Dogum sonrasında kilo almak?

Mvikdn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
4.645
6.843
108
38
Merhaba ayın 30 unda dogum yaptım, dogum sabahi tartıldım 84 tüm, eve geldiğimde sis hissettiğim için tartilmak istemedim dün sabah baskule bir çıktım kin85.5 gördüm şok oldum.Zaten herkes gibi büyük kilolar vermeyi beklemiyordum ama artı da beklemiyordum.Sonucta 3 kilo civari bebeğim çıktı en azindan.Sindirim sorunumda vardı. Afedersiniz dün akşam o problemi de çözdüm bir umut en azindan o 1.5 kilo gitmiştir diye baskule çıktım 86.1 gördüm, bu vucut ve baskül benimle dalga mı geçiyor.Tabiki en önemli şey sağlık su an ama benim için kilo da cok önemli arkadaşlar. Emziriyorum bir de buna rağmen nasil boyle oldu anlamiyorum ,cok canim sıkkın. Fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aceleniz ne?
9 ayda aldığınız kiloyu 9 ayda vermektir sağlıklı olan
Daha kaç gün olmuş doğum yapalı emzirmeye başlayalı bir durun vücut hormonlar toparlansın doğal seyrini bulsun
Doğum sonrası ödem çok sık karşılaşılan bir durum
Bir kez tuvalete çıktınız diye 1,5 kilo mu gider ya

Sizce ben siz beni azarlayin diye mi buraya konu açtım?
9 ayda 6 kilo aldim ben ,inanılmaz özen gösterdim, dikkat ettim bu sorunları yaşamamak için.Ben de biliyorum hormonları bilmem neyi.Sadece üzüldüm ve bunu yaşayan ve aşan birileri varsa destek istedim.Su an ihtiyacım olan en son şey birinin çıkıp bana bu tavrı göstermesi. Herkesin birden kilolar kaybettiği bu günlerde ben gunde bir kilo almaya başladım ve bunu kaygı ile karşılıyorum

Hayırlı olsun, sağlıkla büyütün miniğinizi. Daha çok çok yeni, vücut toparlanıyor. Size tavsiyem bir süre tartıya çıkmayın. Bebeğinizin ilk zamanlarının tadını çıkarın, çok çabuk büyüyorlar. Sonra insan üzülüyor neleri kafaya takmışım diye. Emziriyorum diye bilinçsiz yemediğiniz sürece, ki sanmıyorum özen gösteren birisiniz, hepsini verirsiniz içiniz rahat olsun.

Kendinize 10 gün süre verin, bağırsaklar düzene otursun ödemi yavaş atıyor olabilirsiniz bu esnada tartıya çıkıp stres olmayın. Ben de totalde 8-9 kilo almıştım 40 ımiz çıktığında hamile kaldığım kilonun da 3 kilo altindaydim. Çok değişken bir durum bu etkilendiği çok şey var biraz bekleyin yani.
(Şimdi hamile kaldığım kilodan fazlayim orası ayrı )

Teşekkürler arkadaşlar, ben de en iyisi bir süre çıkmamaya karar verdim dayanabildigim kadar tabi

İlk haftalar vücut şiş oluyor artı cikmaniz normal heleki sezaryan dogumsa daha da şiş oluyor insan, yavaş yavaş gider merak etmeyin daha yeni doğum yapmışsınız
Kiloyu çok takiyorsaniz bebek iki aylık olunca diyetisyen eşliğinde devam edin hem süt kaliteniz artar hemde yağdan Kilo kaybiniz olur emziriyorum diye Kilo yapacak şeyler yemeyin
Sağlıkla büyütün bebeginizi

Teşekkürler

Terbiyesiz! Karşındaki insan her şeyden önce taze bir anne buraya sinir atmaya gelmişsin belli git başka yerde at sınırını insanları germe

Terbiyesiz! Karşındaki insan her şeyden önce taze bir anne buraya sinir atmaya gelmişsin belli git başka yerde at sınırını
Vücudunuzda ödem olabilir mi bol su için

Terbiyesiz! Karşındaki insan her şeyden önce taze bir anne buraya sinir atmaya gelmişsin belli git başka yerde at sınırını insanları germe
Sana ne
Kendini terbiyeli zannedene bak hele
Sağlıklı olanı söyledim, mantıklı olanı söyledim diye mi terbiyesizlik oldu, bebek pışpışlanır koca insan değil, taze anneye olması gerekeni söylemeyip ayyyy ciciiiim mi diyecektim, sinirleneceğim ne var da buraya gelip atacam falcı mısın

Terbiyesiz! Karşındaki insan her şeyden önce taze bir anne buraya sinir atmaya gelmişsin belli git başka yerde at sınırını

Vücudunuzda ödem olabilir mi bol su için
Evet ödem var zaten davul gibi şiştim, hatta ilk doğumda da bir hafta hic kilo vermemiştim.Ama bunda ustune de kilo almaya başlayınca cok üzüldüm, belki aynı şeyleri yaşayanlar ya da bir önerisi olan vardır diye sormak istedim.Tesekkur ederim.Bugun bir haftam doldu mesela halen kilom oynamadı en azindan simdiye kadar fazla olmasada bebegun kilosu kadar eksilmesini cok isterdim

Amaan eninde sonunda verirsiniz bi kirkiniz çıksın bebişinizi alın kucağınıza dans edin yürüyüş yapın ben öyle 25 kilo verdim şu an biraz dinlenin naz yapın keyfinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…