mutlu eder. En iyi dostunuz zamandır. Genellikle çevrenizdekiler tarafından beğenilen ve takdir edilen bir insansınız. Boş sözler ve vaatlere kanmaz, kalıcı birliktelikleri tercih edersiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz.
Pratiklik, Uygulayıcılık, Güvenirlik, Bükülmezlik, Sağlamlık.Sıkı bir çalışandır. Her şeyin başarılmasını ister. İyi bir arkadaş ve candan olmayı öğrenmelidir. Güvenlik duygusunun aşırılığından sakınmalıdır.
Bir dereceye kadar ağzı sıkı ve ketum bir kişilik sergiler. Fakat bu tutumunu her gün ilişki içinde olduğu yakınlarına uygulamaz. İnsanların sorunları ve karışık meselelerde çözümcü bir zihne sahiptir. Başkaları için zor gözüken problemleri halletmesi ile tanınan birisidir. Dayanırlığı ve mücadele azmi ile çevresindeki insanlar tarafından hemen fark edilir. Çıkarlarını korumak için olağan üstü bir kişilik kazanır. Ortadaki çıkar savaşında hem kendini hem de ilgili olanları motive edecek ve ileriye yürütecek güce sahiptir.

11 agustos 1986 teseekkur ediyorum şimdiden :KK66:

BAĞIMSIZ VE TUTKULU
Son derece tutkulusunuz. Çevrenize esrarengiz hava yayarsınız, bu da insanları size çeker. Aşırıya varan bağımsızlık düşkünlüğünüz yüzünden yanlız da kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için başkalarına da ihtiyacınız olduğunu çoğu kez göz ardı edersiniz. Duygusal yönden seçicisiniz. Tek kişiye bağlanana dek sayısız ilişkiye girebilirsiniz. Maceracısınız ve ancak tutkulu biriyle mutlu olabilirsiniz.
Ruhsallık, Zihni analizcilik, Zeka, Eleştiricilik, Sır saklama ve baskıcılık.Derin bir düşünürdür. Ruhsal meyillidir. Eksantrik ve değişkendir. Soğuk ve mesafeli durmaktan kaçınmalıdır. Yalnızlıktan ve iyi şeylere sahip olamama duygusundan arınmalıdır.
Açık sözlü, içten, samimi ve olduğu gibi davranan bir kişiliktir. Onun mizacı özgürlük konusunda çok hassastır. Serbest olmak ve dilediği gibi davranmak ister. Yaşamın normal olaylarında adetlere ve örflere bağlılık gösterir. Hayat onun için monoton olmaya başlarsa hemen oradan uzaklaşmaya çalışır. Normal olarak aktif, enerjik ve iyimser bir yapıya sahiptir. Spor alanları ve hobiler onu çeker.

CESUR VE BAĞIMSIZ
Hayatınız deneyimler ve kazançlar üzerine kuruludur. Tutkulusunuz ve sağduyunuzun sesine sık sık kulak verir, insanları etkilersiniz. Bağımsızlığınıza düşkünsünüz, baskılara ve zorlamalara hiç gelemezsiniz. Cesaretlisiniz, gözünüzü pek az şey korkutur. Ticari konular, sanat, medya ve öğretim alanlarında çok başarılı olabilirsiniz. Duygusal yönden gel – geç ilişkiler sizin yapınıza uymaz.
Çok geniş bir yaşam deneyimi kazanacak ve iyimser bir tarz sergileyecek bir kişilik ortaya çıkacaktır. Başları derde giren veya sorunlar içinde bocalayan insanlara yardım etmek için yaratılmış biridir. Felsefe ve din konuları onu güçlü şekilde çeker ve bu alanlarda uğraşmayı sever. İyiliksever mizacı yüzünden bazı çıkarlarını tehlikeye atabilen bir insandır.
Özgürlük, Uyum Kabiliyeti, Gezginlik, Değişkenlik, Erotizm meyli.Cesur, yürekli ve ikna edici bir kişiliktir. Güzel şeylerden ve bunlara sahip olmaktan hoşlanır. Can sıkıntısından fazla etkilenir. Bunun aşırılığından sakınmalıdır. Kolayca amacından sapması olasıdır.

