• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası ter kokusu

Apocalypse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
3
0
36
İstanbul
Herkese merhaba,

Doğum yapalı 2,5 ay oldu ve çok sıkıntılı bir durum yaşıyorum. Şöyle ki doğumdan sonra ter kokum değişti ve resmen kokuyorum arkadaşlar. Doğumdan önce terlesem bile kokmuyodum şimdi ise çok terlemesem bile bu koku oluyo. Bu sorunu yaşayan var mı ve yaşayanlar bununla ilgili bir çözüm öneriniz var mı? Lütfen acil yardım çünkü çok rahatsız edici bir durum:(

kızım 15 aylık ve malesef ben hala kokuyorum ve bir çare bulamadım!! aynı durum bende de oldu. eşim benden önce farketti :(( doğumdan sonra 2. ay başladı bu koku bende. sürekli ıslak mendille silinip pudra sürüyordum ama nafile, işe yaramadı. dr. zamanla geçer demişti ama sonra tekrar sormaya da utandım. kızım çok küçükken öyle deodorant ve stick de kullanmadım rahatsız olmasın diye ama sonra insan içine çıkmaya başlayınca mecburen kullanmaya başladım ama etkisi en fazla 2 saat sürüyor. ama ben sürekli silinmeye alıştım galiba.

aynen bende de var aynı sorun..çok tuhaf hayatımda ter kokusu nedir bilmezdim ama malesef doğumdan sonra bünyem değişti:(( ama çözümü var en azından kendime çare buldum DEOTAK sürüyorum her banyodan sonra.çok memnunum tavsiye ederim sizde deneyin isterseniz..

sebamed roll-on bilgilerinde terlemeyi önelemez ama kötü kokuyu önler yazıyor
yani sağlıklı bir şekilde terliyorsun ter bezlerin kapatmıyor ama ter kokusunu yaratan bakteriler bloke ediliyor sanırım
istersen bir dene
eczanelerde satılıyor:34:

:) sorun yapmayın kızlar, geçiyor zamanla.

Doğumdan 1 ay sonra falan başlamıştı bende de bu koku problemi. Üstelik göğüs ucumda, sütyende veya içindeki göğüs petlerinde azıcık bi süt kalıntısı olsa... o bile kokuyordu hemen.
hem ter hem ekşi süt kokusu.. kendimden tiksinmiştim resmen.

ben de ilk birkaç ay hiçbir önleyici kullanmadım, kızım rahatsız olmasın falan falan diye.

Sonra roll-on ve ıslak mendillerle idare ettim bi süre. Sonra da, 1 sene sonra falan yani, kendiliğinden kayboldu. Hemen hemen 14-15 ay sürdü o kokulu dönemim. Çok rahatsız edici bi durum, ama geçiyor.

Arkadaşlar selam, uzun süredir kullandığım bir ter kokusu önleyici sprey var. Tamamen doğal koltuk altı bölgesindeki bakteri oluşumunu engelliyor. zaten kokuya da terlediğinizde meydana gelen bakteriler sebep oluyor. Denemek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Kesinlikle öneririm.

Back