- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
- Konu Sahibi Sonbaharimhep
-
Gidiyorum psikiyatri psikologKesinlikle uzman desteği almalısınız bi psikiyatristten
Bir teşhis var mı pekiGidiyorum psikiyatri psikolog
Anksiyete panik atak ve depresyon dediBir teşhis var mı peki
İlaçları kullandıkça yavaş yavaş düzelir o zaman sevindim destek aldığınıza. Umarım herşey gönlünüzce olurAnksiyete panik atak ve depresyon dedi
Saolun insİlaçları kullandıkça yavaş yavaş düzelir o zaman sevindim destek aldığınıza. Umarım herşey gönlünüzce olur
Emzirdigim icin ilac kullanmayi istemedim.simdilik ama baslicam bi kac ay sonraİlaçları kullandıkça yavaş yavaş düzelir o zaman sevindim destek aldığınıza. Umarım herşey gönlünüzce olur
Benim fikrim bebeğiniz zaten ek gıdaya başlamıştır memeden kesin ilaca da başlayın mutlu anne=mutlu bebek benceEmzirdigim icin ilac kullanmayi istemedim.simdilik ama baslicam bi kac ay sonra
Saolun cok dusundum kesmeyi ama bu yasadiklarimin ustune birde memeden kesmek beni daha cok uzerdi.psikiyatriste onay verdi o zamana kadar psikologa gidiyorum.kesincede baslicazBenim fikrim bebeğiniz zaten ek gıdaya başlamıştır memeden kesin ilaca da başlayın mutlu anne=mutlu bebek bence
Tamam cok saolun namaza da basladim kiliyorumMerak etmeyin bu yasadiklariniz gecer,gecmese dr azalir.Yasanilacak bir hale gelir.
Hersey insanlar icin,siz cok fazla stres korku yapmissiniz.Beyninizi biraz rahatlatin.
Dini inanciniz varsa Hz. Yunus a.s baligin karnindayken okudugu duayi sik sik okuyun.Insani cok rahatlatiyor..
Kurtaj olayina cok uzuldum bebegim surekli aklimda zaten sorunlarim vardi bir de ustune bu uzuntuMerak etmeyin bu yasadiklariniz gecer,gecmese dr azalir.Yasanilacak bir hale gelir.
Hersey insanlar icin,siz cok fazla stres korku yapmissiniz.Beyninizi biraz rahatlatin.
Dini inanciniz varsa Hz. Yunus a.s baligin karnindayken okudugu duayi sik sik okuyun.Insani cok rahatlatiyor..
Adınıza üzüldüm geçmiş olsun. Ama keşke bebeği aldirmasaydiniz . Bir cana kıymak ne bilim . Dua edin . İnşallah toparlanır sinizMrb.anneler bi cok foruma yaziyorum.cunku cok uzgunum okuyorum benim gibi olanlar var mi diye dertlesmek anlasilmak istiyorum. 2019 da hamile kaldim hic kendimde degildim sanki ruyadaydimda yerime baskasi yasiyor gibi oldum.dogumdan sonra ise daha cok kotulendim bu hisslerin yaninda bayilacakmis gibi olma beyin uyusmasi bebege bakamama neler yasadim neler 6 ay tek kalamadim ailemin yanina gittim.ama bi bebege bakamiyorsun kac yasina geldin diye suclandim.halbuki becerikli biriyim ama beynim o kadar kotuydu ki anlatamadim.hem ruhsal hem fiziksel rahatsizliklarim artti bagisiklik olarakta zayifim surekli hastalandim derkn psikiyatriye gidemedim.sonrada pandemi olunca oylece kaldi.bu sure zarfinda eskiis kadar kotu olmasamda zihin bulanikligim hayattan zevk alamama durumu devam etti. Bundan 2 ay once nefes alamama bogulma yine beynimde uyusma hamileligimdeki sikayetlerimin daha fazlasini yasamaya basladim.adetimde gecikmisti test yaptim hamileymiisim ama inanin kenimde degildim bilincim acik fakat beynim bulanik .hamile oldugumu duyunca cok agladim istemiyorum dedim ama kendimde degildim.hemen yarini kurtaj oldum .delirecek gibi oluyiordum.narkozlu gibiydi beynim .kurtajdan sonra eve geldim 1 saat sonra ne yaptim ben dedim o zaman idrak.ettim cok agladim cok yandim halada uuzuluyorum .cok kotu allahim kimseye yasatmasin
Canim nasil anlatsam bebegi aldirma karari kendimde degildim algilarim kapaliydi ifade edemiyorum.kurtaja karsi biriyim kendi yavrumu durduk yere neden aldirim.o anki duygulari aklimi kaciracak gibi oldum delirecek gibi .bende cok psimanim ama o gunlerdeki yasadiklarin.zaten bu yuzden bu konuyu actim benim yasadiklarimi yasayan var mi diye .Adınıza üzüldüm geçmiş olsun. Ama keşke bebeği aldirmasaydiniz . Bir cana kıymak ne bilim . Dua edin . İnşallah toparlanır siniz
Kendimde degildim ama unutmak ne mumkun hergun pismanlij hergun uzuntu yillar gecsedr nasil unutacam cok zor allahim yardim etKendinizde değilmişsiniz bu kararı verirken kendinizi yıpratmayın olan olmuş Allaha dua edin. Diğer çocuğunuz da sizin bu ruh halinizden etkilenir. Memeden kesin ilaca başlayın
Rabbim sabırlar versinCanim nasil anlatsam bebegi aldirma karari kendimde degildim algilarim kapaliydi ifade edemiyorum.kurtaja karsi biriyim kendi yavrumu durduk yere neden aldirim.o anki duygulari aklimi kaciracak gibi oldum delirecek gibi .bende cok psimanim ama o gunlerdeki yasadiklarin.zaten bu yuzden bu konuyu actim benim yasadiklarimi yasayan var mi diye .
Saol cnm cok zor Allahim kimseye yasatmasin benim yasadigimiRabbim sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?