CESUR VE BAĞIMSIZ
Hayatınız deneyimler ve kazançlar üzerine kuruludur. Tutkulusunuz ve sağduyunuzun sesine sık sık kulak verir, insanları etkilersiniz. Bağımsızlığınıza düşkünsünüz, baskılara ve zorlamalara hiç gelemezsiniz. Cesaretlisiniz, gözünüzü pek az şey korkutur. Ticari konular, sanat, medya ve öğretim alanlarında çok başarılı olabilirsiniz. Duygusal yönden gel – geç ilişkiler sizin yapınıza uymaz.
Çok geniş bir yaşam deneyimi kazanacak ve iyimser bir tarz sergileyecek bir kişilik ortaya çıkacaktır. Başları derde giren veya sorunlar içinde bocalayan insanlara yardım etmek için yaratılmış biridir. Felsefe ve din konuları onu güçlü şekilde çeker ve bu alanlarda uğraşmayı sever. İyiliksever mizacı yüzünden bazı çıkarlarını tehlikeye atabilen bir insandır.
Özgürlük, Uyum Kabiliyeti, Gezginlik, Değişkenlik, Erotizm meyli.Cesur, yürekli ve ikna edici bir kişiliktir. Güzel şeylerden ve bunlara sahip olmaktan hoşlanır. Can sıkıntısından fazla etkilenir. Bunun aşırılığından sakınmalıdır. Kolayca amacından sapması olasıdır.
Teşekkürlerr:KK15:

Selamm, 27.10.1992 :KK66:)

SABIRLI VE ÇALIŞKAN
Bir dereceye kadar ağzı sıkı ve ketum bir kişilik sergiler. Fakat bu tutumunu her gün ilişki içinde olduğu yakınlarına uygulamaz. İnsanların sorunları ve karışık meselelerde çözümcü bir zihne sahiptir. Başkaları için zor gözüken problemleri halletmesi ile tanınan birisidir. Dayanırlığı ve mücadele azmi ile çevresindeki insanlar tarafından hemen fark edilir. Çıkarlarını korumak için olağan üstü bir kişilik kazanır. Ortadaki çıkar savaşında hem kendini hem de ilgili olanları motive edecek ve ileriye yürütecek güce sahiptir.
Pratiklik, Uygulayıcılık, Güvenirlik, Bükülmezlik, Sağlamlık.
Sıkı bir çalışandır. Her şeyin başarılmasını ister. İyi bir arkadaş ve candan olmayı öğrenmelidir. Güvenlik duygusunun aşırılığından sakınmalıdır.

CÜRETKAR VE DİSİPLİNLİ
İyi ve kötü arasında bir denge tutturmak gerektiğine inanır, bunun için çalışırsınız. Paranın gücüne inanırsınız ve vasat şeyler asla sizi ilgilendirmez. Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Tam olarak otoriter olmamakla birlikte eleştirilere pek de gelemezsiniz. Bu durumda kırıcı bir insan olup çıkarsınız. Çabuk iletişim kurarsınız, duygularınızı açıkça ifade edersiniz. Kıskanç bir sevgili olursunuz.
Oldukça tutucu, hırslı, pratik ve bir şeyler başarmak için aşırı istekli bir kişiliktir. Otoriter mevkiler eline geçirmek ve orada tutunmak için mücadele verebilir. Başka insanların omuzlarına almaktan çekinecekleri sorumlulukları yüklenmekten kaçınmaz. Mutsuz olmayı ve depresyonu en iyi tanıyan bir kişidir. Bazen insanlardan uzaklaşıp sosyal ilişkilerini askıya alabilir. Amacına ulaşmak için kendi çıkarlarını asla düşünmez.
Yöneticilik yetenekleri, Organizasyon yeteneği, Güçlülük, Maddi ve adil.
güçlü,kararlı ve sonca giden kişiliktir. Para ve maddi konularda başarılıdır. Amacının karşısında gördüğü insanlar için duygusuz davranma meylinden arınmalıdır.
Seçici:Örgütlenme yeteneği ve yöneticilik sizde toplanıyor. Becerikli bir insansınız. Bu özelliğiniz sayesinde başarı ve mutluluk dolu bir yaşam sizi bekliyor. İnsanın doğasını ve zaaflarını iyi bildiğiniz için insanlığı düzeltmek amacına yönelik meslekler seçiyorsunuz. Otorite en önemli silahınız. Yönetici olarak girdiğiniz her yerde bu silahı kullanıyorsunuz. Ne kadar büyük bir toplumla çalışarsınız, başarınız ve kazancınız da o derece büyük olacak. Endüstri, şirket ve örgütlerde yönetici yeteneklerinin en iyi şekilde kullana bilirsiniz. Çok cesur bir insansınız. Amacınız her kesin hareket özgürlüğünden faydalanmasını sağlamak. Ama bu da size göre belli bir disiplin içinde olmalı.

