doğum sonrasında hangi doğum kontrol yöntemini kullandınız?

sabihase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
57
1
86
Konya
kızlar doğum yapalı 2 ay oldu ve hangi kontrol yöntemini kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım siz ne kullanıyorsunuz dr.larınızın tavsiyeleri oldu mu paylaşırsanız çok sevinirim.

canım benim drum 3 aylık koruyan iğnelerden tavsiye etti ve yaptırdı.bazı arkadaşlar iğnenin adet düzensizliği yaptığını söyledi ama bende bi yan etkisi olmadı.emzirdiğim için hap vermedi.sen yinede druna danış bence...

bana da doktorum ilk altı ay anne sütünü azaltabileceği sebebiyle spiral yada hap tavsiye etmedi. erkeğin korunmasının en iyisi olacağını söylemişti..

yan etkisi var mı canım bu implantın.nereye takıyorlar.

canım netten araştırdım da biraz acı veriyormuş sanırım.kesik oluyormuş falan.

uyuşturuyoruz dedi drum. cumartesi taktırıcam ozman söylerim size. yan etki en az olan korunma yöntemi %99.9 koruyomuş 3 yıl etkiliymiş drum tavsiye etti. bende kabul ettim.ilk etapda pahalı gibi ama 3 seneye vurursak bişey degil.kolun iç kısmına yerleştiriliyomuş acırmı bilmiyorum canım tatlı değildir agrı eşiğim çok yüksek

bugün takdırdım implantı. takıcagı yeri uyuşturdu zaten kesme biçme bişey yok kalın bi iğne düşünün deri altına onu yerleştirdi oldu da bittiiii çok basit bi işlem

bugün takdırdım implantı. takıcagı yeri uyuşturdu zaten kesme biçme bişey yok kalın bi iğne düşünün deri altına onu yerleştirdi oldu da bittiiii çok basit bi işlem

öncesinde (test,tahlil gibi) herhangi bir işlem yapıyorlar mı? bende şu anda aylık iğne kullanıyorum. Ria taktırmayı düşünüyorum ama bir taraftan implantıda düşünüyorum. kararsız kaldım.

geçmiş olsun canım rahat geçmesine sevindim bakalım bende ya iğneye başlayacam ya da implant taktıracam.bilgilendirmen için de ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…