- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Arkadaslar merhaba size dogum sonrasi olusan rahatsizligimdan bahsetmek istiyorum ...Oncelikle aralik ayinda zor bir dogum yaptim dogumdan sonra yaklasik iki ay sonra adet kanamalairm tekrar basladi.Fakat kanamalarla ortaya bir sorunda cikti vajina bolgemde inanilmaz agri olustu normal dogum yapip dikisi olan bayanlar bilirler dikisin ilk donemlerdeki agrisini onun gibi bir agri olustu sanki yeni dogum yapmisim ve tekrar o agriyi yasiyormusum gibi...ustelik bu agriyi adetim bitene kadar her ay yasiyorumbirde simdi iliski sonralarindada ortaya cikmaya basladi.Ilk donemler agrinin dikis yerinden kaynakladigini dusunuyordum fakat degil icten gelen bir agri sanki icte bir sey varmista genisleme yapip agri yapiyormus gibi offf arkadaslar boyle bir durum geciren varmi?yada neden agrilarin olustugunu bilen doktora gidicem fakat ben yurt disinda yasiyorum doktorun beni gormesi luzum bulup jinekologa yonlendirmesi zaman alir yada agri kesici kas gevsetici verip basindan atar genellikle oyle yaparlar....Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden