• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrasi vajinada agri

yapa_yalniz

Mevzu derin karışmamak lazım...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
1.824
3.942
333
Arkadaslar merhaba size dogum sonrasi olusan rahatsizligimdan bahsetmek istiyorum ...Oncelikle aralik ayinda zor bir dogum yaptim dogumdan sonra yaklasik iki ay sonra adet kanamalairm tekrar basladi.Fakat kanamalarla ortaya bir sorunda cikti vajina bolgemde inanilmaz agri olustu normal dogum yapip dikisi olan bayanlar bilirler dikisin ilk donemlerdeki agrisini onun gibi bir agri olustu sanki yeni dogum yapmisim ve tekrar o agriyi yasiyormusum gibi...ustelik bu agriyi adetim bitene kadar her ay yasiyorum:(birde simdi iliski sonralarindada ortaya cikmaya basladi.Ilk donemler agrinin dikis yerinden kaynakladigini dusunuyordum fakat degil icten gelen bir agri sanki icte bir sey varmista genisleme yapip agri yapiyormus gibi offf arkadaslar boyle bir durum geciren varmi?yada neden agrilarin olustugunu bilen doktora gidicem fakat ben yurt disinda yasiyorum doktorun beni gormesi luzum bulup jinekologa yonlendirmesi zaman alir yada agri kesici kas gevsetici verip basindan atar genellikle oyle yaparlar....Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden:(:43:

Öncelikle yavrunuz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inşallah. Sıkıntınıza gelince böyle bir durumda buradan kimse size yardımcı olamaz, sanmıyorum. Dediğiniz sorunu yaşayan varsa bile herkesin tedavisi aynı olmaz. Zaman alır belki ama en iyi çözüm bir jinekoloğa görünmeniz. Geçmiş olsun, sağlıklı günler

Arkadaslar merhaba size dogum sonrasi olusan rahatsizligimdan bahsetmek istiyorum ...Oncelikle aralik ayinda zor bir dogum yaptim dogumdan sonra yaklasik iki ay sonra adet kanamalairm tekrar basladi.Fakat kanamalarla ortaya bir sorunda cikti vajina bolgemde inanilmaz agri olustu normal dogum yapip dikisi olan bayanlar bilirler dikisin ilk donemlerdeki agrisini onun gibi bir agri olustu sanki yeni dogum yapmisim ve tekrar o agriyi yasiyormusum gibi...ustelik bu agriyi adetim bitene kadar her ay yasiyorum:(birde simdi iliski sonralarindada ortaya cikmaya basladi.Ilk donemler agrinin dikis yerinden kaynakladigini dusunuyordum fakat degil icten gelen bir agri sanki icte bir sey varmista genisleme yapip agri yapiyormus gibi offf arkadaslar boyle bir durum geciren varmi?yada neden agrilarin olustugunu bilen doktora gidicem fakat ben yurt disinda yasiyorum doktorun beni gormesi luzum bulup jinekologa yonlendirmesi zaman alir yada agri kesici kas gevsetici verip basindan atar genellikle oyle yaparlar....Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden:(:43:

Merhaba,

Bu şikayetiniz ne kadar sürede geçti hatırlıyor musunuz?

Merhaba,

Bu şikayetiniz ne kadar sürede geçti hatırlıyor musunuz?
Malesef hic gecmedi adet donemlerimde hep cektim sma agri kesici ile geciyor agri adetin ilk iki gunu olouyordu sadece simdi hamileyim dokuz ay sonra takrar baslar zanimca sendedemi oluyor?

Canim, bebisin hayirli olsun. Bahti guzel olsun. Doktora gitmen sart, hem de iyi bir doktora. Bir an once gitmelisin, bebegin kucuk hem o agri cekilir mi!

Malesef hic gecmedi adet donemlerimde hep cektim sma agri kesici ile geciyor agri adetin ilk iki gunu olouyordu sadece simdi hamileyim dokuz ay sonra takrar baslar zanimca sendedemi oluyor?
Ben de çok zor bir normal doğum yaptım, 15 saat sürdü. 6 ay geçti üzerinden benim de şikayetlerim bitmedi hala o nedenle sırmak istedim. Bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum. Bakalım ne diyecekler. Bu arada bebeğin hayırlı olsun

Üç ay önce normal doğum yaptım . İdrarımı yaparken hala ağrı oluyor. Bide rahim kasılmalarını hala hissediyorum. Karnıma baskı yaparak oturduğumda Rahmi'm acıyor bunlar normal mi

Arkadaslar merhaba size dogum sonrasi olusan rahatsizligimdan bahsetmek istiyorum ...Oncelikle aralik ayinda zor bir dogum yaptim dogumdan sonra yaklasik iki ay sonra adet kanamalairm tekrar basladi.Fakat kanamalarla ortaya bir sorunda cikti vajina bolgemde inanilmaz agri olustu normal dogum yapip dikisi olan bayanlar bilirler dikisin ilk donemlerdeki agrisini onun gibi bir agri olustu sanki yeni dogum yapmisim ve tekrar o agriyi yasiyormusum gibi...ustelik bu agriyi adetim bitene kadar her ay yasiyorum:KK43:birde simdi iliski sonralarindada ortaya cikmaya basladi.Ilk donemler agrinin dikis yerinden kaynakladigini dusunuyordum fakat degil icten gelen bir agri sanki icte bir sey varmista genisleme yapip agri yapiyormus gibi offf arkadaslar boyle bir durum geciren varmi?yada neden agrilarin olustugunu bilen doktora gidicem fakat ben yurt disinda yasiyorum doktorun beni gormesi luzum bulup jinekologa yonlendirmesi zaman alir yada agri kesici kas gevsetici verip basindan atar genellikle oyle yaparlar....Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden:KK43::KK43:
Merhaba,
Halen aynı ağrıları çekiyor musunuz! Bende regl döneminde aynı Doğum sonrası ağrıları yaşıyorum. Doğum yapalı 15 ay oldu zamanla geçer normaldir diye düşündüm ancak durum öyle değil sanırım

Hayir malesef gecmedi hatta yazdigim zamandan sonra uc dogum yaptim hala ayni agrilari yasiyorum bazen iliski sonrasi ayni agrilar olusuyor,zaten regl donemlerimde ilk iki gun surekli bu agri olusuyor,kasik agrisi degil benimki vajina icinden gelen bir agri...

Dediğiniz gibi kasık ağrısı değil. Vajina ağrısı bende de reglin ilk 2 günü oluyor. Birde ya çok yürüdüğümde ya da çok fazla iş yapıp yorulduğumda da aynı ağrı oluyor. En iyisi bir doktora danışmak

Dediğiniz gibi kasık ağrısı değil. Vajina ağrısı bende de reglin ilk 2 günü oluyor. Birde ya çok yürüdüğümde ya da çok fazla iş yapıp yorulduğumda da aynı ağrı oluyor. En iyisi bir doktora danışmak
Merhaba ayni problem bende de var 20 aylik ikiz bebeklerim var dr a gittiniz mi ve sonuc ne oldu acaba ?

Sonuç ne oldu acaba sizde dr ne defi ,?? aynı şeyi yaşıyorum bnde yurtdışındayım ve katlanması güç gelip giden bir ağrı :(

Back