Doğum sonrası

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.034
10.802
Merhaba hanımlar.

Doğum yapalı 2 ay kadar oldu. 40 gün dolduktan sonra ilişki serbest demişti doktorum. Eşim bunu biliyor. Ben 50.gün kontrole gidebildim. O güne kadar da ilişki olmadı. Doktorum herşey normal, her şey serbest artık dedi.

Doğuma da 2 ay kala ilişkiyi bırakmıştık zaten. Yani 4 ay oluyor dolu dolu ilişki yok.

Eşim 40 dolmadan "ne zaman serbest artık" diye bi iki kere yokladı ama o zaman yasaktı.

Şimdi "Sen kendini ne zaman hazır hissedersen, sen iyi ol diğer şeyler önemli değil benim için" diyor.

Sorun ne diyeceksiniz. Önceden ilişkiyi başlatan ve istekli olan taraf hep eşimdi. Şimdiyse yanaşma vs lafı bile yok. Bana gelirsek ben şu an kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum. İlişkide göğüslere çok önem verirdim ben. En çok göğüslerimle ilgilenmesi hoşuma giderdi. Şimdi onlar iki besleme aracı benim için. O kadar...

Ben de eşime yanaşmıyorum. Acaba zoraki mi olacak onun açısından diye. Aramızda hiçbir sorun yok. Artık kendime güvenmiyorum sadece. Bakalım nereye kadar böyle gidecek.

Ha bir de çoook sık olarak ayrı yatıyoruz

Son düzenleme:
Öncelikle Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi🥰 insallah darisi bizim gibi isteyenlerin başına 🥰🥰 bu arada benimde 2 tane evladim var♥️ İlk dogumumdan sonra biraz korku biraz isteksizlik anne olma sevinci vs derken ben eşimi galiba ihmal ettim🤷🏼‍♀️ Tabiiki oda senin eşin gibi dedi sen isteyince olsun diye ama suanki aklim olsa kesinlikle bu hatayi yapmazdim sonrasinda esimdede ereksiyon sorunu oldu çünkü, ben ona kadin gibi yanasamadim oda bana adapte olamadi goguslerimden süt geliyordu vs vs sonrasinda uzunca bi dönem kari koca gibi olamadik öyle olmayincada insan kendini kadin gibi hissedemiyor özgüveni yerine gelmiyor. Sen guzel bir kadinsin bir annesin bence eşinle de eskisi gibi olabilirsin biraz da sen ilgilen esinle ondan bekleme sonucta dogum yaptin o sana dokunmak istese bile belki tepki vereceginden korkacak hic bekleme arkadasim gecelikleri giyme zamanin gelmis 🤭😘 bebisler doyunca 2 saat uyuyolar 🙈

Öncelikle Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi🥰 insallah darisi bizim gibi isteyenlerin başına 🥰🥰 bu arada benimde 2 tane evladim var♥️ İlk dogumumdan sonra biraz korku biraz isteksizlik anne olma sevinci vs derken ben eşimi galiba ihmal ettim🤷🏼‍♀️ Tabiiki oda senin eşin gibi dedi sen isteyince olsun diye ama suanki aklim olsa kesinlikle bu hatayi yapmazdim sonrasinda esimdede ereksiyon sorunu oldu çünkü, ben ona kadin gibi yanasamadim oda bana adapte olamadi goguslerimden süt geliyordu vs vs sonrasinda uzunca bi dönem kari koca gibi olamadik öyle olmayincada insan kendini kadin gibi hissedemiyor özgüveni yerine gelmiyor. Sen guzel bir kadinsin bir annesin bence eşinle de eskisi gibi olabilirsin biraz da sen ilgilen esinle ondan bekleme sonucta dogum yaptin o sana dokunmak istese bile belki tepki vereceginden korkacak hic bekleme arkadasim gecelikleri giyme zamanin gelmis 🤭😘 bebisler doyunca 2 saat uyuyolar 🙈
Çookk teşekkür ederim ❤ bakalım hayırlısı 🙈🙈

Göğüslerinizi beslenme aracı olarak görmeniz yanlış bence ucu emilmediği sürece sorun teşkil etmez.
İçindeki süt beslenme için diğerlerinde sorun yokki :) Yeni anne baba olmanın heyecanı tedirginliği sorumluluğu derken biraz zamana ihtiyaç var.
Ayrı yatma olayınıda en yakın zamanda çözerseniz sorun kalmaz.

