dogum tarihi yanlisligi

beyazmelek0116

Yiğit eymenimmmm
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
866
1.110
113
33
Mrb benim doğum tarihim yanlis yazilmis. Şubat mart gibi kayit olmuştum. Sonrasında mail adresime, sistemde bir hata oldugu için d.tarihinizi guncelleyin yaziyordu. siteye o zamanlar girmemiştim. Simdi aktif kullanmaya dusunuyorum
Birde hamile olduğum için yazilarimin altında kaç haftalık yazmasini istiyorum ama kişisel bilgiler bölümünde tahmini doğum tarihi diye bir seçenek bulamadim
Yardimci olursaniz sevinirim
Kolay gelsin

Merhaba,
doğum tarihi düzeltmek için http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact bu linke tıklayın, açılacak mesaj yazma panelindeki "Konu" yazan kısma: "Doğum tarihi düzeltme" yazın mesaj alanına da doğum tarihiniz gün/ay/yıl olarak yazıp profilimdeki doğum tarihimin bu tarihle değiştirilmesini istiyorum yazıp gönderin.

Hamilelik Takvimi içinde sayfanın sağ üst köşesinde kullanıcı adınızı görüyorsunuz, yan tarafında Gelen Kutusu Bildirimler yazar. Kullanıcı adınızın üstüne gelip tıklayın ufak bir pencere açılacak, o pencere ilk sırada "Kişisel Bilgileriniz" yazar, ona tıklayın, yeni bir sayfa açılacak, açılan sayfada Meslek, Eğitim durumunuz, Kan Grubunuz vs yazan yerin altında Hamilelik Takvimi yazısı ve yazının hemen yanında boş bir alan görmeniz lazım, o boş alana bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün/ay/yıl olarak yazın, örneğin 12/04/2015 gibi daha sonra sayfanın en altındaki Değişiklikleri Kaydet butonuna basın, takviminiz oluşacaktır.

Hayırlı bayramlar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…