Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar aklım çok karıştı hamileyken olduğunuz tetonoz aşısının devamını doğumdan sonra oldunuzmu yani kara veremedim 5 doz daha varmış olmalımıyım olmamalımıyım bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekimde doğum yaptım. Ocakta tetanoz aşısı yaptırdım. Hemşire bunun beni 5 yıl koruyacağını eğer 1 yıl sonra tekrar yaptırırsam 10 yıl koruyacağını söyledi. Ben de tekrar ocakta aşı olmak için tarih aldım.
teşekkür ederim canımlarım cvp yadığın için bende yaptırıcam aşıları bari napıyım çok kararsız kalmıştım ama zaten düşününce kötülük olmayacak iyilik olsun diye korusun diye sağolan arkadaşlar..
Bende 2 doz hamilelikte sonra doğumdan sonra oldum aşımı,seneye yine olucam..olmaktan zarar gelmez,hem ömür boyu korunmuş olacaksın..Allah nasip ederse bir sonraki hamileliğinde olmana gerek kalmıcak