Her evlilik çocuk sonrası bu evrenin kıyısından köşesinden bi şekilde geçiyor bence. Bizim 20 aylık oldu çocuk hala eski düzeni oturtamadık.

Çocuk olunca dünya neden duruyo bende bunu anlamıyorum arkadaş. Odanda 'da uyu, kocanla seviş oynaş 'da çocuk bunların hiç birine engel değil engelleri siz kendiniz yaratıyorsunuz!

Eşin senden ses çıkmadığı için hazır olmadığını düşünüyo ki her zamanda adam teklif edecek diye bi kural yok. Yanağına bi makas atıp bi göz kırpmaya bakıyo yani bu kadar dram yapmaya ne gerek var hayret 🤷‍♀️

Çocuk olunca dünya neden duruyo bende bunu anlamıyorum arkadaş. Odanda 'da uyu, kocanla seviş oynaş 'da çocuk bunların hiç birine engel değil engelleri siz kendiniz yaratıyorsunuz!

Eşin senden ses çıkmadığı için hazır olmadığını düşünüyo ki her zamanda adam teklif edecek diye bi kural yok. Yanağına bi makas atıp bi göz kırpmaya bakıyo yani bu kadar dram yapmaya ne gerek var hayret 🤷‍♀️
İşte sizin kadar mükemmel olamıyoruz ne yapalım🤷‍♀️ biz sıradan insanlar böyle adaptasyon süreci yaşıyoruz maalesef 🙈

Göğüslerinin beslen aracı olduğunu düşünmektn vazgeç onlar hala aynı, adım atamıyorsan havanın ısınmasını fırsat bilerek güzel geceliklerinden giymeye başla, yataktan ayrılan hanginizse onun yerine dönmesi de lazım tabi ama bence geceliği giyip ona göründüğünüz anda işin rengi değişmeye başlayacaktır, istekli erkekler mesajları çabuk alıyor

Oynaşırken erkek de o sütün tadını alabilir pekala tutup bitirecek hali yok ya, zaten bizim bebekler gibi güçlü bir emme becerimiz yok

Öncelikle ayri yatma isine son vermelisiniz bence.
Doğum sonrasi bir süre cinsellik eskisi gibi olmayabiliyor ama iki tarafın da anlayışlı olmasi ile zamanla rayina oturur yine.
Güle güle büyütün bebeğinizi.

İlk zamanlar normal ama kendinizi kadın gibi hissetmek için birşeyler yapmalısınız. Ben doğuma gireceğim sabahın gecesinde eşimle birlikte oldum, doğumdan 10 15 gün sonra(kv kalıyordu yardım etmdk için o eltimlere gitmişti) bebek uyurken sevişmiştik. Ben de istekliydim, birleşme olmadı ama yinede birbirimizi rahatlatmıştık. 40 çıktıktan sonra ilk birleşmede sıkıntı yaşadım biraz, birleşme anında sanki ilk defa yapıyormuşuz gibi canım yanmış ve midem çok bulanmıştı. ☺️ Sonra 2 3 ilişki sonrası düzelmişti. Sizin de istekli ve özgüvenli olmanız lazım. Eşim bazen benimle birlikte bazrn ayrı yatıyordu ama uykusu çok hafif olduğu için 1 senedir ayrı yatıyoruz ama haftanın 3 günü birlikte oluyoruz.

esiniz mastürbasyona alismis olabilir rahat takilmasi buyuk.ihtimal bundan kaynaklidir ayri yatma isine son verip kafanizdaki zorakimi olur dusuncesini atip starti verin

Ayrı yatmalar ve cinsel ilişkinin olmaması biraz daha devam ederse o evlilikten yakında bir hayır gelmez

X