20.03.1985
10.05.1984
şimdiden çok teşekkür ederim: )

20.03.1985---10.05.1984 aynı karaktersiniz..
TUTKULU VE YARATICI
Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. İnsanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıradışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz…
Fiziksel olaylardan farklı olarak akıl ile algılanan işler ve konular ilgisini çeker. Öğretim, eğitim, bilgilenme ve kültürel girişimler ile meşgul olur. Bilgilenme gözlem ve yolculuklar sonucu kazanılır. Yakın veya uzak her çeşit yolculukların insanıdır. Edebiyat çalışmaları, medya ve gazeteler ilgisini çeker.
Yaratıcılık,Bağımsızlık, Özgünlük, ego, kendine düşkünlük.Bu insan doğal bir liderdir. Kendine yeterlidir ve hırslıdır. İş hayatında aşırılıklardan,Hükmedici davranmaktan ve acelecilikten kaçınmalıdır.
Öncü, lider, yol gösterici ve planlayıcısınız. Gerçekden güclü bir kişiliyiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için çok yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gerçekleştirmek için gerekli olan mücadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hırsı ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan çalışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu için, olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın her alanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları. Ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanabiliyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yönlerini sergilediğiniz de oluyor. Böylesi durumlardaysa son derece saldırqan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin en akıllı yolu ilişkilerinizde inceliği elden bırakmayarak sorunları halletmek. Bazen de siz eleştiren ve emreden oluyorsunuz. Ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Ancak son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi, hem de dostlarınızı yeniden kazanırsınız.

20.03.1985---10.05.1984 aynı karaktersiniz..
TUTKULU VE YARATICI
Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. İnsanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıradışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz…
Fiziksel olaylardan farklı olarak akıl ile algılanan işler ve konular ilgisini çeker. Öğretim, eğitim, bilgilenme ve kültürel girişimler ile meşgul olur. Bilgilenme gözlem ve yolculuklar sonucu kazanılır. Yakın veya uzak her çeşit yolculukların insanıdır. Edebiyat çalışmaları, medya ve gazeteler ilgisini çeker.
Yaratıcılık,Bağımsızlık, Özgünlük, ego, kendine düşkünlük.Bu insan doğal bir liderdir. Kendine yeterlidir ve hırslıdır. İş hayatında aşırılıklardan,Hükmedici davranmaktan ve acelecilikten kaçınmalıdır.
Öncü, lider, yol gösterici ve planlayıcısınız. Gerçekden güclü bir kişiliyiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için çok yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gerçekleştirmek için gerekli olan mücadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hırsı ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan çalışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu için, olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın her alanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları. Ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanabiliyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yönlerini sergilediğiniz de oluyor. Böylesi durumlardaysa son derece saldırqan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin en akıllı yolu ilişkilerinizde inceliği elden bırakmayarak sorunları halletmek. Bazen de siz eleştiren ve emreden oluyorsunuz. Ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Ancak son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi, hem de dostlarınızı yeniden kazanırsınız.

