• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası tetonoz aşısı olan varmı?

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
merhaba kızlar aklım çok karıştı hamileyken olduğunuz tetonoz aşısının devamını doğumdan sonra oldunuzmu yani kara veremedim 5 doz daha varmış olmalımıyım olmamalımıyım bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba canım bütün dozları olursan ömür boyu koruyuculuğu varmış diye okudum.benimde mayıs ta olucam bütün dozları

Ekimde doğum yaptım. Ocakta tetanoz aşısı yaptırdım. Hemşire bunun beni 5 yıl koruyacağını eğer 1 yıl sonra tekrar yaptırırsam 10 yıl koruyacağını söyledi. Ben de tekrar ocakta aşı olmak için tarih aldım.

teşekkür ederim canımlarım cvp yadığın için bende yaptırıcam aşıları bari napıyım çok kararsız kalmıştım ama zaten düşününce kötülük olmayacak iyilik olsun diye korusun diye sağolan arkadaşlar..

bende şubatta doğum yaptım haziranda 3 dozu olucam 5 e tamamlamak ömür boyu koruyormuş hemşire öle demişti

31 ağustosda doğum yaptım ocakta aşı oldum bence olun devam edin 1 sene sonra yine olucam

Son düzenleme:
Bende 2 doz hamilelikte sonra doğumdan sonra oldum aşımı,seneye yine olucam..olmaktan zarar gelmez,hem ömür boyu korunmuş olacaksın..Allah nasip ederse bir sonraki hamileliğinde olmana gerek kalmıcak ;)

arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim yarın bebişimi aşıya götürcem kendimde oliyim en iyisi 2. de yırtmış olurum hem iyi iyi sevindim:52:

Back