Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin mi hiç..Ben Doğum yapalı 3 yıl olmak üzere, henüz geçmedi![]()
Doktora gittin mi hiç..
Allah Allah..Nöroloji ve kadın Doğum, spinal ile ilgili olamaz dedi![]()
Hayır doğumdan önce baş ağrisi nedir bilmezdim bebeğim zor bi bebek değil çok da uykusuz kalmiyorum..
Geçmiş olsun canim çok şükür atlatmişsin..Madem öyle için rahat etsin bir doktora görün mesela bende doğumdan sonra bi kalp sıkışması göğüs sıkışması tüm organlarımda ağrı oluyordu gaz sancısı zannediyordum doktora gitmedim 2 hafta çektim sonrasında mide bulantısı ve kusma da eklendi ve doğum sancısı nedir ki 15 doğumu ayni anda yapar gibi bir sancı çocuğu emzirirken bir vuruyodu napcaģımı şaşırıyordum en son eşim böyle olmaz dedi ve doktora götürdü tabi duvarlara vura vura kafam paramparça olmuştu neredeyse doktora gittik meğer safra kesemde taş varmış ve bir parçası pankreasa inmiş resmen atak geciyormuşum doktor bile nasil dayandinda iki hafta gelmedin dedi 2 hafta hastanede yattım serum yedim bütün vücudum enfeksiyon iltihap olmuş serum ların haddi hesabı yoktu bebeğim 50 günlüktü iltihaptan kurtulur kurtulmaz ameliyata aldi beni ve şuan şükürler olsun çok iyiyim Allahım kimseye vermesin. .
Uzun oldu ama anlatmak istedim diyeceğim şu ki bi doktora görünmekte fayda var canım
Geçmiş olsun canim çok şükür atlatmişsin..
Sürekli kahve içiyorum zaten...emziriyorum da ne yapacam bilmiyorum..Bende 2 ay önce spinal oldum ama hiç bi zaman başım ağrımadı. Daha evvel inde de baş ağrısı çekiyorsanız belki normaldir. Bi de ameliyattan sonra başınızı sabit şekilde tutmanız sağa sola çok cevirmemeniz ya da kafanızı kaldırmamaniz gerekiyor die biliyorum o da baş ağrısını tetikliyor. Çözümü de kafeinde sert bi kahve olabilir
Sürekli kahve içiyorum zaten...emziriyorum da ne yapacam bilmiyorum..