eşim ve ben: )
bende sana sorcaktım aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz acaba nedenki diye?
yani şöyle, genelde aynı anda kızarız aynı anda mutlu oluruz aynı anda seviniriz aynı anda hasta oluruz...
bu bazen çok iyi ama bazen hiç iyi olmuyor, aynı anda kızmak gibi, ruh benzerliğimi var acaba bizde diyordum ama pekte benzer değiliz ama garip işte genelde aynı şeyleri yaşıyoruz.: )
sence bu benzerlik iyimi kötümü?: )
çokmu soru sordum??
ayrıca çok teşekkür ederim yorum içinde.

bazen ama her zaman değil, bişeyden dolayı üzgün oluyorum onunla paylaşmak istiyorum ama bir bakıyorumki aynen o da benim gibi üzgün hiç tahammülü yok dinlemeye, e bazen insan yalnız eşine anlatabiliyor, o zaman anlatacak kimsem yoksa da baya bir içime atıyorum, anlatabildim sanırım: )
aslında öyle çok benzer değiliz, mesela ben çok inceyim çok kafama takarım ama eşimse kabaya girebilir ve kafaya takmaz: )
ama işte bir aynı şeyleri yaşama benzerliği var işte: P
bunun ne olduğunu çözmüş değilim, belki sen biliyosundur: )
ay kafanı şişirdim hakkını helal et. :KK19:

Son düzenleme:
eşim ve ben: )
bende sana sorcaktım aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz acaba nedenki diye?
yani şöyle, genelde aynı anda kızarız aynı anda mutlu oluruz aynı anda seviniriz aynı anda hasta oluruz...
bu bazen çok iyi ama bazen hiç iyi olmuyor, aynı anda kızmak gibi, ruh benzerliğimi var acaba bizde diyordum ama pekte benzer değiliz ama garip işte genelde aynı şeyleri yaşıyoruz.: )
sence bu benzerlik iyimi kötümü?: )
çokmu soru sordum??
ayrıca çok teşekkür ederim yorum içinde.
rica ederim, aynı uyumda olmak ,iyi yönü eşinin ne düşündüğünü,nasıl tepki vereceğini, söylemeden anlarsın ,iyi olmayan tarafı mesela ikinizde tatlı seviyorsunuz ,hep tatlı yemekten içiniz bayıldı gibi,arada tuzlu yemek lazım:)
eşinle eşleşim harita yorumun...( evlilikte uyum ve uyumsuzluğunuz)
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.

Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışarıdan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilirler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.(eşin oluyor )

neptün neptün kavuşum aranızda çok iyi romantik bir ilişki vardır kendinizi rüyada gibi hissedersiniz

Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirirler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jüpiter kişisi( eşin oluyor ) diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi( sen oluyorsun ) ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefeyle fazla ilgilendiğini düşünebilir.

pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir

rica ederim, aynı uyumda olmak ,iyi yönü eşinin ne düşündüğünü,nasıl tepki vereceğini, söylemeden anlarsın ,iyi olmayan tarafı mesela ikinizde tatlı seviyorsunuz ,hep tatlı yemekten içiniz bayıldı gibi,arada tuzlu yemek lazım:)
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.

Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışarıdan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilirler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.(eşin oluyor )

neptün neptün kavuşum aranızda çok iyi romantik bir ilişki vardır kendinizi rüyada gibi hissedersiniz

İyi vaki geçirirler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jüpiter kişisi( eşin oluyor ) diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi( sen oluyorsun ) ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefeyle fazla ilgilendiğini düşünebilir.

pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir

hımmm tıpkı biz evet: )
işte biz: ) :KK70::KK70:
çok teşekkürler ellerine yüreğine sağlık.:KK60::KK19:

