kızlar 41 gün önce doğum bebegim geceleri uyumuyor bu güne kadar annem bizde bende birazda onlarda kaldım arada tek kaldığım günlerde korktum ağladım hep sterese girdim değişik duygulara kapılıyorum panik oluyorum tarifi imkansız annem yok artık yanımda tekim aglıyorum hiç iyi degilim neden böyleyim ne oluryardım edinnn çocuga bakmaktan korkmuyorum ama annem olunca kendimi guvende hissediyorum annem ömür boyu yanımda olamaz ki hiç iyi degilim
çok sagol içimi ferahlattın ALLAH razı olsunbişey yok bi sakin ol önce
hepimiz geçtik o dönemlerden
ben gece ben bu çocuğa bakamayacağım diye düşünüp ertesi günü aile büyüklerini toplayıp ne yapacağımıza karar vermeyi düşündüğümü bilirim.
bi gece uykudan uyanıp eşime sen şu çocuğu tut bi ben annesini çağırıp geleyim dediğim oldu (uykusuzluktan).
ilk aylar bebeğin ve senin en zor dönemin.
Dua et, bunu yaşayan ne ilk ne de son annesin.
Bebeğin ve sen sağlıklısınız. Minicik çekirdek aile oldunuz.
Allah size bi cennet kokulu yavru nasip etti.İnsanlar bunun için maddi manevi yıpranıyor.
Bebeğin büyüyecek, 3 aydan itibaren gece gündüz farkını anlamaya başlayacak.
Sen ona o sana alışacak. Herşey çok güzel olacak. Bugünleri unutacak hatta özliyceksin.
tek kaldığımda oluyor gündüzleri oluyorEşiniz ne yapıyor bu esnada? Gündüzleri mi böyle oluyorsunuz?
25 yaşındayım :)Geçecek kendine güven
Yaşın küçük mü bilmiyorum ama üstesinden gelinir
Benim annem 20 gün sonra gitti valla daha rahat ettim
Ağladığında zor oluyor ama ortama alışmaya çalışıyor bir süre sonra düzene girer
inş rahatlarım bende çocuk büyüdükçe rahatlıyor insan dimiAynisi banada olmustu. Hatta daha beteri oldu.resmen kafayi yemistim lohusayken ayyy aklima geldikce hala korkarim.gecmek bilmemisti cok uzun surmustu.dogum yapali 2 yil bitecek simdi bi sorunumuz yok cok sukur.seninde gecici emin ol gececek bunlar.
çok sagol içimi ferahlattın ALLAH razı olsun
çok küçük uyku eğiytimi için imş düzelecektir yakındaTelaşa mahal yok. Bende böyleydim.
Size iki şey tavsiye edeceğim.
Birincisi Bebeğinizi gündüz çok unutmayın. Yoksa geceyle gündüz karışıyor.
Haliyle sinirler uzuyor.
Ikincisi eğer imkanınız varsa bu dönemi tek başınıza geçirmeyin. Çok yorucu oluyor. Benim böyle imkanım yoktu.
çok küçük uyku eğiytimi için imş düzelecektir yakında