dogum sonrasi yapisan kilolar :(

cicibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
83
2
86
Diğer
kizlar merhaba, benim 9,5 aylik bi kizim var hamilelikte epey kilo aldim en cok yanlisi da dogumdan sonra hominigirtlak yiyerek yaptim sanirim:( hem süt olsun diye hem de hamileyken midem ekşiyecek midem yanacak diye yemeye korktuğum şeyleri doğumdan sonra afiyetle rahat rahat yedim ilk 1 ay, 54 kilo ile hamile kaldim 80i geçmiştim doğumumda, doğumdan sonra tartilmadim ama kizim 2 aylikken 70 kiloya inmiştim kızım cok emiyordu, emzirdiğim için diyet yapmadim kendiliğinden 10 kilo daha gitti şimdi 60 kiloyum 60-61 gidip geliyorum tartıda, ben zaten hic ekmek tuketen biri değilim çayı kahveyi şekersiz icerim, evde tatlı yapmam eşime de aldırmam, pasta börek hiç yapmam gelenim gidenim olmuyor calıstıgım icin, tek kaçamağım bi parça çikolata, sabahlari yulaf ezmesi yiyorum bi kase, öğlen 2-4 kasik yemek o gun ne yemek varsa, aksam da yarım kase corba 2-4 kasik yemek, spor yapamiyorum tek eksiğim bu ama bu kilolar gitmiyor sanırım spor şart ama çocukla biraz zor :( biberiye , 5i biyerde, metabolizma hızlandırıcı, funda suyu?? bunlardan en etkilisi hangisi deneyen bilen var mi arkadaslar senağlama nereden baslayacağım nasıl zayıflayacagim bilmiyorum..!

merhaba
sende benimgibi lohusalık hatası yapanlardansın ama çogunu vermişsin
az ve sık beslen yeşil çay iç

yürüyüş yapabiliyorsan yürü canım bol bol çok işe yarıyor
bende çalışıyorum spora vaktim yok ama malesef yürümeyede vaktim yok
metobolizmamda yavaş oyüzden zor veriyorum

dert etmeyin cici bebek bende 52 kiloyla hamile kaldım 75le doğuma girdim şu an oğlum 17 aylık ve ben 53 kilodayım ne mi yaptım hiçbişey!
sadece yemedim iştahım kaçtı
sende kilo yapan şeyler yemiyormuşsun zaten bebeğinde biraz hareketlenip yürümeye başlayınca eminim hepsini vereceksin moralini bozma

Back
X