Güneş 90 veya 180 Neptün

Mars 90 veya 180 Pluto

Bize de bundan bakar mısın :)) 07.07.1996 Eskişehir ben ..03.01.1993 Ankara o

Bize de bundan bakar mısın :)) 07.07.1996 Eskişehir ben ..03.01.1993 Ankara o

07.07.1996 Eskişehir ben
MEDYATİK VE BAŞTAN ÇIKARICI
Ahlak, tertemiz aşk ve bağışlayıcı adaleti simgeler Siz çalışkan ve işbitirici bir bireysiniz. Siz saygı kazanan lider konumundasınız ve hedefiniz 1 numara olmaktır. Hayatınızda genellikle şanslısınızdır. Sizden yayılan titreşimler size iyi gelecek şeyleri çekiyor ve bunun sonucu olarak işlerinizde başarılı oluyorsunuz.
Her şeyi net olarak ifade etme yeteneğiniz olduğundan, zekanın yaşamınızda büyük bür önemi var. Çok çeşitli konulardan zevk alıyorsunuz ama zamanınızı asla boş hayallerle geçirmiyorsunuz. Yaşamın salt eğlence olmadığının farkındasınız. Çok yönlü olmak en büyük özelliğiniz. Çok ve çeşitli yetenekleriniz var. Çabuk kavramak da özelliklerinizden biri. Bilgiye anında ulaşmanın yollarını gayet iyi biliyorsunuz. Ancak bilime düşkünlüğünüz ve yeteneğiniz fazla değil. Çünki zamanınızın çoğunu gerçek bir bilim adamı gibi bilime adamayı tercih etmiyorsunuz. Hoş sohbet ve eğlencelisiniz. Bu özellikleriniz de kolayca arkadaş edinmenizi sağlıyor. Pek çok insan sizi seviyor,ancak sizi anlamayanlar da oluyor. Bunun nedeni ruhunuzun derinliklerine inmemeleri. Bulaşıcı bir iyimserliğiniz var. Ancak uğraşdığınız ve size zevk veren konulardan çabuk bıkıyorsunuz. Bıkınca da yeni uğraşlar, yeni hobiler aramaya başlıyorsunuz. Olayları genellikle olduğu gibi kabulleniyorsunuz. Yani fazla dert edinmiyorsunuz. Kendi yolunuzda yürümeği tercih ediyorsunuz her zaman. Kıvrak zekaya sahip olduğunuz için başkalarını ve onların düşüncelerinin acımasızca eleştirmekten kaçınmıyorsunuz. Sözcükleri kullanmadaki yeteneğiniz, iyi bir eleştirmen, yazar, öğretmen, konuşmacı ya da sunucu olmanızı sağlayabilir. Sevgisiz yaşayamayan bir insansınız. Bu yüzden de sizi gerçekten seven biri ile birlikte olmadıkça mutlu olmanız mümkün değil.

..03.01.1993 Ankara o
CÜRETKAR VE DİSİPLİNLİ
Bu azim, sebat ve çalışkanlık sembolüdür. İçinizde sıcak ve sevecen kişilik vardır. Halkın gözünde iddialı ve genellikle başarılı görünürsünüz. Başkalarına ilham verme eğilimindesiniz. Gelecekle ilgili kararlarda çok dikkatlisiniz ve her zaman dikkatle karar verirsiniz. Siz hedeflerinize ulaşmak için büyük zorlukları aşa bileceksiniz.
Örgütlenme yeteneği ve yöneticilik sizde toplanıyor. Becerikli bir insansınız. Bu özelliğiniz sayesinde başarı ve mutluluk dolu bir yaşam sizi bekliyor. İnsanın doğasını ve zaaflarını iyi bildiğiniz için insanlığı düzeltmek amacına yönelik meslekler seçiyorsunuz. Otorite en önemli silahınız. Yönetici olarak girdiğiniz her yerde bu silahı kullanıyorsunuz. Ne kadar büyük bir toplumla çalışarsınız, başarınız ve kazancınız da o derece büyük olacak. Endüstri, şirket ve örgütlerde yönetici yeteneklerinin en iyi şekilde kullana bilirsiniz. Çok cesur bir insansınız. Amacınız her kesin hareket özgürlüğünden faydalanmasını sağlamak. Ama bu da size göre belli bir disiplin içinde olmalı.

ikinizin eşleşim harita yorumu
Güneş 90 veya 180 Güneş
Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.

Güneş 90 veya 180 Jupiter
İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratır.

Güneş 90 veya 180 Uranüs
Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir.

Güneş 90 veya 180 Neptün

Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.

