- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
- Konu Sahibi Sonbaharimhep
Mrb.anneler bi cok foruma yaziyorum.cunku cok uzgunum okuyorum benim gibi olanlar var mi diye dertlesmek anlasilmak istiyorum. 2019 da hamile kaldim hic kendimde degildim sanki ruyadaydimda yerime baskasi yasiyor gibi oldum.dogumdan sonra ise daha cok kotulendim bu hisslerin yaninda bayilacakmis gibi olma beyin uyusmasi bebege bakamama neler yasadim neler 6 ay tek kalamadim ailemin yanina gittim.ama bi bebege bakamiyorsun kac yasina geldin diye suclandim.halbuki becerikli biriyim ama beynim o kadar kotuydu ki anlatamadim.hem ruhsal hem fiziksel rahatsizliklarim artti bagisiklik olarakta zayifim surekli hastalandim derkn psikiyatriye gidemedim.sonrada pandemi olunca oylece kaldi.bu sure zarfinda eskiis kadar kotu olmasamda zihin bulanikligim hayattan zevk alamama durumu devam etti. Bundan 2 ay once nefes alamama bogulma yine beynimde uyusma hamileligimdeki sikayetlerimin daha fazlasini yasamaya basladim.adetimde gecikmisti test yaptim hamileymiisim ama inanin kenimde degildim bilincim acik fakat beynim bulanik .hamile oldugumu duyunca cok agladim istemiyorum dedim ama kendimde degildim.hemen yarini kurtaj oldum .delirecek gibi oluyiordum.narkozlu gibiydi beynim .kurtajdan sonra eve geldim 1 saat sonra ne yaptim ben dedim o zaman idrak.ettim cok agladim cok yandim halada uuzuluyorum .cok kotu allahim kimseye yasatmasin