Ay 90 veya 180 Güneş
Duygu anlayışları,zaman algıları,ilişkiye bakış açıları farklı olabilir.Birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını anlayamaz ve karşılamayabilirler.

Ay 90 veya 180 Merkür
Ev,aile,ilişki konularında iletişimde zorlanabilirler.Kişisel hijyen,temizlik ve düzen konularında anlaşmazlıklar olabilir.İlişkide belirgin problemlerin yaşanmasında oldukça büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu etkileşim, aralarındaki duygusal bağların, entelektüel amaçlarıyla ve özellikleriyle çatışma halinde olabilir.Aralarındaki her hangi bir problemi konuşmaya kalktıkları zaman, sıradan bir sorunu bile duygusal bir problem haline getirebilirler.

Ay 90 veya 180 Mars
Bu ilişkide dalgalanmalar yaşanabilir ve büyük olasılıkla, Mars kişisi hemen parlamaya,kızmaya hazırdır ve saldırgan olabilir . Ay kişisi yaralı hissediyor olabilir kendisini Mars kişisi kendisini savunma sırasında aralarında çatışmalar olabilir.Mars kişisi ay kişisi ile ilişkisinde daha sabırsız olabilir ve ay kişisi ise onu,kaba,duyarrsız ve küstah olarak görebilir.Fiziksel çekim olsa bile evliliklerinde çatışmalar yaşanabilir .

Ay 90 veya 180 Jüpiter
Bu ilişki biraz samimiyetsiz ve ikiyüzlü olabilir.Duyguları abartılı olabilir,duygusal ihtiyaç ve güven için birlikte olabilirler,bir tarafın duygusal talepleri diğer tarafın özgürlüğünü kısıtlayabilir ayrıca abartılı harcamalar yapabilirler.

Ay 90 veya 180 Uranüs
İlişkilerinde dengesizliklerin, ani değişimlerin, belirsizliklerin yarattığı ciddi hasarlar olabilir. Özellikle duygusallığın yoğun olduğu ilişkilerde, beraberliğin büyük bir çekimle aniden başlaması ama ortada belki de hiç bir neden yokken beklenmedik bir biçimde bitebilir. Duygusal ve zihinsel olarak anlaşmakta zorlanabilirler, her iki tarafın da kendinden, ilkelerinden fedakarlık etmek istememesi problemlerin doğmasına neden olabilir Her ikisinde de duygusal ve zihinsel durumunda önemli ve kalıcı değişikliklerle yaşamlarında unutulmaz anılar olarak nitelendircklerdir. Düşünmeden hareket edebilirler,ilişkilerinde istikrar olmayabilir.

Ay 90 veya 180 Neptün
Kafaları karışık olabilir,eşi gizemli,çekici gelebilir.birbirlerini yanlış anlamaya müsaittirler,birbirlerine fazla bağımlı olabilirler ya da bağımlılık yapıcı davranış ve alışkanlıkları olabilir.

Merkür 90 veya 180 Güneş
Kendi sorunlarıyla uğraşabilirler,birbirlerinden beklentileri sorun olabilir,kendilerini ve fikirlerini kanıtlamak için tartışmalar yaşayabilirler ama yine de çok ciddi iletişim sorunları yaşamazlar.

Merkür sextile Ay
İlişkide duygusallık,güven vardır ve hassas duygular ortaya çıkar.Birbirlerinin görüşne,tabsiyelerine önem verirler,kendilerini güven içinde ve rahat hissederler,belki başlangıçta arkadaşlık olarak başlayabilir daha sonra romantik ilişkiye dönüşebilir ilişkileri yada hem çok iyi arkadaş hem de çok iyi eş olabilirler.

Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.

Merkür kavuşum Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlar çoğunluktadır. Bu açının etkisiyle, entelektüel anlmda birbirlerini çok rahat harekete geçiren ve tamamlayan özellikleri çift olarak rahat hareket etmelerinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. İlişkide dışarı vurulmayan duygu ve düşünceler negatifliğin giderek yoğunlaşmasına ve ilişkinin patlamalarla son bulmasına neden olabilir.

Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.

Merkür 90 veya 180 Uranüs
İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.

Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.

X